Влез

View Full Version : Моето семейство

mArMaLaDkA
10-24-2010, 19:59
Опишете накратко семейството си. Колко са членовете на Вашето семейство, разбирате ли понятието по-обширно или смятате, че то се простира само до "аз, мама, татко и брат ми"( примерно), какво Ви харесва и не Ви харесва в семейството ви, споделяте ли си с родителите си и т.н. Каквото Ви хрумне и колкото Ви се откъсне от сърцето в толкова късен час. 8-)

Sisito941
10-25-2010, 11:24
Хехе..ами аз съм първа май..

Членовете на моето семейство са 8,9 ако броим и домашния ми любимец(хамстера ми) :-)
Аз,майка ,татко и братчето ми,вуйчо,вуйна и двете им деца..Смятам,че до тук се простира семейството му..всички други членове не сме в добри отношения отколкото с тези по-горе..
Вуйчо ми и семейството му не живеят с нас,но с тях си прекарваме много добре,придобивам чувство,че сме едно наистина щастливо,сплотено семействоо..
С родителите ми не споделям,тъй като на няколко пъти пробвах с майка ми,но не се получи..смисъл почна по много гаден начин да се подиграва..аз съм писала много теми в раздела за проблемите с майка ми..С брат ми се раззбирам идеално,нямаме никакви противоречия,много рядко се караме..
Ами не ми харесва,това че не мога да се отпусна и да споделя нещо
спокойно и да съм сигурна,че ще си остане разбрано,финансовите ни затруднения..иначе ми харесва,понякога как се забавляваме..харесвам в себе си,че не съм глезена...

Общо взето мисля,че това е..ако има още нещо ще дописвам..
:oops:

Paramour
10-25-2010, 13:00
Втора!!

Мм семейството ми ..
мм доста е .. хм голямо.
Като се започне с майка ми, баща ми, сестра ми.. после имам баба и дядо, чичо, стринка, братовчед, още един дядо, вуйчо, вуйна, братовчед(още един).. и това са само най-близките. С другите се виждаме сравнително рядко. С някой на 2 месеца веднъж, с други по 1-2 пъти годишно.

С наще се разбирам горе-долу. Харесва ми това, че винаги мога да говоря с тях. Не ми харесва, че ме карат да се прибирам и да си лягам рано ;\
Сестра ми.. мм драчим се с нея. Тя е още малка де, на 10 е :lol: Но! Тя знае, че каквото и да й казвам когато се караме, колкото и да си викаме двете, за сериозните неща винаги ще я подкрепям.

С баба ми и дядо ми(първия споменат) виждаме се почти всеки ден. Разбираме се. Говорим си за какво ли не. Като бях малка редовно ходих с тях на вилата, помагах им да копаят лозето :lol:
Чичо, стринка и братовчед ми(много рядко ги наричам така.. звучи ми гадно) Та.. живеят на горния етаж :lol: Вуйчо, вуйна и другия братовчед.. с тях не се виждаме толкова често колкото с чичо ми, но пък всяка седмица се виждаме.
С другия ми дядо.. аз се разбирам с него. Уж сега ще ходя да му помагам с новата къща, ама ще видим.

Ааа да .. кучето.. обичам го много.. малко трудно е да се нарече куче, де :lol:
Костенурката: 10-годишна стана :shock: не вярвах, че ще издържи толкова..
Та това е.

п.п. Темата е много хубава.. помогна ми да се замисля и да осъзная колко много държа на семейството си. :smt007

Missyyy
10-25-2010, 13:10
хмм значии

Семейството ми,,. тате , брат ми , 4-ма чичовци с по 4 лели , вуйчо с приятелка [имат 2 деца ], баба [ която е много пъргава xD] брат , 12 братовчеда и мисля, че сме само това ;д , но аз ю попринцип живея с баба ,,тате е на работа в Благоевград и си идва всяка седмица , брат ми е в Франция и всички други от семейството ми живеят по отделно 8-)
Тате ми е един от най-добрите приятели , казвам му всичко!! Не казвам,че мразя брат ми , но го мразя :D

spopi
10-25-2010, 15:10
Така аз включвам само.Майка ми моя милост и татко.Да повечето сме в разногласия но пък имаме и добри моменти но ги обичам какво да се прави :smt007 Не обичам да споделям не съм научена да споделям с родителите ми. :x Винаги в нащето семейство има напрежение и това някой път много изморява но вече съм свикнала. :)

anonimchetou
10-25-2010, 16:08
Аз безкрайно много обичам и уважам цялото ми семейство. Всички претърпяхме тежки загуби в миналото , страдахме и може би това ни сплоти толкова много. Всички са ми супер близки и ги обожавам ! Обичам това да се прибера в къщи и да знам , че моето семейство ще е там. Споделям със сестра ми и с баща ми.. Баща ми се ожени за 2-ри път и всички се разбираме прекрасно ! На 17-ти ми се роди сестричка и се чувствам най-щастливата.. ! !!!! Казвала съм го и пак ще го кажа : Господ ни взе много, но все пак даде и в замяна.. : ) Обичам семейството си безкрайно !: )

SwEtyy
10-25-2010, 17:52
Така ....

Моето семейство е мама, тати, аз, брат ми, 2-те ми баби и 2-та ми дядовци, 2-те лели и 2-сваковци и братовчедите. Майка и татко са разведени. Татко си има приятелка. Мама живее в друг град но всеки мессец ми идва на гости :D . Баба и дядо (едните) ги виждам секи ден. както и едната ми леля, свако и единия братовчед. Другата баба и другият дядо по-рядко, както леля, свако и останалите братовчеди :D .

Biskfitka
10-25-2010, 19:11
Няма да пиша тетин,чичо и т.н.,че много дълго ще стане...майка ми,баща ми аз и сестра ми. Родителите на майка ми (баща й е починал като е била малка и си има доведен) и родителите на баща ми. Майка ми си има един истински брат (той почина преди две години (вуйчо)) ) :( и доведени брат(вуйчо) и сестра(леля) ,само леля ми е женена с деца 8-)
Разбираме се г/д.Баща ми ме дразни много,заедно със сестра ми.Майка ми е пич :D ама понякога е много лоша... :D