Влез

View Full Version : Обичам и губя

Zle
10-24-2010, 23:22
Имах дългогодишна връзка с момиче което обичам , обичам я много явно и тя ме обича но ме заряза защото чувствата и били други вече.Аз неискам да я загубя но явно нямам друг вариант.Много ми е тежко просто чувствата ми към нея са много много силни но за съжеление не получавам същото от другата страна.Почвам да се депресирам много нз немога да спра да мисля за нея а трябва.Каквото и да правя в краина сметка си мисля за нея ........ немися че някой може да ми помогне просто искам да го споделя . Благодаря

BIN
10-25-2010, 03:31
Споделям чувствата ти. Наскоро се разделих с момичето, което страшно много обичам. Не е дългогодишна връзка, но наистина много я обичам. Тя също спряла да изпитва същото към мен.

burpp
10-25-2010, 03:39
ТРЯБВА да ги преодолееш. Горе главата, ще си хванеш някоя по-добра от нея :)

BaffaLsc
10-25-2010, 03:53
Ако обичаш някого, пусни го да си тръгне. :(

hopekiller
10-25-2010, 05:51
Подкрепям BaffaLsc.
"Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завина.ги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил."
Поздрави.

BloodRunsCold
10-25-2010, 09:51
Подкрепям BaffaLsc.
"Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завина.ги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил."
Поздрави.

+1 :)

Сега ще го интерпретирам : "Ако обичаш някого, пусни го на разврат. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи винаги си бил с фалшив човек и няма смисъл да се занимаваш с него."

valdesbg
10-25-2010, 10:48
Порастни и излез от черупката си?

PoRcHeTaTa1
10-25-2010, 11:11
ТРЯБВА да ги преодолееш. Горе главата, ще си хванеш някоя по-добра от нея :)

+1 :)

Zle
10-25-2010, 11:44
Подкрепям BaffaLsc.
Поздрави.

Не съм сигурен, че ако поиска някога да се върне аз ще искам същото нещо

burpp
10-25-2010, 13:18
Ако найстина я обичаш, ще я допуснеш отново до теб :)

Paramour
10-25-2010, 13:27
Трябва ти време!
Няма да спреш да я обичаш, но ще си приел факта, че тя не те иска.
А за това дали ще й дадеш втори шанс.. според мен първо трядва да поиска да се върне при теб, а пък после му мисли дали ще се събирате.

burpp
10-25-2010, 13:52
Трябва ти време!
Няма да спреш да я обичаш, но ще си приел факта, че тя не те иска.
А за това дали ще й дадеш втори шанс.. според мен първо трядва да поиска да се върне при теб, а пък после му мисли дали ще се събирате.

+1

Zle
10-25-2010, 16:15
Времето ще покаже но докъто мине тва време сигурно може и да се побъркам :Д

burpp
10-25-2010, 19:19
Виж сега, какво ще споделя с теб.
Обичам адски много едно момиче и връзката ни е адски сложна. Но аз реших, че нещата няма да се получат и за да не ме боли от това, че няма да бъде до мен си хванах момиче, само и само да не ме боли и да ми бъде тъжно, а в последствие донякъде "обикнах това момиче".

Може и ти да си хванеш ново гадже и да намерите нови общи интереси :)

OldSchoolRebel
10-25-2010, 20:04
Върви след нея, снимай я докато не гледа, после въздишай над снимките, докато ти писне, и излез да си снимаш нови. Гледай да не те види, разбира се. Винаги стой на разстояние от 50-100 метра. Купи си фалшиво катинарче. Носи дрехи каквито не носиш по принцип - аз използвам рапърски, примерно, така никой няма да ме познае.

И, разбира се, погрижи се новото `и гадже да се спъне и падне на врата си в някой контейнер за боклук. И понеже контейнерите и новите гаджета са мръсни, носи хирургически ръкавици за да не оставяш отпечатъци... ъъъ... за да не нацапаш.

burpp
10-25-2010, 21:19
Върви след нея, снимай я докато не гледа, после въздишай над снимките, докато ти писне, и излез да си снимаш нови. Гледай да не те види, разбира се. Винаги стой на разстояние от 50-100 метра. Купи си фалшиво катинарче. Носи дрехи каквито не носиш по принцип - аз използвам рапърски, примерно, така никой няма да ме познае.

И, разбира се, погрижи се новото `и гадже да се спъне и падне на врата си в някой контейнер за боклук. И понеже контейнерите и новите гаджета са мръсни, носи хирургически ръкавици за да не оставяш отпечатъци... ъъъ... за да не нацапаш.

Нещо не ти се получава :?

ScorpionGirl
10-25-2010, 22:35
Колкото и да ми е кофти да го кажа...хората си омръзват в даден момент или си намират друг/друга. Като изход от твоето положение намирам това, че трябва да си намериш друга. Зная, че е трудно и гадно да забравиш тази, която обичаш, но трябва да си силен.

Zle
10-25-2010, 22:54
По Брутален сценарии съм измислил аз :Е

Zle
10-25-2010, 22:56
Колкото и да ми е кофти да го кажа...хората си омръзват в даден момент или си намират друг/друга. Като изход от твоето положение намирам това, че трябва да си намериш друга. Зная, че е трудно и гадно да забравиш тази, която обичаш, но трябва да си силен.
Най-съм превърженик на това мнение

burpp
10-26-2010, 11:02
Така ще забравиш всичко :)

xKiFlA
10-26-2010, 11:10
ami така се случва.
100% в теб е причината :P

lolxlovex2lolxsoxmuchx
10-26-2010, 12:04
Подкрепям BaffaLsc.
Поздрави.

точно и ясно :) :)

rebeccaa
10-26-2010, 12:10
Добре винаги може и по-лошо.Да не е края на света.Знам сега си мислиш, че не можеш да живееш без нея, че за тебе тя е целият свят и.т.н, но времето лекува, както ще кажат повечето тук.Ще го преживееш рано или късно.Изгубеното е изгубено вече и това е.Вярно е че някои неща не се преживяват лесно, ама ще си намериш нова.Успех и горе главата. : )

Zle
10-26-2010, 13:28
Надявам се болката да отмине по-бързо щото ме кара да се чувствам доста кофти ненакефен и не пълнценен :Д

burpp
10-26-2010, 13:46
Cheer up! :)

Zle
10-26-2010, 15:41
Опитвам се но нещо неможе да ми се получи ше се набръскам таа вечер мисля да се маскирам на права лопата :Д

stefan1
10-26-2010, 17:28
Говори с нея - ако не стане, здраве да е, има много момичета, ако стане още по-добре за теб

burpp
10-26-2010, 19:20
Повярвай ми, знам отлично как се чувстваш.
Ще преживееш няколко трудни дни, седмици.
Но е някак си неизбежно. Ще се оправиш спокойно :)

Zle
10-27-2010, 00:04
Може ли да знам от колко годишни взимам съвети ?

OldSchoolRebel
10-27-2010, 05:34
23, но имам трупове на по два пъти тази възраст, което сигурно ни кара да сме по-възрастни, иес?

burpp
10-27-2010, 12:14
Може ли да знам от колко годишни взимам съвети ?

Важно е колко мислим с главата си и колко житейски опит сме придобили. Възрастта не мисля, че е важна.

Zle
10-27-2010, 13:33
Да прав си. чисто информативно попитах не че нещо

burpp
10-27-2010, 14:27
Чисто информативно, аз съм на 15 :)

DREAM95
10-27-2010, 14:38
ДА МНОГО Е ГАДНО

DREAM95
10-27-2010, 14:39
:-D КВО ДА СЕ КАЖЕ НА СВЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ

Zle
10-28-2010, 23:30
Не пожелавам на никого да се случва, щото е кофти преживяване

dimi93
10-29-2010, 09:33
Не пожелавам на никого да се случва, щото е кофти преживяване

Човек, и аз преживявам същото в момента! Разделихме се преди няколко дни. 1вите 3 дни са най-трудни. Просто аз винаги си намирам работа, гледам да не оставам сам. Слушам музика, повтарям си, че целия живот е пред мен и ще ми се случат ужасно много работи, а това е просто временно и период през който трябва да мина за да стана по силен. Преживяваш всяка следваща раздяла все по-лесно и по-лесно. Това което не ни убива ни прави по-силни. Вчера излязох на кафе с най-добрата ми приятелка и зн ли кфо? Успях да не мисля за това поне 2 минути! Така че стегни се човек, изправи се, бъди силен, живей напук. Като се затваряш и депресираш става много по зле. Просто погледни философски на нещата. Така е трябвало да се случи, тя е освободила мястото на нова много по-добра от нея, с която ще си много по щастлив. Вземи живота си в ръце, помисли за бъдещето ти, защото връзките на тази възраст са нещо временно, аи има много малко истински хора 90% са егоисти. Не и се моли, не говори с нея. Директен блок от всякъде изтрий и скайпа, изтрий всички смс-и, изтрий снимките и т.н. спомените са най-болезнени знам, всичко ти напомня за нея, всяко едно място всеки един предмет. Трудно е да, но е просто период който трябва да преодолееш! Ако тръгнеш да и се молиш, просто ще я отвратиш в нейните очи ще станеш жалък. Не и се моли, а просто приеми всичко, свикни с тази мисъл и мисли за бъдещето си и колко много работи предстоят да ти се случат!

dimi93
10-29-2010, 09:35
http://vbox7.com/play:b685c97a

Поздравче!!!

BrokenDreamzBG
10-29-2010, 11:04
Предполагам ,че ако наистина я обичаш сега и да не го разбира ще го разбере по-късно и ще иска да се върне при теб , но друг е въпроса дали ти ще я искаш,пък и наистина след няколко дни ще ти е по-леко и може би ще осъзнаеш , че си по-добър от нея , ако наистина е така.Късмет!

CrAzYanDlaZy
10-29-2010, 11:26
Това което не ни убива ни прави по-силни.

Zle
10-31-2010, 22:05
Просто ще си програмирам мозъка да мисли това което аз искам :Д