View Full Version : Тъпи съседки !
MegiBoOm
10-25-2010, 12:49
Здравейте! От скоро цялото ми семейство се преместихме в нов апартамент, за който доста почакахме....радвахме се, НО....съседките! ОМГ....толкова са невъзпитани. Майка ми ми разправи, че там живеят две момичета, е да,ама почти всяка нощ едната води някви мъже и правят секс! При което се чува нейното гнусно пъшкане и аз се събуждам...Немога да заспя защото това трае около 20 мин. Снощи примерно отидох да спя в хола,на дивана само заради писъците и звуците й ! Вече и майка ми не издържа. Знам малко тъпо е,ама искам да ви попитам какво бихте направили вие на мое място...защото днес не се бях наспала и проспах часа по химия ! ( без тъпи коментари ;) ) :D
хмм според мен трябва да говорите с управителя,,де да знам ,, но аз лично бих им се разкрещялаа ,, ми нека те ходят на даскало вместо мен xD
Paramour
10-25-2010, 13:47
Мм бих хванала майка ми за ръчичка да дойде с мен за кураж, че да говоря със съседките.
Няма как по друг начин. :?
FernandoTorresIkerCasilla
10-27-2010, 08:53
Бих ги "помолила учтиво" да престанат .. xD
Бих изчукал съседките за да млъкнат и презноща да не викат никой да ги ебе :D
:D
нищо неможе да направиш и нямаш право те са в техния апартамент ти в твоя ще прават квото искат :?
Кое им е невъзпитаното ? Че правят секс и то в собственото си жилище ? - ако искат и оргии могат да си правят, нищо не можете да направите или да им кажете...Освен ако не предлагаш хората да не правят секс, в името на твоето спокойствие...Никой не е виновен, че стените са ви тънки.
bootyboy
10-27-2010, 21:37
Е Нали уж има глоба за шумен секс :D :D
OldSchoolRebel
10-28-2010, 07:19
Дааа... И ние чуваме такива неща от време на време... Макар че ние обикновено отиваме до най-близката стена със стъклена чаша до ухото.
BlackEyedPeas
10-28-2010, 20:39
На твое място щях да извикам Хуан Куеста :D :D :D