PDA

View Full Version : Бременна ли е .... :Х

GodIsLovE
10-25-2010, 14:25
Хора много ви моля за помощ, защото наистина съм в паника. Значи с гаджето ми правихме секс 3 пъти в 3 различни дни . Нито 1 път не съм свършвал в нея, но около 4 дни след 1вия път нея почна да я боли корема ниско долу и е видяла на белъото си розово петно като от кръв. Закъснява и за сега само с 1 ден, но моля кажете случвало ли ви се е? Дали не е някакво заболяване? Има ли шанс да е бременна ?

truthseeker
10-25-2010, 14:36
На първо място запомни, че сексът без презерватив никога не е 100% безопасен секс!

Това дали е бременна не може да бъде твърдено със сигурност. Главната причина е, че не си дал много точна и изчерпателна информация. Тези 3 пъти в един ден ли бяха? Ако да, изми ли се след първия и втория път??

Да предположим, че наистина не си свършвал в приятелката си и си се измил след всеки "тек"- тогава нямаш много поводи да се тревожиш. А колкото за болести, не мисля, че някой може да ти каже със сигурност. Не звучи като нещо сериозно, но ако не се оправи, ще трябва да отиде на гинеколог.

GodIsLovE
10-25-2010, 14:40
Извинявам се за малкото информация но просто съм нз къде съм в момента от паника. 3те пъти бяха в различни дни, като и 3те пъти ползвахме презерватив.

truthseeker
10-25-2010, 14:49
Не си свършвал с нея и сте ползвали презерватив?? Защо въобще се притесняваш?? Шансът е наистина нищожен! Въобще не се притеснявай..

Колкото за нея, не мога да ти дам компетентно мнение. Все пак, ще си позволя да се повторя като кажа, че едва ли е нещо сериозно..

P.S. Излез от филма!

ImSoInLove
10-25-2010, 16:24
Не се притеснявай толкова щом не си свършвал в нея и сте го правили с презерватив няма опасност да е бременна,освен ако не ти е изневерила с някой :D шегувам се

omorfi919
10-25-2010, 16:30
Няма място за притеснение. Най-вероятно е някакъв гинекологичен проблем. А това се случва и когато известно време момичето не е правило секс и след това ако прави по-редовно или повече пъти накуп , се получават ранички, които предизвикват болка и леко кървене. Не е страшно и със сигурност не е бременност :)

juveteam
10-25-2010, 16:44
Не съм чел,а направо давам отговор!!!

Значи аз искам първо да се извиня,че пиша изшън темата...
Стига сте с тея теми...Има още 10 000 такива който може да погледнеш и да видиш проблема си....

По темата...
Прави тест или иди на лекар и т.н....
И др път да знаеш да е с презерватив та малко опит да натрупаш и после може без,но това си е личен желание.... ;)

Пак извън темата...
Защо не се направи важна тама в която да пише "Дали съм бременна" и там всичко да е описано за най-важните въпроси и отговори и да не се пускат теми или поне да се пише тама,а не всеки божи ден да влизам и да гледма нови 10 теми....

ParisHilton
10-25-2010, 18:11
гинеколок
\:D/

Destroyer89
10-25-2010, 21:15
След 9 месеца ще разбереш.Ако дотогава не държиш малко зелено човече в ръцете си, значи не е :)