Влез

View Full Version : Оплаквате ли се от съседите си?

noproblem123
10-25-2010, 16:29
При мен нещата са зле. Отдолу имаме един глухар, дето пуска телевизора на МАКС и се чува при нас и непрекъснато се карат с жена му...но това не е истинският проблем..точно до моята стая, имам едни съседи, които са социално слаби и имат 4 деца :shock: Знам, че са деца, но аре стига непрекъснато крещат, шумят и всичко в стаята се тресе от тия идиотчета (доста изнервен съм) и се събуждат по нощите и пак викат..предпочитам някой да пуска силно музика пред това, защото преди съседа като нямаше деца пускаше силно музика. Кажете ми как да се справя с този проблем, немога да издържам, непрекъснато им тропам по стената, направо си счупих ръката, те не отбират! :-x

MegiBoOm
10-25-2010, 17:00
ехааааа....не съм единствената :D ааама при мене е по-зле..! при мен съседките правят там с некви мъже секс и тая пъхти кат неква овца, събуждам се и после нямааа заспиване! 8-)

gabi7u
10-25-2010, 18:24
във всеки нормален блок има такива особи. 8-)

Над нас децата са 2 и с баща си постоянно играят хоро и надуват народна музика ;х Лягат към 2,3 и стават в 6 о.О
Крещят постоянно и всяка пролет и есен по един месец ремонт ..
До мен малко разврат на едно момче с приятелката му + 'музиката му' ,от която аз чувам (усещам) само басовете.

В входа постоянно се чува крещене м/у 4ти и 6ти етаж :
-Марийке, върна ли са мааа?
-Върнах се бе, върнах се. Що питаш ма?
-Ми отивам при баба петя, ти ходи ли при кичка?
-Не ама йонка яйца и била донесла. :D

иначе от другите съм доволна ..

Lonely94
10-25-2010, 18:30
Аз се оплаквам,че всичките(почти) са голеееееееми клюкари..то навсякъде е така,ама тези моите влизат в рекордите на Гинес по клюкарене.. :lol:

MegiBoOm
10-26-2010, 11:35

Над нас децата са 2 и с баща си постоянно играят хоро и надуват народна музика ;х Лягат към 2,3 и стават в 6 о.О
До мен малко разврат на едно момче с приятелката му + 'музиката му' ,от която аз чувам (усещам) само басовете.

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: OMG!

xKiFlA
10-26-2010, 14:46
има една бабичка дето мн ме ядосва :? :booooomb:

Greennight
10-26-2010, 19:02
Оо нищо ви няма,ние имаме едни дето всяка,ама всяка ПЕТЪК вечер или се чукат с всичка сила,така че целия блок ги чува,или се карат и трошат някви предмети,добре че е петък,щото тва ако ми го направят през седмицата просто не знам :-x

NikeAir77
10-26-2010, 22:17

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

BaffaLsc
10-27-2010, 04:14
Аз не се оплаквам..
Друг е въпроса дали те се оплакват. :-D
Ама аз какво? Искам музика.. какво само ми се карат. :x

FernandoTorresIkerCasilla
10-27-2010, 08:49
Уффф ..! xD В нашия вход има една бабичка, дето 24 часа звъни на вратата и иска кви ли не неща .. ;xx Ужасна е!! Веднъж ме събуди в 4:30 сутринта .. ;xx Идеше ми да я гръмна!!Дъщеря и я била ударила.. ;xx Еми то и аз на нейно място бих я ударила щото тая не остава дъщеря си, мъжа и и детето и намира! Бие детето и крещи .. А е на 80 год. някъде .. Веднъж рязах нещо, и тя звънна а аз сама във къщи .. Забравих ножа в себе си и като отворих
- Айди махай тоз нож маа ..
Аз мълча и я гледам злобно, а тя иска баща ми да говори с него .. Аз
- Няма го ..
- Каквоооо?
- НЯМА ГО!
- Каквоо?
- НЯМА ГОООО!
- Не чувам дай по-силно!?
- Ай чао.. - и и затворих вратата под носа .. ;xx
След тва звънеше 20 мин на вратата, и спря .. :D Мноооого тъпа жена .. ;xx

ggirl4eto15
10-27-2010, 18:03
Всеки има такива съседи ! :-D
Над нас живее една, която точно като тръгна да лягам (към 3, 4) и тя усилва музиката на мах и сиг. целия блок я чува.
А под нас живее един, който се беше оплаквал от мене защото съм тропала до 22:30, а той си лягал в 22:00 и казал, че не мога да тропам преди и след 12 и после от 14:00 до 16:00 и след това до 22:00 и след 22:00 часа. Не разбирам само кога мога да тропам. :x :D

BaffaLsc
10-27-2010, 18:28
Не разбирам само кога мога да тропам. :x :D
:razz: :razz: охх, ти ме разби !
Имаме една.. :D само ми вика ,че кучето ми щяло да я изяде и като тръгне да слиза от асансьора си подава само главата и се оглежда за кучето ми.. :? :D

DeinStern
10-28-2010, 16:31
Над нас живее един, много странен 8-) Винаги когато ида до тоалетна или изобщо като вляза в банята, го чувам ту да се къпе (дотук добре) , да говори по телефона, да се кара с някого, да се хили по 15 минути, да ПЕЕ. Понякоа се чудя, по дяволите, тоя в банята ли живее?! 8-)
А под нас съседа непрекъснато прави някаакви ремонти, в дните когато нищо не бръмчи ми става странно вече ..

Sigrina
10-28-2010, 16:41
Хахаха, много се смях, докато четох всички мнения :)
Ох и много се развам, че не живея в панелен блок :grin:
Не се оплаквам от шумове, но от съседката отдолу смърдииииииииииии!
Тя е няква алкохоличка, вътре в тях е адската мизерия, на всичкото отгоре има и котка и аз ви казвам, само като слезеш на асансьорната площадка на нейния етаж и ти идва да повърнеш.... Отвратително е.
А и касиерката като минава да събира таксите и нали се плаща такса, ако имаш куче. Аз нямам куче, но имам заек, който извеждам с каишка, но от нас до навън го нося на ръце, та тя искаше да й плащам такса за заека... Аз й казах да ходи да се гръмне и така :)

Jumbie483
10-28-2010, 17:55
О да, мога да се оплача от всеки един съсед.
Семейството отгоре са сякаш хипопотами, които си организират всеки ден надбягвания. Целият блок се тресе от тях. Какво правят, не знам.
Съседът от долу пък решил да маха едни тръби, но ни спестил това. Няма да ви казвам каква ми беше реакцията, като влязох в хола, погледнах случайно надолу и го видях през дупката :x
Отделно мога да говоря и за клюкарите на блока. 2-3 жени и 1 мъж ! Единствените хора от целия блок, които знаят, че не ги харесвам. Не крия ненавистта си към тях, не им спестявам нищо. С тях мога да разказвам много случки, мога да кажа колко пъти са ме провокирали и т.н.

bootyboy
10-31-2010, 19:34
Никви проблеми, целият вход си думкаме музика и си правим среднощни маратони.. :oops: :oops:

tArIkAt
04-08-2011, 19:51
под нас има една ненормалница ;д обвинява ме, че съм хвърлял торби и чували с боклук през прозореца, хвърлял съм бомбички в терасата й, хвърлял съм манджа по прозореца й о.0 бахти ненормалните хора

VaMpiRKaTaaa
04-08-2011, 20:02
:D Норамлно е,споко.
Сега ще ти кажа моят случай.
Начи.. :D
Над нас има семейство с 2 деца..те попринцип,сите българе 8-) са си шумна фамилия,като италиянците..Голямото не шуми.
Но малкото то е 8г.като почне да тича и скача,все едно бик са довели горе.. :lol: :razz: то е едно такова..баш биче си е.
Набитичко..
Пък в съседният тристаен апартамент,до нас,има една луда бабичка,която постоянно чука..по врати и прозорци.Отделно тъпите псета на съседите лая... :razz:

cunt
04-08-2011, 20:20
живея в къща и нямам такива проблеми
балъците в панелките да се оправят 8)

Veroniika
04-08-2011, 20:22
Аз винаги съм във война с всички от входа :razz: Особено със съседката ! Тя е толкова противна бабичка :razz: :razz: Само се прави на интересна и не ми дава да се возя на асансьора :razz: :razz: :razz: :lol:

Wazaap
04-08-2011, 20:34
При мен е обратното :D Леглото много ми скърца и съседа отдоло само се оплаква :D , пък и някой път майка се развика или нещо такова . Единственото ми оплакване е че тея отгоре като местят столовете не ги дигат и се чува ацкото скърцане :o

Requisition
04-08-2011, 21:02
lolz, добре че не съм в блок! Иначе тука квартала спокоен, няма от какво да се оплаквам (с изключение на 1 кръчма на 50-100 метра от нас, ама тя работи 2 пъти в лятото и толкова. :D ).

XxBubblexX
04-08-2011, 22:57
От всеки съсед се оплаквам ! ;д
Ужасни са.Тези над нас са най-най- ужасни.. конни надбягвания ли си правят какво не знам,но се тресат прозорците в нас ;д вратите им скърцат,леглата също,постоянно народно слушат,ремонти се правят през 1 месец ..
До нас живеят едни и вратата им е тежка като я засилят да я затварят ужс... аа децата им ;х чалгата на макс токчетата и се започва тичане по целия апартамент + истерични викове :x
и надолу вече са клюкари :D

dollyz
04-09-2011, 06:55
Нее, съседите ми са добри хорица. :D Понякога аз ги тормозя със силна музика по никое време, но никога не са се оплакали.

GossipGirl89
04-09-2011, 11:01
Аз живея в къща на 3 етажа - ние сме на третия, под нас са вуйчо и семейството му, а под тях баба и дядо. Познаваме си се и общо взето не си правим проблеми, но братовчед ми отдолу има отвратителния навик да си усилва колонките на буфера на макс и вечерно време към 2-3 почват да се чуват звуци от скайп и кво ли не 8-) А и те по принцип цялото семейство са "леко" гръмогласни и дори, когато си говорят спокойно всички си мислят че се карат :D Дядо ми също е доста писклив, но общо взето не си създаваме проблеми в къщата. Виж, съседните къщи вече са друго нещо - от 5-те заобикалящи ни страни си говорим само с 1 съсед дето е малко по-читав, с останалите сме само за "Здравей-Здрасти". Ужасни клюкари са! Единия не спи по цяла нощ и само чака да се светне някъде лапа в нас и веднага се катери по стълбите да види кво става... Няколко пъти го хващах как наднича през прозорците - отвратително е просто, заради него си сложихме плътни щори :? Другите пък миналото лято, понеже отвън в двора сме си направили барбекю и се бяхме събрали една вечер цялата къща отвън, и те моля ти се в 22:00 минаха по улицата само, за да видят кво се случва в нас и защо свети навън по това време :D Абе ужас направо... И това всичкото като съм в къща - представям си ако съм в блок кво чудо ще е...

П.П. Нали го знаете оня лаф: "Където и да си купиш апартамент съседа с бормашината ще те намери и ще си купи съседния" :lol:

gabri3lla
04-09-2011, 12:39
Едните ми съседи са тотално откачени!!!!!
Един ден съм седнала навън и гледам жената се прибира. Мъжа и вътре в кухнята и в момента, в който тая влиза се чува "Жена, ти ли си ма, майка ти да е*а." :lol: :lol:

Другото, от което се оплаквам са му 3-те кучета(много са дребни, ама като тръгнат да лаят............) и лятната му шатра заедно с касетофона му, които се намират точно до моя прозорец и лятото като седне мъжкия да се напива с аверите му и свири някаква музика до 3-4 сутринта и таман взема да заспя и в 7 тоя изверг пак излиза и започва да псува. Има дни, в които малко ми е оставало да си тегля куршума. :lol:

zlatit0o
04-09-2011, 14:29
За радост живея в къща :grin:

Dannue
04-09-2011, 15:49
Хаха, съседите не ми правят проблеми, даже обратното, до нас живеят близнаци - корици на списания направо ! :lol:

ivcheto0o
04-09-2011, 16:39
Аз от тях не се оплаквам ама те с нас мнооого често.Някои хора си нямат работа и се чудят с кого да се заяждат.Единия една вечер решил да ходи да слухти по вратите от къде е музиката(беше от съседите ),после реши че не иска кучета в блока.Ама това са леките случаи :lol: Като се нанесахме си слагахме покрив на терасата и вечерта той идва (тогава бяхме сами с майка ми ) и едва не влезе с вратата че нещо му паднало на колата да сме му плащали ,после ест. се оказа че нищо му няма на колата :lol: И последния случай беше наскоро като бяхме в ремонт той идва към 16 часа и почва да вика че не можело да влиза който си иска в блока,обяснявахме че са майстори,после каза че часа не бил подходящ че по едно време започна да заплашва майка ми че ще я удари даже и посегна ама си остана само с замаха 8-)

mynichka
04-09-2011, 17:06
Нее, съседите ми са добри хорица. :D Понякога аз ги тормозя със силна музика по никое време, но никога не са се оплакали.

makaveliFAN
04-10-2011, 06:22
Нямам проблемни съседи(силна музика и тн), но са големи клюкари. Имаше една бабка на възраст, уж беше в болница дълго влеме. Една друга (нз, май не се понасят много) пуска клюка, че бабката в болницата е починала. :D :D На всички ни е неприятно, все пак няма да се радваш за смъртта на някой човек, гледаме и ви говорим- "Толкова време мина, един некролог няма да сложат!? " И един път се прибирам, вечер беше, поглеждам към терасата на тая бабка, тя ме гледа от там :shock: И се разбра, че дори и в болница не е била. :D

LegaCalcio
04-10-2011, 07:13
:D съседите вдигат бая джангър, но нищо не им казвам, но когато аз вдигна малко шум и се звъни на вратата :D :D :D

kokosety
04-10-2011, 09:01
Нямам проблемни съседи(силна музика и тн), но са големи клюкари. Имаше една бабка на възраст, уж беше в болница дълго влеме. Една друга (нз, май не се понасят много) пуска клюка, че бабката в болницата е починала. :D :D На всички ни е неприятно, все пак няма да се радваш за смъртта на някой човек, гледаме и ви говорим- "Толкова време мина, един некролог няма да сложат!? " И един път се прибирам, вечер беше, поглеждам към терасата на тая бабка, тя ме гледа от там :shock: И се разбра, че дори и в болница не е била. :D
Омг ако го е пуснала нарочно тоя слух е мн зле хич не е хубаво да се подиграва човек с тези неща :? :?
Иначе мойте съседи не се чуват освен като момичето под нас не надуе музика ма аз се радвам 8-)

ch0c0late44
04-10-2011, 09:17
Апфф тея над нас мнооого ме изнервят..Постоянно нещо изтърват,като вървят имам чувството че коне има над нас 8-) Те и едно 6 годишно момиченце май имаха ии то не спира да вика.

Иначе имаме и едни други на по-горния етаж,те пък им е запазена марка неделя посред нощите Азиса на макс :lol: В целия блок се чуват.
От нас все още никой не се е оплакал ама аз поне ако надуя музиката то ще е някаква поносима.

OtkrovennoBezrazlichna
04-10-2011, 10:04
Няма проблеми само малко децата на полицая до нас мн викат и тичат и майка им се кара ама няма проблем аз си пускам музика и не ги чувам
пък от нас не са се оплаквали то под нас се нанесоха едно семейство такива добрички изглеждат те са едни като тролчета с големи глави и уши ама изглеждат някви милички ;Д

Greennight
04-10-2011, 10:42
Сравнително кротки са,ако изключим азиатката и негъра дето се чукат като животни до 6 сутринта всяка петък вечер...

bubkaa93
04-10-2011, 12:49
Нормално е. Отдолу има една бабка,която поспоянно,като чуе шум и идва на вратата и звъни. :-x Нали тя чисти входа и аз съм била на вънка и ми вика оф тоя вход много мръсен трябва да си ходя в моя пък тя живее в нашия нз кфо им става на тия хора.Пък тоя отгоре постоянно шуми се нещо чука блъска.Като изляза навънка ме гледа много странно. ;xx

bonbona102
04-10-2011, 13:19
Аз живея в къща на 2 етажа ние сме на първия а на втория има едни много откачен който живее с майка си.Като се нанесохме бяха много мили даваха ни грозде черпиха наще с кафе.Обаче преди няколко години имаше проблем с тока не помня какъв беше обаче беше много голям.И баща ми тъй както много лесно пали почнаха да си крещят той го заплашваха са там.И от тогава сме в лоши отношения.Иска да заключваме общата врата и ние кво да прайм заключваме.Веднъж ги окраха и нас обвиниха.Е нали ние сме на първия етаж ако ще крадат от някои ще е от нас.Ама балъка не си заключва явно неговата врата и са го обрали .Наскоро пък дядо ми оправя бравата от външната страна и нали вратата стои отворена,а той вика:
-Затворете,че мирише
-Какво ти мирише бе тука нито се готви нито нищо,сигорно от мазата ти мирише
Напрао не се трае,че и на сичкото отгоре все едно си имат кон у тях

sToyAncHo
04-10-2011, 13:36
Нормално е. Отдолу има една бабка,която постоянно,като чуе шум и идва на вратата и звъни. :-x Нали тя чисти входа и аз съм била на вънка и ми вика оф тоя вход много мръсен трябва да си ходя в моя пък тя живее в нашия нз кфо им става на тия хора.Пък тоя отгоре постоянно шуми се нещо чука блъска.Като изляза навънка ме гледа много странно. ;xx :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

pollytto
04-10-2011, 15:28
Ооу и аз имам ужасни съседи...
тея до нас имат 2 кучета Догоаржентино(огромни са) и постоянно лаят, ръмжат и вият по цял ден и нощ,а стопаните им като почнат да им викат, да тряскат някви врати... направо са непоносими :x
а пък дъщеря им като почне да пее няма спиране пее всичко от чалга до опера като почне да вие като гола кучка на месечина... :D
и семейството под нас ... жената в Лондон, мъжа го няма с месеци и съна стои сам, но като надуе музиката по цяла нощ и от време на време се чуват някви звуци 8-) и така другите съседи са горе-долу нормални ама ние като вдигнеме малко шум и веднага се тропа на врата :?

SHEsaREBELxxx
04-11-2011, 10:58
Оххо вие незнаете какво става при нас....
Отгоре живее семейство с дете момче на 9 години май...
То отначало като се нанесохме голямо чудо беше, само тропа, бият се, крещят си като луди, някво куче лае а то е такова...ъ дакел, ама ся се е умирило даже не съм го виждала може и него да са утрепали :lol:
Постоянно ремонти....даже имаха нахалство да ни наводнят апартамента и стана един теч....а в банята тряяше да слагаме легени и за още един теч.....и не стига тва, ами от време на време, тея разстройства ли получават, бахму диариата, ама като изригне в тоалетната отнякъде една миризма направо аз един път щях да припадна....и тва малкото най-много го мразя. един път подпали отпред блока, точно над нас а ние сме на 1ви етаж и тряяше да го гасиме, щото бая се беше разпространил... некви хлебища хвърля кой храни - незнам, ъмм кибрити, даже съм му виждала хитрите ръчички как се подават 8-)

Nakadah
04-11-2011, 20:04
Без съседи си е най-добре 8-)

tArIkAt
05-08-2011, 01:32
Оххо вие незнаете какво става при нас....
Отгоре живее семейство с дете момче на 9 години май...
То отначало като се нанесохме голямо чудо беше, само тропа, бият се, крещят си като луди, някво куче лае а то е такова...ъ дакел, ама ся се е умирило даже не съм го виждала може и него да са утрепали :lol:
Постоянно ремонти....даже имаха нахалство да ни наводнят апартамента и стана един теч....а в банята тряяше да слагаме легени и за още един теч.....и не стига тва, ами от време на време, тея разстройства ли получават, бахму диариата, ама като изригне в тоалетната отнякъде една миризма направо аз един път щях да припадна....и тва малкото най-много го мразя. един път подпали отпред блока, точно над нас а ние сме на 1ви етаж и тряяше да го гасиме, щото бая се беше разпространил... некви хлебища хвърля кой храни - незнам, ъмм кибрити, даже съм му виждала хитрите ръчички как се подават 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol:

RaWw
05-08-2011, 11:13
Както каза Nakadah без съседи сичко е точно ;)

LoveChocolate
05-08-2011, 13:11
не ... но те се оплакват редовно от мен :D

Grommash
05-08-2011, 18:07
Бре, късметлия съм! Моите съседи всички до един са стари и глухи и не чуват музиката. :-D

fUcKsMiLe
05-08-2011, 19:08
Със съседите никога не съм имала проблеми.. освен че като се роди бебето ревеше като съдрано, ама порастна, така че и тоя проблем си замина.

Djenka
05-08-2011, 21:12
Не, освен когато съседката отгоре си има гост 8-)

Иначе от нас мноо се оплакват. /тя е една офцъ под нас дето ни мрази :o /

Когато усилваме музика, звъни на полицията. Един приятел на тати отвори магазин точно до нашия блок, и оная като отишла да пазарува, не знаела, че с баща ми са като братя и наговорила някви неща за нас.. :?

Пък една друга пенсия отдолу викаше през прозореца, ако някой спре под него. Правел й сянка 8-)

Fiction7577
05-09-2011, 06:19
Миииии... точно на нашият етаж не, ама останалите... :?

Нямам думи. Просто всеки е с бъга си. :lol:

IchLiebeHardcore
05-09-2011, 08:54
Не, те се оплакват от мен :-D

againstyou
05-09-2011, 17:46
Мне,живеем в мир ! : ))

Gerichan
05-10-2011, 15:20
Ами аз живея в къща, ама си е по-добре си е вътре, щото има една до нас бабичка , която кат изляза се наднича на терасата си от прозореца, па кат е лято и тя има котки у кат започна понякога им вика ''Мац, пис, пис ...' и там какво беше ги вика за ядене, па след малко кат дойдат марш, къш и какви ли не не мога да я разбера тая жена какво иска толкоз искат от коткита, па по някой път вземе да започне да си и пее. Има една друга срещу нас, ама тя нали болна в инвалидна количка и не живее никой при нея и няма просто как да отиде до тоалетна сама и кат отвори прозореца кат ти лъхне на ''люляк'' :D просто, а пък и на всичкото отгоре си и изхвърля пикоча :D на улицата майкооо направо се подлудиш с тея бабки. Имаше и една случка миналото лято за нещо се разправяха с баба тея двете. Имаше и преди едни цигани, ама в къшата сигурно на ден излизаха около 10-12 души (това не е проблема) като се започне с чалгата до дупка и то я пускат към 14:00-15:00 часа кога си уча, па имаше и едно малко дете (момиче) през лятото като излезе само по блуза ма майко каква гледка и тръгват там да го гонят други 1-2 деца и подир тях кучето все едно не знам къде се намираш, то това беше преди 1-2 години, ама ги изгониха ли какво стана не ме интересува.

Daisy11
05-10-2011, 16:44
До преди винаги се разбирахме, но сега искаме да строим асаньор ( външен в двора ) и едната съседка вика, че където и прозореца за спалнята, хората от асансьора ще могат да я гледат ... то няма нищо за гледане на някфа 80 годишна ама айде...

caty041
05-11-2011, 18:02
ох не съм сама радвам се ..
под нас имам най-лудите съседи всяка вечер се крещи , блъска се , бият се , мятат мебели страшна работа е :D :D

nerealnasmart
05-11-2011, 18:22
Да :o

dessyfreak
07-12-2011, 12:46
пфф, да, ужасна работаа .. тия над нас ходят кат некви конее, чувам дори как отварят вратата :D съседката до нас като си пусне някой филм вечерта няяма спанее .. :D иначе готиното е, че точно до нашия апартамент няма никой :grin: :D :D ..

beee
07-12-2011, 14:09
нашите съседи сигурно правят състезание с хвърляне на домати винаги прозорците им са в доматен сок
:grin: :grin: :razz: :razz: :D :D :D

iBloodSucker
07-14-2011, 08:40
До нас не живее никой, под нас също, а над нас живее една лелка, която много рядко се прибира. :lol:

Amazin
07-14-2011, 09:13
Няма как да се оплаквам от тях. Съседите ми винаги слушат хубава музика.. искат или не :D

twoqtotalno1936
07-14-2011, 11:14
Оф да.. ся правят ремонт иии полудявам. Точно на обяд,когато хората почиват, те като се разбръмчат иии ;хх :D

ccdesigns
07-14-2011, 13:05
Aз нямам проблеми със съседите. Само дето под нас живеят някакви роми (май са роми), но си работят, нормално семейство са и т.н. Има обаче един проблем. Първо, че от тях вони на говна с лайна, после, че имат котка и май и чистат кенефа веднъж годишно. Само като се качиш на техния етаж го усещаш здраво :D

ziggy
07-14-2011, 13:09
имам чувството, че с конкурс са ги събирали! :x

Niicky
07-14-2011, 15:27
има един изрод , където постояно ремонтира и ми надува главата , и то без никаквo ограничение , било то сутрин или вечер 8-)

4o4ina
07-14-2011, 15:28
Даа,особено над нас,живеят три семейства в един апартамент :shock: не знам изобщо имат ли въздух тия хора :D .Постоянно се чуват тряскане на врати,ходене напред,назад,викане след малките деца,смях,скърцане на легла и като почнат в 6:00 сутринта с някви бормашини да бръмчат,да бягат,да скачат :D някъв ад е просто.

terii
07-25-2011, 21:11
Ох при нас е същотооооо .. Отдолу съседите са почти глухи и надуват телевизора до край.. Съседите до нас всяка сутрин усилват музика .. Тези пък над нас ходят като някви коне :D

Monnie
07-26-2011, 10:17
Мне, нямам никакви проблеми с тях.. :)

fenkaaa
07-26-2011, 10:50
Аз от съседите си не се оплаквам,въпроса е че явно те се оплакват от мен..

Много скърцало леглото денем :razz: постоянно съм усилвала музиката,само съм врещяла.. и какво ли още не :lol:

SunT
07-26-2011, 14:23
Оплаквам се мъъъъъничко
Тия до нас имат две деца и по-голямото се изживява като актьор и като вземе да изпълнява ролите просто почти разбирам какво крещи
Тая над нас си сменя радиатора в началото и в края на сезона за да не плаща парно зимата.Заради нея и още мизерници отказахме парното.. :?
От другата ни страна наемателите надуваха музика всяка събота вечер, ама някой ги е скастрил сериозно явно...Веднъж преброих някаква чалга пусната девет пъти мисля...Луди :lol:

Beatrice
07-26-2011, 14:25
над нас има някакъв нов който прави ремонт от 2 месеца вече :/
8-)

mimm
07-26-2011, 14:28
има един изрод , където постояно ремонтира и ми надува главата , и то без никаквo ограничение , било то сутрин или вечер 8-) При нас е същото. :-D

NightGuardian
07-26-2011, 14:42
нито те , нито аз с тях имам проблем 8)

ex7azy
07-26-2011, 17:06
Когато съм на апартамента нямам оплаквания, но веднъж в кухнята течеше вода от тавана, защото съседите (отгоре) били на море и оставили мивката пусната, а тапата и била сложена! ;д
А когато съм в къщата имам оплаквания, защото единия ни съсед е около 50-55г. и само ме заглежда и един път кога се беше напил .. аз си се прибирах той излезе и си извади оная работа и ми вика ( - Ела, ела! )
После като казах на мама, а мама на тате му се стъжни на човека, но пак ме гледа като чели съм нещо за ядене .. ;хх :D

tonique
07-26-2011, 18:26
Нямам никакви проблеми :o
Необичайно за Люлин :-D

Runsss
07-26-2011, 20:16
Аз принципно нямам такива проблеми понеже живея в къща.Обаче имам една дърта съседка (86г.), която отглежда дъртия си син в нейната къща.Лягат си навреме(в 18-19ч.) и не ми пречат.Обаче сутрин стават в 5, а аз не мога да спя на затворен прозорец през лятото и се чува само(бабката към сина):
-Ваньооо?!Ваньооо? :razz:

И то с един такъв досаден глас :booooomb: :?

Иначе през деня, когато си почивам на двора, тя усилва телевизора си до край, излиза на двора да си копа градината и слуша турските сериали :o :-x :-x .

Не живея в някое село.Просто съм в по-богаташките квартали на София 8-)

SuNsEt
07-26-2011, 21:11
Дали някой,който живее до гробищата би се оплакал от шум през нощта? 8-)

Supernaturalfan
07-26-2011, 22:58
Ами да, над нас има някакви хора, глухи ли са какви са? Всяка нощ надуват телевизора на макс и чувам всяка една дума от всичко което са си пуснали горе. Някви лапета там търчат..ужас! А, да и има някакъв намръщен дядка дето приканва едни котки да ядат и после ги гони с бастуна :D горките котки :D :D

Oblache
07-27-2011, 09:55
От 8 години някъде нямаме осветление във входа, защото не искат да си плащат сметките. :-x Като се прибирам късно вечер, умирам от страх. Добре, че поне асансьора се навиха да си плащат, че допреди няколко години бяхме и без него... Брат ми като се роди, трябваше да мъкнем количката по стъпалата, а ние живеем на 5 етаж. Също така над моята стая има една 50-годишна лелка, която е изключително полово активна за възрастта си :? Будя се от нейните крясъци, а по принцип не спа леко. :x И за капак преди няколко месеца на нашия етаж се преместиха едни нови съседи, които изпитват непреодолима любов към най-мазния кючек, който можете да си преставите, и я показват, като по осем часа на ден поне в тях музиката е усилена на макс. Съжалявам за дългия роман, но трябваше да споделя... :D

paci
07-27-2011, 12:26
Не съм единствената :? При нас тва е че сме две различни къщи, но в едно дворно място.Та съседката ми не работи и по цял ден слуша чалга и гледа турски сериали,но това не е най-лошото.Понякога така усилва музиката и то слуша само 2 песни (чалгийски), а понякога се и напива и крещи на децата си без да са направили нищо (мъжът и е шофьор и рядко се прибира) А един път се бяха събрали некви техни семейни приятели и тъй се напиха че ми счупиха прозореца в стаята с камък без да сме им направили нищо :? Направо вече не мога да я понасям. :x

Colouring
07-27-2011, 18:18
До нас има едно семейство-мъж и жена,децата им не живеят с тях,големи са и работят в друг град.Мъжът постоянно мирише на алкохол,добре че поне като се напие не започва да вика и да ни пречи.Жената,от друга страна,е много мила и приятна,но имат една немска овчарка,която просто НЕ МОГА ДА ТЪРПЯ!Всяка нощ към 3 часа започва да лае като луда и не спира с часове!Направо ми се приисква да съм глуха!И то се чува само в моята стая,защото прозореца ми е към тяхната къща и съответно към тъпото куче!И като се оплачеш-"еми то не може нищо да се направи","и на нас ни пречи",бла-бла-бла!Просто.. ужасно е!Цяла вечер да не мога да спя,пък даже понякога през нощта се премествам да спя в хола на дивана,защото не издържам.Чудя се вече какво да правя..

FuckIt
07-27-2011, 19:00
В къща съм и нямам проблеми, обаче по някой път ми се ще съседа да не си прави чалга партито на двора..

iiordanova
07-27-2011, 20:19
За щастие нямам проблеми със съседите. Е,понякога досажда някоя бабичка от горните етажи,ама не е болка за умиране.

tonique
07-28-2011, 14:47
И другите казвали, че Люлин бил лош квартал :D :D

Vladel
07-28-2011, 15:06
То при мене аз ги тормозя горките хорица,ама като ми се досвири на ел китара в 00;00 кво да прая.Но и те не ми остават длъжни по коридорите една баба само ме гони с бастуна(луда е).

BrutalPrincess
07-28-2011, 15:52
Една бабичка със сина си. ТИЯ ХОРА НЕ СЕ КЪПЯТ!Само как смърди на умрело.. ;хх.. :x

Me4encety
07-28-2011, 19:00
Хаххх като съм при майка ми има едно момиче до нас - ужас направо.Тая чалга е надута денонощтно! Умря баба й (мисля) траура се изразява чрез още по силна музика.Иначе имаме някаква съседка която има много цветя по терасата и някакво пълзящо,което е и на нашата тераса почти.Искала да убием котката или да я махнем от блока,защото и била дъвчела скъпоценното растенийце. :? При баща ми е горе-долу нормално,е има едни съседи отгоре които сякаш организират хвърляне на мебели в апартамента.И то да беше денем,ама то състезанията започват най-рано в 1 през ноща. :-x Иначе отдолу съседката непрекъснато готви нещо миришещо на кисело зеле + развалени яйца.Имат си,разбира се,внучка.Гледаш го едно мило детенце,а то е цяло чудовище.Като се разкрещи направо ми идва да сляза и да го ьзавържа някъде със запушена уста. :-x Бая дълъг пост стана,ама трябваше да се оплача някъде. ](*,)

vilityyy979
07-28-2011, 19:29
от съседите не , но отдолу се събират се някви и немога да спа от тях ,,,

Milly4
07-28-2011, 22:29
Аз не се оплаквам..
Друг е въпроса дали те се оплакват. :-D
Ама аз какво? Искам музика.. какво само ми се карат. :x
+ Същата работа съм 8-)

borka94
08-21-2011, 17:34
ХАа :D Мойте са мн луди.Миналата зима в 4 сутринта се звъни на вратата и аз еееее па е*ати кой луд звъни ся.Ко да правя ставам и отварям вратата и пред мене една баба от 6-тия стои и ма гледа намръщено Вика ми за нещо ама не помня то в 4 сутринтаааа .... и й затворих вратата. :D :D
И аз си имам съседи клюкари,такива които слушат силно тв и т.н. Имам една съседка която въобще не ме харесваше щото не и казвах здр всеки ден ИИИ моля ви са наща отиде и отряза клоните на едно дърво на което се катерех с фр когато бях малка .Друга при всеки възможен случай изливаше по една кофа вода всеки път когато и вдигахме шум отдоло.Ноо когато майка са намеси ... :D всички много ма заОбичаха :grin: :grin: тцтцтцтцтц :-D

ccdesigns
08-21-2011, 20:29
Аз нямам никакви проблеми. В момента точно до нас бабата, която живееше почина, а срещу нас не знам какво правят въобще тия хора. Май вече са се преместили някъде и идват в тоя апартамент ветър и мъгла. Над нас живеят кака ми и батко ми (първи братовчеди), ама те са по София попринцип, а и тука да са даже с батко ми си правим състезание с буферите и така :D Под нас живеят некви ромки, ама те не праят проблеми.

IlovEmyPuffYToY
08-21-2011, 20:33
Уффф ..! xD В нашия вход има една бабичка, дето 24 часа звъни на вратата и иска кви ли не неща .. ;xx Ужасна е!! Веднъж ме събуди в 4:30 сутринта .. ;xx Идеше ми да я гръмна!!Дъщеря и я била ударила.. ;xx Еми то и аз на нейно място бих я ударила щото тая не остава дъщеря си, мъжа и и детето и намира! Бие детето и крещи .. А е на 80 год. някъде .. Веднъж рязах нещо, и тя звънна а аз сама във къщи .. Забравих ножа в себе си и като отворих
- Айди махай тоз нож маа ..
Аз мълча и я гледам злобно, а тя иска баща ми да говори с него .. Аз
- Няма го ..
- Каквоооо?
- НЯМА ГО!
- Каквоо?
- НЯМА ГОООО!
- Не чувам дай по-силно!?
- Ай чао.. - и и затворих вратата под носа .. ;xx
След тва звънеше 20 мин на вратата, и спря .. :D Мноооого тъпа жена .. ;xx :? емм за тъпа сиг не е тъпа ама те хората стигнат ли до определена възраст тотално изперкват :? ти като порастнеш ква ше си :?

IlovEmyPuffYToY
08-21-2011, 20:35
2 пъти се местим и двата попадаме на съседи-слънце 8-) .....Бахти късмета :grin:

mechetyy
08-21-2011, 20:39
имам и готини съседи с изкл на тоз под нас с жена си смърдят на оцет с тва се къпят но скоро гледам че са спрели да се къпят с сапун

jeezloxxy
08-21-2011, 20:56
Не,но те от мен-ДА.

SmilezZz
08-21-2011, 22:03
На третия етаж съм. Не ги знам кои са на 4 и 5 ,така че за тях нищо конкретно не мога да кажа. Освен,че понякога тези от 4 етаж издават шумове и тропат. Ама не обръщам внимание,тъй като знам,че има едно мънинко момченце.
А с долните съседи проблеми си нямам. Обожавам тоз' на втория етаж. :-) . Та,това е. 8-)

TheNewReligion
08-21-2011, 22:29
Има един от горния етаж, 'дето тая седмица не е спрял да дрънчи на скапаната си китара. Един път на шега ме попита дали ми пречи. Но аз тогава му казах, че няма проблем...защо ли? Еми, още не бях обърнала внимание на факта, че не мо'е се запре да свири! :x
Както и да е. И аз не съм от най-тихите хора. От долния етаж човечеца на няколко пъти на шега ме моли да скачам и тичам по-тихо, ама аз в момента, в който си вляза у нас, забравям директно и си продължавам. Не е нарочно, наистина! 8-)

Georgie
08-22-2011, 11:02
не,по скоро те от мен 8-)

RainbowGirl
08-22-2011, 16:24
Еми да оплаквам се.. 8-)
Над нас хората не знам кво правят, ама направо не се търпи. Вечерта след 12 си надуват чалгата и .. местят мебели или.. не ги знам, ама все думкат и местят нещо. Посред нощ чувам как дебелото им дете търчи из апартамента им.. майката тропа с токчетата и т.н. и т.н. :-x :lol: А тоя срещу нас непрекъснато се събира с някакви други долу пред входа и вдига шум през нощта. На първия и четвъртия етаж има кучета, които лаят денонощно. Нямам нищо против кучетата, ама няма да е никак зле, ако млъкнат. 8-)
Друг е въпроса, че в градинката зад блока през нощта се събират някакви на групички, които се напиват и започват да пеят.. :x А аз съм на втория етаж и не мога да спя..
Маалко дълъг стана поста, ама трябваше да си излея душата. 8-)

kalito126
08-22-2011, 16:57
Моите съседи са повече от добри! :---) До нас живеят баба,майка и дъщеря с куче.Бабата готви страхотно!Винаги ни кани на гости и ни черпи с курабиики и кифлички! :) Никога не оставаме без подаръци за Коледа и РД!Най–страхотните съседи! :-)

patence92
08-22-2011, 21:01
Ем аз живея в София-Люлин, и гледам някой беше постнал, че в Люлин не било тихо по принцип, ем да :Д особенно при моя блок, като се почне първо от момчетата под прозореца ми като се съберат ... а да не говоря за съседите, най-се мразим със седката до нас, тя цяла нощ крещи, вречи, думка, та мебели кфо се сетиш това хвърчи из тях,не мога да спя, но все пак аз през деня и го връщам в максимална доза :D :D :D :D :D ... усливам музиката на макс и не ми пука... обаче един ден е така съм си усилила музиката и тая ми звъни и почва да ми вика, много ми била силна музиката нз си кфо си ще викна полиция, викам давай, чаках ги и дойдоха след 10-15мин, и ми викат така и така не е редно др бр .. викам добре бе хубаво .. аз няма да надувам музиката, ама защо не се намесите нощеска когато ви викам, че тя ми блъска и не ми дава да спя :shock: и те некфи спекоха и викам айде довиждане и им затворих врата под носа :D :D :D :D

patence92
08-22-2011, 21:07
За да не бъде мн дълъг поста, пиша нов ..

Имам и едни съседи над нас .. понеже аз съм на 1-вия етаж, ии некфа мърша на 40-50 години .. само ремонти .. бръмчене по цял ден голям ужас .. пък после на мен ми дигат врява, е така на един съвет на входа .. говориха кфо говориха и тая до нас и тая над нас, почнаха да се оплакват от мен, викам абе ей чакайте малко, какво ми скачате веднага, не стига, че на едната слушам скандалите по цяла нощ, ами и на другата по цял ден ми бръмчи .. какво е това безобразие .. то с вас не може да се живее .. гръмнаха ми бушоните и почнах да ги храня .. :D :D :D :D :o :o :o :o то незнам кой не се е оплаквал от съседи, но който има добри съседи евала му правя, аз определено не се давам без бой .. :D :D 8-) 8-) просто такъв характер съм, че ако ми правиш мръсно и аз ти правя ...

ecstazy
08-23-2011, 08:15
еми да писва ми вече, понеже сградата е нова и всички правиме ремонти, така е. АМА ЧОВЕШКО ЛИ Е В 9 ЧАСА ДА БУТАТ СТЕНИ И ДА КЪРТЯТ ?!?! То не бяха тея от горе, са тея до нас. И все сутринта, а веднъж и в 9 вечерта им скипна. Българска му работа :@

momon
08-23-2011, 08:34
Нашите мили съседи винаги си режат дръвцата в 7 сутринта... Кааак да не ги обичаш!

xXxAngerfisTxXx
08-23-2011, 08:41
аз от тях не ама те от мен да... тва по 4 часа на ден да ги тероризираш с мощен бас не е работа :lol:

mynichka
08-23-2011, 15:54
не.

Anesha17
08-23-2011, 16:05
Не адските,готини хора са :d

buXti4Ka
08-24-2011, 11:36
Имам от какво да се оплача :D Доста гадни съседи имам ,мисля си че са някакви манияци.На 2ри етаж съм,под нас съседите са супер откачени.Имат 2 деца-тия деца са някви истерици.Постоянно крещят,гонят се,чувам все някви шумове от нещо счупено,луда работа :(
Майка им постоянно им крещи,леллеее като се развика... :shock: "ти малоумен ли си уееее;тъпанар;ако продължаваш,ша спиш на терасата...".И наистина ги е изкарвала да спят на терасата...есента.А пък баба им постоянно се мъкне у нас да иска нещо.В 8 сутринта звъни да иска я брашно,я хляб,захар....Г/д ние ги храним май.
От другата страна пък има една к*рва.Има дете на 7,ама постоянно мъкне некви мъже у тях(живее с баба си).През нощта като земе да пъшка и аз се чудя къде да ходя да спя.Имаше един приятел,с него всяка вечер скандали.То се чупеха неща...най-накрая хвърли една саксия в/у колата на горкото момче.Повече не го видях.Може да го е убила,знам ли...Добре че от другата страна съседът е пич,с него се си лафим на терасата :D той е най-нормален.

Camaro
08-29-2011, 22:57
На площадка сме по три апартамента.Аз съм на 6-тия етаж а до нас по средата има една жена с 2 малки деца постоянно квичат ама яко реват а другите комшии срещу мен пък сега им дойдоха гости от Франция няква с двете си деца на по 7-8 години и онея не знаят БГ и на френски от сутрин до вечер МОСЮ МОСЮ МОСЮ бахти откачаш напрао . Над мен пък жената е психично болна ама то яко зле.Посред 3-4 часа вечерта тръгва да чука по вратите , звъни по домофоните от доло направо лудница.Искам да се махам от тоя квартал направо :X

cigarettekisses
08-30-2011, 01:03
Не,не ми пречат. :lol:

MoonPie
08-30-2011, 10:05
Аз май съм късметлийка :D Имаше само една съседка, която ставаше към 4 и 30 и увеличаваше телевизора си до последно, винаги се събуждах, но замина някъде и сега всичко е наред. Иначе - едната ми съседка е почти глуха, другите са толкова добри, че никога не правят проблем. Общо-взето, нямам от какво да се оплача.

an0niimka
08-30-2011, 10:52
Аз се оплаквам от тях и те от мен ама... :-D Съседката, която живее над нашия етаж вечер като почне да тропа от нея не мога да спя :-x Съседите на долния етаж пък правят ремонт 2 месеца, като почнат от 8-9 сутринта до 12-1 часа на обяд и в 2-3 часа пак почват ужас :? вчера като поканих един приятел на гости и той тъй като свири на китара почна да свири във входа и тъй като има ехо се чуваше чак до 5-тия етаж и досадната бабичка, която ни е съседка излезна и вика "Абе стига си дрънчал с тая китара щото като я взема и ще ти иде в главата" :lol: :lol: :lol: Леле беше побесняла :lol: :lol: :lol: :D :D :D

sunman
08-30-2011, 16:05
При нас само клюкарят,знаят разписанието на всеки! :X :-x

aLeXx4
09-04-2011, 07:11
Мм.. по-скоро не, защото живея в къща :)

Anja
09-04-2011, 18:42
Просто умрях от смях хора, честно. You made my day! :razz:

Иначе по темата, понеже сме голям блок, има 16 етажа и около 200 семейства, не ги познавам всички, като едно голямо село сме. 8-) Обаче на площадката на етажа сме 6 семейства, у 2 от които винаги смърди ужасно и се разнася няква воня на етажа. Не чистят стълбището, не плащат сметки, редовно ни спират асансьора... (живея на 9 етаж) :x! Един друг съсед пък просто по ЗАКОН всеки път като влезе в асансьора пали цигара, да може да удуши всички. Най-много се кефи като почна да кашлям, виждам го как се хили гадно под мустак. :-x Бабите дежурят долу пред входа 24/7, добре, че поне от време на време по БТВ дават някой интересен сериал, че иначе ще започнат и на листи да си записват кой кога влиза и кога излиза. Ужас! От терасите редовно хвърчат чантички с боклук, саксии, веднъж хвърлиха детска количка... :shock: И тя падна на метри от една моя приятелка... :shock: Около блока под терасите има използвани памперси, дамски превръзки, презервативи... etc. Няма да продължавам...

millmii
09-04-2011, 21:02
Живея на 2рия етаж и понеже имам куче, постоянно се караме със съседите под нас. Една вечер в 2 през нощта бабката ми звъни на звънеца, но го натискаааааааа.. сигурно 58785285 пъти, аз излизам и тя ми казва, че кучето ми дишало и ще ни съди и т.н. :D Лампата на стълбите изгасна. Аз и викам "добре, лека нощ" и й затворих вратата под носа :lol: :lol:

annonimnna
09-05-2011, 01:03
Живея в къща и не се оплаквам...
Срещу нас и до нас са некви яки младоци. На по 20 години, напомпани батковци... Много им се кефя, пък и сме приятели 8-)

sapphire5
09-05-2011, 06:34
Нямам проблеми, за радост 8-) живея в къща. (:

li0n
09-05-2011, 16:54
На първия етаж има една дето за най-малкия шум вече вика полиция... Или примерно вали и съм с някви приятели и си говорим във входа и тя излиза и крещи - Айде изнасяйте се от тука само ми шумите на главата...
Последния път излезе с някъв сатър и вика че ще вика полиция. :D Голям стрес беше тогава. А има една дето се оплаква от кучето ми, понеже го пускам само да се разкарва на вън и то после се връща. Само ми вика че ще го хване някой път да го заведе да го умъртвят и такива глупости. За ся е живо де, ама кой знае някой ден земе си удържи на обещанието. :D

Psycho0
09-05-2011, 19:42
мне,търпим се :D . Пекани са,не се оплакват от музиката 8-) 8-) ама са големи клюкари... съседката от първия етаж чуе ли гласове от входа или някоя кола веднага е на терасата :D

Anichkaxxwee
09-06-2011, 00:33
Всичките ми съседи са клюкари!! :x

millmii
09-06-2011, 15:31

Спокойно .. навсякъде е така .. :x :)

Nestlee
09-06-2011, 16:27
Не, не .. по - скоро те трябва да се оплакват от мен . :oops:

li0n
09-06-2011, 17:31

Спокойно .. навсякъде е така .. :x :)

Абсолютно навсякъде!

Anichkaxxwee
09-06-2011, 17:36
При най-малкият шум, веднага на терасите да гледат :? :?

simona25
09-08-2011, 19:33
Аз мразя много една баба като отида до магазина и се връщам тя постоянно стой навън и любопитства от къде се връщаш ? какво е това ?
от къде го купи? понякога ми иде да я ударя с нещо. Но тя не е единственият ми проблем имаме едно момче което всяка сутрин през лятото става към 7.30 и минава с мотора си само напред назад и ме събужда направо е ужасен :(

TheBeatles
09-08-2011, 20:32
Не, нашите съседи са доста кротки, не вдигат шум, нищо. От време на време пускат силно музика, но не се дразня, защото музиката е класическа, а аз това и слушам.

mimi005
09-09-2011, 08:58
Съседите отсреща често се карат и викат,също така всяка Събота над нас има купон(ама това не ми пречи слушам си музика на аванта :D ) иначе от другите съм доволна.

MetalForever
09-09-2011, 09:00
Имам ужасни комшии.Живея в блок и всеки ден точно в часовете когато
трябва да се пази тишина се надуват басове или чалги.Не издържам понякога.А най-гадното е че човека е простичък и има изисквания за най-малкия шум... Въпреки това и аз не отстъпвам с метала и се стига до скандали.

mimseyy
09-09-2011, 12:49
В моя вход всички сме задружни,но има една лисица срещу нас,където постоянно вдига разни купони,надува Веско Маринов през нощите,влизат илизат някакви мъже а е стара вече д/г 45-50 годишна и все гледа да се заяжда пфуу..викаме и "веселата вдовица",защото откакто мъжа и почина го удари на живот..

xXxAngerfisTxXx
09-09-2011, 13:27
аз не ама те от мен да 8-)

nepowtorima
09-09-2011, 15:38
Има много ужасни бабички под нас .. и все намират да врякат за нещо.. :lol:

cookie_master
09-09-2011, 20:21
Нямам проблем с тях :)

rettemich
11-15-2011, 03:12
На квартира съм тук и не знам,но съм направо шокиран от съседите на хазяините ми.Всяка сутрин в 6 сутринта комшийката отгоре тропа с някакви токчета и ме събужда и не мога да спя от нея...Леле егати ненормалната жена ,честно!Това направо не се търпи.Или пък веднъж една сутрин някакъв се развънял като ненормален на звънеца и аз се събудих и отидох да отворя вратата и ония дъртия ми вика:"Хазяините тука ли са"?Викам нали,че сигурно спят и ония като влезна направо вътре и си викам на акъла боже господи тея са ненормални,ужас! ;х Било тогава Задушница и за Бог да прости раздавали жито.. :-x :shock:
Има и една от 4тия етаж дето има едно куче и то нали голямо и тая подпирала някакъв камък на входната врата,че да можело да минава кучето й... :razz: След това беше дошла домоуправителката на входа да се разправя с хазяина ми защо на входната врата имало подпрян камък и като почнат да се разправят целият вход ги слуша... Просто е някакъв ужас и вече искам да се застрелям! :x :booooomb:

DarkKiller16jp
11-15-2011, 06:02
Клюкари и са напълно откачили... хубавото, че им го връщам със силната музика :д

flower757
11-15-2011, 06:39
Оплаквам се, ами .... :@ те тея над нас нямат мярка :-o айдее вече свиквах че надуват всяква музика по ВСЯКО време .. че събарят столове на теракота в 3 през нощта ... обаче като събота и неделя почнат да чистят към 7 :shock: направо ми иде да ги тръшна.. и за капак като се надрусат почват виканици , тръшкания... абе мани..ужс, ама тва е положението ..

nnn1993
11-15-2011, 08:45
Съседите ми са отвратителни.Във входа ми има и свестни хора,но тези,които са под нас,над нас и отстрани са просто кошмарни.Бабички клюкарки,злобна стара мома и неудовлетворени от живота си шумни неудачници. :?

kitty02
11-15-2011, 09:55
Има една бабичка над нас,която сякаш и няма копчето на дистационното за нямаляване на звука :o. От дясната страна са братовчедите ми и чичо ми,за които не трябва да надувам много музиката..

lubovvv
11-15-2011, 11:34
Те се оплакваха от мен като бях малка. Иначе са само дърти. Има едни до мен дето понякога прекаляват с истеричния си смях и музиката ( кючеци ). па едни над над все едно живеят коне, постоянно тропат и всяка вечер им се чува пералнята, нормално, те като циганите. Вероятно са 6 човека + 1 бебе там.......

SummerWave
11-15-2011, 17:37
никога не съм се оплаквал, момчето до нас яко си надува музиката ама изобщо не ми пречи.
попринцип те се оплакват от мен 8-)

bloodyF
11-16-2011, 11:50
3 етажа, по 3 на етаж
на първия е ок, 2 апартамента са заети, в единия януари ще си имат бебе, ама се надяваме че ще е тихо бебе
на нашия (2) има едни студентки и като ги прихване нещо са шумнички, музика това онова, ама след като ги записаха от полицията 1 път вече кротуват, защото при второ им се пише акт за 800лв някъде
на третия е лудницата..
единия апартамент е празен, в другия са 2-3 момчета, сравнително кротки обаче тия над нас са трагични..5-6 момчета, постоянно музика, снощи се прибираха от дискотека в 3.30 такова тропане и крещене ..хич не се съобразяват че има хора които сме на училище или работа сутрин..ама и нашите си им викат полиция и хич не им пука..
за общите части-стълбите една комшийка ги изми веднъж и оттогава се отказа..навсякъде са фасове и боклуци..а входната врата е такава, че ако я бутнеш се заключва и само отвътре може да се отвори без ключ и въпреки че само трябва да я бутнат, никога не е затворена и влизат разни животни (кучета или котки) и е мазало..

SPP
11-21-2011, 16:33
съседите над нас всяка вечер пускат кючека на МАКС и тва след 23 часа!Вчера кротнаха :grin: и баш се успокоих и те почнаха да правят ремонт след 22 часа!Де не говорим че не може да си укротят детето,което непрекъснато търчи и врещи!Ако бяхте на мое място съм сигурен че и седмица няма да издържите и ще психясате. :D :D :D

Bebka89
11-21-2011, 19:23
Аз имам уникалните съседи,не само във входа,ами в целия блок изобщо.Простоо забележка нямам-ии всички са спр разбрани и задружни.