Влез

View Full Version : Различните видове кристали за коса!

francyzoi4ety
10-25-2010, 19:25
Пускам тема за различните видове кристали за коса,тъй като не намерих така,търсих,но не успях да намеря тема точно за кристали за коса.Тук можете да препоръчате кристали кои са по-добри и т.н.Също така можем да си задаваме и въпроси относно косата и какви неща ползваме за нея!
Дано темата бъде успешна:) :-)

francyzoi4ety
10-25-2010, 19:35
Днес си купих тези кристали:
http://img413.imageshack.us/img413/9120/seri1j.jpg (http://img413.imageshack.us/i/seri1j.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

някакви мнения за тях??

mokka
10-25-2010, 20:16
Аз ги ползвам, само тях си купувам. Много съм доволна, определено от всички видове, които съм ползвала тези са най-добрите. Иначе съм имала на Линеа Био, Биофарма също са хубави. :)

SmilezZz
10-26-2010, 06:13
Аз съм доволна от Биофарма и Сери..
Само от тях си купувам...

francyzoi4ety
10-26-2010, 07:43
Благодаря за отговорите,но да ви попитам не омазняват ли много защото когато ги отворих забелязах,че са мноооооооооого мазни...??
П.С:Коментирайте по темата и поствайте различни неща за косата :))

TaniTa1993
10-26-2010, 08:21
Аз си купувам от моята фризъорка... някви вносни..от италия или англия..но много са хубави сега не мога да се сетя за името но като го видя 6те пи6а :P :-P

Minerva
10-26-2010, 12:39
Като използваш преди си взимах такива на Seri. Отначало беше много добре,но след година-две косата ми стана супер скапана - едвам я оправих. Потърсих информация и открих, че кристалите са виновни за това. За момента ти замазват косъма и го правят гладък и блестящ, но впоследствие ги изсушават и става ужасен.

titinkaa
10-26-2010, 12:43
Ползвам едни български казват се MAGI,сега съм си поръчала от Avon те там са само един вид,така че ги знаете.

francyzoi4ety
10-26-2010, 18:47
аз от AVON имам един серум син казва се:"advance techniques - moisture sleek" много сполучлив продукт,много съм доволна,но вече го няма в каталозите... и сега съм със СЕРИ днес го пробвах добре ми подейства мека ми стана косата,но от веднъж нищо не мога да кажа оставам без мнение по-нататък като го поизползвам вече мога да съм убедена дали ми харесва или не :grin:

MegiBoOm
10-26-2010, 19:04
ааа може ли да кажете каква цена са? :)

yozii
10-26-2010, 19:18
дайте малко повече инфо .. тия кристали под формата на кaкво са, за какво сe използват,как се използват, къде се продават, цена .. ??

WaterLilly
10-26-2010, 19:39
дайте малко повече инфо .. тия кристали под формата на кaкво са, за какво сe използват,как се използват, къде се продават, цена .. ??
Течни са, малко като бебешко олио. Нанасят се в краищата на косата (можело и на суха, и на мокра). Предпазват от преси, маши, сешоари, и от накъсване на косата. Разбира се, така съм чела, има различни мнения, че омазнявали, не били полезни и т.н, но аз лично съм доволна. :) Цените са различни в зависимост от качеството, аз съм си купувала от 3 до 6 лв някъде. При това са изгодни, защото една-две капки ти стигат за цялата коса.

Моите са на Линеа Био и не ме кефят. Предишните ми бяха на Биофарма и миришеха по-хубаво, а и ми правеха по-мека косата. Но и тия вършат работа. :)

mokka
10-26-2010, 19:40
8лв са тези на Сери. Кристалите са за придаване на блясък и мекота (май) на косата, правят я по-лъскава. Слагат се след като си я измила и се е препоръчително да се слагат на връхчетата, може и по-нагоре ама да е далече от корените, че ще се омазни така. :)

francyzoi4ety
10-26-2010, 19:44
Да ....
Моята коса много се изсуши от изправянето и понякога се налага да слагам кристали по-нагоре,за да мине пресата без да ме скубе,но въпреки това не ми се омазнява много бързо на 3 дена нормално е,все пак не съм тръгнала да си мажа кристалите по корените...
Лично аз мисля,че е по-добре да се използват кристали,не че ще променят кой знае какво,но е по удобно и спретнато в косата с тях:)