Влез

View Full Version : Искам да го забравя

Salom
10-26-2010, 17:45
Здравейте!
Имам следния проблем...
От около 10 месеца харесвам едно момче. Всичко започна, когато една приятелка ми го показа. Той е 2 години по-голям от мен. Първо му намерих Facebook-a, а после започнахме да си пишем и по Skype. В училище не се поздравявахме. Разменяхме си само погледи. Имаше момент, когато можеше да се каже, че го обичам.:oops: След това престанахме да си пишем. Мислех си, че съм го забравила, докато тази година отново не го видях в училище.
Много добре знам, че нищо не може да се получи между нас, но просто не мога да го забравя.
ПОМОЩ!!! :(

mArMaLaDkA
10-26-2010, 17:51
На колко си? :-o

Salom
10-26-2010, 17:52
На 16... :(

OldSchoolRebel
10-26-2010, 17:52
...преследвай го до вкъщи, крий се зад ъглите и го снимай, докато не гледа?

MissNothing
10-26-2010, 17:54
Здравейте!
момент, когато можеше да се каже, че го обичам.!!! :(
:cry:

Salom
10-26-2010, 17:57
...преследвай го до вкъщи, крий се зад ъглите и го снимай, докато не гледа?

Това изобщо, ама изобщо не ми помага. Целта е да не мисля за него :razz: (нямаше как да не се засмея)

MissNothing
10-26-2010, 18:00
Е кво очакваш ние да ти го избием от главата ли?
Първо, ако опиташ може и да стане нещо.
Ако пък толкова искаш да го забравиш се разсейвай с нещо, излизай с приятели, забавлявай се. След време ще се чудиш кво толкова си мислила за него. :wink:

BaffaLsc
10-26-2010, 18:10
И аз имах същия проблем. 8-) Ама тогава бях на 11 .. не става.. :-o
Заговори го.. хем сте си писали ,хем.. :?

Salom
10-26-2010, 18:28
Заговаряла съм го и не си гълтам езика, но просто не можем да водим нормален разговор на живо... :? Когато си пишем е много по-лесно, но мисля, че това вече ще е върхът на сладоледа - да го търся след 478346364 години.
Знам какви момичета харесва. Нито съм от този тип, нито имам намерението да се правя на такава...Остава вариянт ^ (от заглавието)
Благодаря за съветите все пак. :)

devler
10-26-2010, 18:52
Заговаряла съм го и не си гълтам езика, но просто не можем да водим нормален разговор на живо... :? Когато си пишем е много по-лесно, но мисля, че това вече ще е върхът на сладоледа - да го търся след 478346364 години.
Знам какви момичета харесва. Нито съм от този тип, нито имам намерението да се правя на такава...Остава вариянт ^ (от заглавието)
Благодаря за съветите все пак. :)

Момиче имаш същия проблем , като моя обаче , аз съм момче и проблема е , че всеки ден го виждам въпросното момиче и така няма , как да е забравя за това реших да и предложа ( все пак опитах ) получих отрицател отговор тъжа за това но някак си ми е по-леко . Надявам се и ти да постъпиш така .

SemperFidelis
10-26-2010, 19:10
Или пробвай с това момче, или с друго - което и да направиш, няма да си в сегашното положение.

soul1199
10-26-2010, 19:29
Или пробвай с това момче, или с друго - което и да направиш, няма да си в сегашното положение.

OldSchoolRebel
10-26-2010, 20:22
Можеш да пробваш и изпитаните методи за забравяне. Много, много, много, много, много алкохол.

PoRcHeTaTa1
10-26-2010, 20:48
Съвет - забрави го,колкото може по-скоро,за да не ставаш на дирижето,на което съм аз...
А и още нещо за тези 2 години "филми" се убедих,че няма НЕ МОГА,има НЕ ИСКАМ.
Винаги можеш да си избиеш от главата някого,стига да имаш нужната нагласа,воля и най-вече желание. Недей да се даваш на мъжете,не заслужават. Рано или късно въпросния младеж ще разбере какво е изгубил...
Всичко се връща! Don`t worry ! Smile))

Salom
10-27-2010, 08:34
Рано или късно въпросния младеж ще разбере какво е изгубил...
Всичко се връща! Don`t worry ! Smile))

Той не знае какво е можел да спечели, та да знае какво е загубил...Ама както и да е.
Работата е там, че не мога да си намеря достатъчно интересно занимание, че да си го избия от главата.
А в случая за други момчета не мога да мисля...Всички ги съпоставям с него, какво друго да кажа... :oops:

mimimito
10-27-2010, 09:20
Здрасти,аз също съм имала такива проблеми.Не можех да го превъзмогна беше ми много тежко всеки ден го виждах в училище,нито се хранех нито спях,други момчета не можех да погледна.Но всичо с времето отшумя,нем и е безразличен като го видя но вече ми е по леко,даже се радвам че съм го преживяла сега познавам и горчивата страна на любовта.И със сигурност ако за бъдеще има такива неща се надявам да ми бъде по леко.Времето лекува,единствено ще те посъветвам да не се напъваш да правиш нещо на сила,става по лошо повярвай ми :))

devler
10-27-2010, 17:16
Много добре знам, че нищо не може да се получи между нас.

Защо не може да има нищо между вас , той да не е с нещо повече от теб ?

Salom
10-27-2010, 17:26

Просто казвам, че го познавам тази част от него и мисля, че изобщо не бихме си пасвали...Не всеки има свръхвъзможността да ходи всяка вечер по барове, нали? :-)

devler
10-27-2010, 17:44

Просто казвам, че го познавам тази част от него и мисля, че изобщо не бихме си пасвали...Не всеки има свръхвъзможността да ходи всяка вечер по барове, нали? :-)

Хе-хеЕе тоя се искарва някъв диско маняк ли?! :D .Aко мисля , че е от тея , който търсят момичета по баровете за една вече въобще не си заслужава да търчиш по него . Просто го заеби , той сам ще дойде рано или късно !

Salom
10-28-2010, 05:26
Все си мисля, че има и добра страна. Даже съм сигурна, че е така. Но я крие.
Ама всеки както иска. Не съм длъжна да разбирам всеки 8)

roshkors
10-28-2010, 05:32

Мисля, че ще удавя в сълзи :cry: :cry:

Salom
10-28-2010, 05:34

Мисля, че ще удавя в сълзи :cry: :cry:

На мен пък точно в момента ми е супер смешно...(Намерил кой да се удави в сълзи...) :grin:

HMSVengeanceS31
10-28-2010, 06:58
Salom Пробвай и ще разбереш дали може или не. Не си прави догадки по това което виждаш или той показва пред приятелите си. Бъзможно е това което знаеш за него да е само маска. Говори с него. Ако стане нещо добре, ако не стане може би ще ти е по лесно да го забравиш, като знаеш, че си направила всичко по силите си.

maribella1995
10-28-2010, 07:46
Трудно се забравя някоя голяма любов ... Затова най-лесно е въобще да не се влюбваш , ама за съжаление това е невъзможно ! :( Опитай се да не мислиш въобще за него , не му обръщаи внимание , защото винаги когато си кажеш КРАЙ,не го искам и той идва при теб и те обърква . . .

Salom
10-28-2010, 07:51
Аз точно затова никога не съм си казвала КРАЙ. :? Така не става. Мислях, че лятото всичко ще се промени, но явно съм грешала...Какво то ще, това да става... :-)

maribella1995
10-28-2010, 09:54
а откъде си сигурна,че няма нищо към теб ? :-) :P след като ти е писал по скайпа ... ако не бях заинтересована от някое момче нямаше да му пиша по скайпа :D или само здрасти,кво праиш,добре,чао ... е т`ва щеше да ни е чата , но само ако не го харесвах !!! :D

Salom
10-28-2010, 19:09
а откъде си сигурна,че няма нищо към теб ? :-) :P след като ти е писал по скайпа ... ако не бях заинтересована от някое момче нямаше да му пиша по скайпа :D или само здрасти,кво праиш,добре,чао ... е т`ва щеше да ни е чата , но само ако не го харесвах !!! :D

Всъщност аз първа му писах... :oops:

Пф...Как може днес цял ден да ми се върти пред погледа????? Не ми помага!!!
:x

OldSchoolRebel
10-28-2010, 19:16

Всъщност аз първа му писах... :oops:

Пф...Как може днес цял ден да ми се върти пред погледа????? Не ми помага!!!
:x

Изкушаваме се да промърморим нещо за изваждане на собствените очи, понеже помага да не виждаш това, което не щеш да виждаш... и всичко останало.

Като алтернатива, нацапай с черна боя чифт слънчеви очила и си ги сложи.

Salom
10-28-2010, 19:45
Като алтернатива, нацапай с черна боя чифт слънчеви очила и си ги сложи.

Къвто съм карък, нищо чудно да се блъсна в него :razz: Не става.
Ама т'ва за очите е вече друга работа...

ЗАТЪНАЛА СЪМ, ХОРААААААА!!!! :cry: 8-[

OldSchoolRebel
10-28-2010, 20:05
Гледай сега... Това е като със скачането от влак в движение. Не можеш да знаеш дали ще оживееш след скока, без да си скачала, нали?

SemperFidelis
10-28-2010, 20:06
Яко зле филмирана си.

Salom
10-28-2010, 20:41
Яко зле филмирана си.

На всеки му се случва, бе човек! (и на мен най-често)
Кашата е направо голяма :lol:

burpp
10-28-2010, 20:52
Не мисля, че трябва да го забравиш ... По добре го заговори на живо. Виж дали ще се получи нещо м/у вас :P

GunSnSteelflowers
10-28-2010, 21:21
Пишете си в скайп, ама иначе не се поздравявате, ъхъм, интересноу :-o