Влез

View Full Version : как да го накарам да ми обръща повече вниание

didizlowe
10-28-2010, 11:34
аз съм момиче на 14 имам си приятел от близо 2 месеца .. харесвах го много дълго време от близо 3 години и сега тръгнахме всичко си върви ок.. само че имам проблем че като сме двамата се държи ацки готино .. а като сме другите хора е мн различен... имам чуството че няма чуства към мене...не прави и малките жестове да ми отвори вратата минава винаги пръв и аз се зад него трябва да затварям вратите.. много ми е гадно и ме страх да не го загубя.. моля ви помогнете ми

awesomesheepy
10-28-2010, 11:59
срам го е сигурно,ама щом сте 2 месеца заедно ;/
приятелите му данеби да не те харесват..
виж,говори с него,кажи му,че го обичаш адски,сподели проблема,питай го дали твърденията ти тук са верни..просто да знаеш какво изпитва :smt047
или е срамежлив,или приятелите му не те харесват,или той губи чувства,или не му е удобно(май това е най-вероятното) :smt017

DREAM95
10-28-2010, 12:44
:lol: СПОРЕД МЕНЕ НЕ Е ВЛЯЗЪЛ В РОЛЯТА НА ВЛЮБЕНИЯТ ПРИЯТЕЛ ЗА ТОВА :-D

MilanowPz
10-28-2010, 13:09
Ем обръща повече внимание на приятелите си.....
и теб те забравя за момент..... имал съм го този случай... не е приятно но се търпи говори с него и тфа е ;)

stefan1
10-28-2010, 13:12
Срам го е от теб за пред приятелите ти, т'ва е истината

sladur4etyYy
10-28-2010, 14:24
виж,говори с него,кажи му,че го обичаш адски, :smt017

универсалното решение на всеки проблем в една връзка... :lol:

спрете се с това, бе, деца! той й хлопва вратата в лицето, тя ще му се кълне във вечна любов.
авторке, на колко е гаджето ти?

3oPuTy
10-28-2010, 15:18
Лелеее не ти отваря вратата,не те обгръща с вниманието си докато сте покрай други хора ... К'ва загуба!Простак!Идиот!Как не го е срам бе?!

:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock:
Яяяяя не се филмирай :? А и няма да е зле да се научите да комуникирате,защото това явно ви куца :?

fen7asy
10-28-2010, 15:34
ъъм.. дори не прочетох темата но заглавието ми говори нещо.. както ии да е.. чети подписа..

jghgh
10-28-2010, 15:50
Емм, да, ама чистата психология е, че когато един мъж държи на теб, той ще показва някакви чувства към теб и ПРЕД приятелите си, така че голямата разбирачка Зориту да не се обажда.

Авторката нека сама си прецени дали преувеличава или гаджето й става наистина студен и много по-различен пред приятели. Нека 1во се замисли над това.

Ако наистина той става друг човек пред приятелите си, явно не държи на нея достатъчно. Аз поне така мисля. Защото иначе какво ще го спира да показва на своите приятели, че тя е неговото момиче? Срам, че е с нея например? Нежелание да го свързват, че ходи точно с нея и какво ли още не? Това е признак за НЕДОСТАТЪЧНО харесване от негова страна, щом НЕ ИСКА да я представи на приятелите си в светлината на обичаното от него момиче, а предпочита много-много да не я свързват с него, все едно е "няква там", с която няма чак толкова общо.
Помисли си такъв ли имидж трябва да има връзката ви и изобщо каква е връзката ви.

Факт е, че момчетата пред приятели не се разнежват прекалено заради гордостта си, но също е факт, че ако приятелят ти става супер-студен, не те гушка пред приятели, не ти обръща внимание или не те целува от време на време, значи нещо не е в ред в тази връзка!

NnIkITYy
10-28-2010, 16:02
След като, когато сте само двамата се държи добре, а когато сте с приятелите му точно обратното, според мен е от момчетата, които се страхуват приятелите им да не им се смеят не защото не те харесват или нещо подобно, ами защото ти отваря вратите, чака те и т.н. Поговори с него и му кажи, че не ти харесва отношението му :)

didizlowe
10-28-2010, 16:42
Благодар5я на всички.. а и той е на 18

RoSKo0o0
10-28-2010, 16:48
С тоягата, моме, с тоягата.
---------> looooser... :X :D

GunSnSteelflowers
10-28-2010, 21:31
Тва да ти отваря вратата не е въпрос на любов, а на първи седем години.. Заеби..

SchoolSucks
10-28-2010, 23:10
Така е не защото не те обича, а просто не му се иска да изглежда мек пред приятелите си. Просто си придава такъв вид, за да изглежда готин, а такъв може да е само, ако показва, че една кучка му е необходима само, за да си чеше крастата. А и нали знаеш, известно е, че мъжете уж не бива да плачат...

Salom
10-29-2010, 07:03
Тва да ти отваря вратата не е въпрос на любов, а на първи седем години.. Заеби..

Брей, 4 години по-голям тот теб...
Ами то и ако приятелите му са на толкова, много ясно, че ще се държи така...Те сега 18-годишните все си мислят, че са голямата работа и че светът се върти около тях..., а всички по-,алки от тях са тъпи и задръстени...Предполагам ,че приятелят ти наистина държи на теб, но не иска да се излага като ходи с момиче по-малко от него. Обикновено всички търсят по-големи момичета...18-19 пък може и 20 :neutral:

Hilary_
10-29-2010, 09:25
аз не познавам момче, което да отваря вратата .. :lol: :lol:

Хващаш се за некви тъпи неща ама годините си казват думата .. :lol:

извод: гледай си живота и не си го затормозявай за това, че не ти отваря вратата .. 8-)

mArMaLaDkA
10-29-2010, 17:40

Не е смешно, а трагично.

OldSchoolRebel
10-29-2010, 17:46

Не е смешно, а трагично.

Аз пък подавам ръка, когато момичето слиза от рейса.