View Full Version : Как да и кажа?
Здравейте! :)
може темата да ви се струва банална, но не е точно така :D
11 клас съм и съм влюбен съм в едно момиче от 10 клас. Намерих и Facebook-а но немога да събера кураж дори и във FB да я заговоря :?
Доста по-затворен и срамежлив съм от обичайното. На 17 съм, а досега не съм целувал момиче, камо ли пък за свалки или секс...
И как да подходя в началото? :? Имам говорен дефект (заеквам) и като се притесня и направо блокирам тотално :( Физически не съм кой знае какво (178 cm / 65 kg), но пък и не съм някакво чудовище :D
Притеснявам се как да я заговоря и през какви етапи трябва да преминат отношенията ни.
Благодаря предварително на всички отзовали се :)
findthetruth
10-28-2010, 17:45
Ами как да ти кажа- имаш страшно много неща да научиш, най-вече за себе си.
Няма универсална система която да научиш за да се харесаш на момичето, ще трябва сам да съобразиш как да постъпиш, ще трябва да се научиш да не се притесняваш ( няма да е лесно, знам), не се налага да използваш велики сложни тактики- каквото и да правиш- може да те хареса, може и не. Измисли някакъв повод и действай! Но трябва да общуваш добре с нея- не да мълчиш, а да поддържаш някакъв разговор. Погрижи се да имаш приличен външен вид.
Дръж се приятелски с нея, не бъди нахален натегач.
И още нещо- винаги я уважавай и оценявай като човек, помни , че и тя си има някакво достойнство.
А когато се обвържеш с момиче ще има да научиш наистина много неща, които няма как да бъдат обяснени в нета.
Ssummerjam
10-28-2010, 18:17
Щом ти е чак толкова трудно да я заговориш на живо, събери някакси смелост да й пишеш. После почвате да се поздравявате в училище, преминаватe фазата на "здравей, здрасти" след това и така... Не е толкова сложно, момичето не е канибалка все пак :D
OldSchoolRebel
10-28-2010, 18:43
Винаги можеш да отидеш при нея и да кажеш "Хубави очи, имам същите в една кутийка.". Винаги привлича внимание.
sunshinepp
10-28-2010, 19:50
Като си срамежлив, давай чрез фейсбука .. питай я как е .. нещо обикновено, банално .. не е много трудно ;]]
Ем брат и аз съм като теб ... сега съм си харесал 1 момиче от класа зех и фб после скупе и с писането нямам особоне проблем , но тая тъпа срамежливост не ми дава 1 дума да и кажа в училище като сме там по 6 часа на ден ... просто трябва смелост а аз май нямам такава :(
Няма нищо по-добро от това, просто да се отпуснеш ида я заговориш, да бъдеш СЕБЕ СИ! Това е най-важното. Ако ти не събереш кораж да направиш първата стъпка не виждам кой друх ще я направи. По скоро да те изпреварят докато ти крачиш към нея :-D :)
Ем брат и аз съм като теб ... сега съм си харесал 1 момиче от класа зех и фб после скупе и с писането нямам особоне проблем , но тая тъпа срамежливост не ми дава 1 дума да и кажа в училище като сме там по 6 часа на ден ... просто трябва смелост а аз май нямам такава :(
Поискай да препишеш домашното...
По темата: Пиши й във Фейсбук. Нещо интересно, което си видял или мислиш, че ще я разсмее...
За хиляден път ИЗХВЪРЛЕТЕ СИ ПЦ тата ПРЕЗ ТЕРАСАТА И ИЗЛЕЗТЕ СРЕД ХОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :shock: javascript:emoticon('](*,)')javascript:emoticon('](*,)')javascript:emoticon('](*,)') <--- 1 million times
И нещо по темата :D като я видиш направи нещо привлечи и вниманието усмихни и се завържи контакт и не чакай прекалено дълго действаи щото колкото и да чакаш момента никога няма да е подходящ !!!! :grin:
hopekiller
10-28-2010, 21:17
В една връзка преди всичко трябва да бъдеш приятел с противоположния пол, следователно представи си, че говориш с приятел и мисля, че би се отпуснал повече.
Най - добре е обаче, да натрупаш смелост и да се пребориш със страха.
Знаеш, че няма страшно.
Успех.
Поздрави.