View Full Version : Свършване
ivan4ybmw
10-29-2010, 14:50
Предполагам повечето от сайта са правили секс,и реших да питам колко горе-долу издържате,и ако свършите по-бързо момичето какво ви казва? :-o :(
Когато е с диня почти един час карам,с много зор!
Ако е с пъпеш щом влезне и се докосне до хладните семки направо изригвам : - )
OldSchoolRebel
10-29-2010, 15:20
^ КЪРТИ. Мислех да кажа нещо саркастично, но ме изпревариха.
И то е въпрос на много неща. Ако непрекъснато сменяш позите, през две минути и по-малко, ще изригнеш много по-късно, защото непрекъсната смяна убива малко от възбудата. Пък и си има трикове, главно свързани с ума, за да си задържиш нещото вътре. Ако усетиш, че ти идва, просто поспри за малко и мини на орална, момичето няма да има много против, а ти ще имаш време да посъбереш енергия.
Ми нищо няма да ми каже разбира се, ти мислиш, че всеки път засичат за колко секунди свършваш с хронометър ли .. ? :? .,. правиш си удоволствието и това е .. може 1 път 30 мин, друг път 1 час, това момичето не го засяга, тя гледа да я възбудиш и нищо друго :-D
karta4a13
10-29-2010, 21:34
ebem 2 dena i nemoa se zapra biem kato tok piem kato smok ebem kato bog gazim kato tatra pula s kimur cepim i gazo kato vulkan slagam im kiufte u panicata klesam i se u nosa :oops:
Sladkiq_Vladko
10-29-2010, 21:38
Преди актъ пиеш няколко хубави бири и ставаш издържливо....! :D
ivan4ybmw
10-30-2010, 10:44
Аз примерно издържам при свирка 20-на минути,зависи коя ми я прави :D :D :D
:lol: ами честно казано неколко часа :-D
8 часа и половина +/- 1 час, зависи дали от гилда ше са навият на рейд.
xaxaxaxaxaxaxa :razz: :razz: :razz: Манияк !!!! (bow) (bow) (bow) (bow) (bow)
OldSchoolRebel
10-30-2010, 18:37
Ами не знам бате, мен ако пак ме искат като хилър, пък искам да си гиърна мейджа, по-добре да си остана със секса, колкото и скучен да е...
bootyboy
11-14-2010, 18:10
доста бавно свършвам :booooomb: а ако се случи да е преди нея ми казва, че иска още..но първо се похапва и след това..така се зареждам със сили
rali4ka1
11-14-2010, 18:15
Повечето от вас ебат по три часа и пет минути.Един час се къпете,два часа се чудите как да си поискате и пет минути ебете.
зависи дали си с презерватив или не
juveteam
11-14-2010, 18:40
Различно....
lori4kavd
11-14-2010, 19:13
ако свърши за 2 мин. го карам с пръсти поне още половин час :D :D 8-)