Влез

View Full Version : Писна ми от тая жена вече ;@

DqVoLsKoJeLaNiE
10-30-2010, 07:49
Здравейте.. :) Майка ми от сума ти време ме дразни и вече не знам кво да правя с нея.. С тва нещо обикновено говорене просто НЯМА..Като искам да кажа нещо, все ме заплашва и ме наказва.. Опитвам се да говоря с нея, тя изобщо не ме слуша. Говори ми на "бе", обижда ме..Писна ми вече!! Няколко пъти и казах, че тва не ми е приятно..тя каза "Абе, ти на мене няма да ми казваш как да говоря, щото съм ти майка и няма да се съобразявам с тебе".. С друго освен със заплахи не общуваме..
Аз се мъча с кво ли не..с даскалото, ходя на уроци, чистя в нас, общо взето й помагам с квото мога..Никога не е доволна и винаги аз го отнасям.
Абсолютно никъде не ме пуска..Всичките ми приятели-на купон, аз-познайте къде.., ами, вкъщи, разбира се! :?
От най-малкото нещо прави скандал.. И само като каже "Млъкни, бе, *каквато обида й хрумне*, да не си казала една дума повече" ..тряска вратат и излиза. Звъни на всички и се оплаква от мене, постоянно хвали децата на другите, колко били добри и т.н., а аз съм била някакъв провал..
Както вече казах, писна ми! Говорене не помага, помагам в нас с квото мога..Просто не я знам какво иска.. :o :o

Sisito941
10-30-2010, 08:04
Уфф и аз имам проблеми с майка ми..ако следиш този раздел и темите в него ще се сетиш може би,че неведнъж и аз съм се оплаквала.. :?
Постоянно иска да й казвам всичко,ама като й кажа нещо и почва или да ми вика...е как се споделя на такъв човекк :x
Тя сама казва:"Сиси,ти вече си голяма,нали и можешш примерно да излизаш навън с приятелки,по кафета,това-онова"..Като я питам:"Може ли да изляза?" следват въпроси от рода на С кого ще си?,Къде ще сте?,ама кога ще се прибереш-хем ми дава правото уж да й казвам кога ще се прибера,нали аз да си избера часа..кажа ли час,който да е по-късно от 20:30:"Не не става,много е късно".. :booooomb: И през лятото е така..през зимата аз чак толкова не излизам,ама през лятото такъв контрол.. :x Не можем с майка ми да се разберем по въпроса за излизането и това е..
И за момчетата не се разбираме..и с момчета не ми дава да излизам направо не знам..дори и просто приятели да сме постоянно се притеснява..Мисли,че всичите момчета са изроди и ще ми направят нещо.. :?

DqVoLsKoJeLaNiE
10-31-2010, 11:17
Абе, ужас просто.. Снощи ВСИЧКИТЕ ми приятели-на купон, аз-познайте къде..Ми, вкъщи разбира се..както винаги.. :o :o Мразя я тай жена.. :grin: :D