View Full Version : Екскурзия в чужбина
theBADone
10-30-2010, 18:21
Препоръчайте ми някой хубав град ,в някоя от съседните ни държави :) Ако сте ходили някъде и сте останали с хубави впечатления.ии все пак да е по-цивилизован :ДКолебая се между Белград и Букурещ... помагайте :)))
mim4ety_sara
10-30-2010, 19:51
Където и да е в Германия,много ми хареса там,въпреки че посетих само Нюрнберг. :)
В Букурещ бях преди 3 години и ми хареса :) В Истанбул е много красиво!! А иначе и аз много искам в Белград ...
anonymous708973
10-31-2010, 09:40
Има милиони възможности в любимата ми Германия, както и в много други държави, а от съседните - Истанбул е задължителен, нашите бяха там и го обожават!
В Гърция са били също - Солун бил чудесен, а аз ходих на остров Тасос - прекрасно местенце, а гърците са много сърдечни.
От Македония - Охрид естествено... А в Румъния си заслужава да видиш замъка на Дракула :)
Biskfitka
10-31-2010, 13:32
Охрид :-)
northernice
10-31-2010, 19:52
Букурещ, ако продължиш към Карпатите посети Синая и Брашов
CookieMonster
11-01-2010, 07:12
Аз много искам да отида в Белград, но и Букурещ ми е много близо. Мога да отида и до Гюргево, ако искам. :D
Препоръчвам ти Белград.
Аз съм била две лета в Кушадасъ-Турция. Много съм доволна.
TheNewReligion
11-07-2010, 16:07
Будапеща и Загреб.
Reaper93
11-07-2010, 17:17
Fuck Турция!!
Ходи в Германия, като направя 18 ще отида, тва ми е любимата държава..
Всъщност има много страни в които може да отидеш, Гърция,Италия, Франция, Испания и т.н...
П.С.И защо всички викате Турция? То добре хубаво(поне по вашите думи), ама Турция е да му се не види...
chemist9009
11-07-2010, 17:29
От Балканите бих ти препоръчал Гърция,Хърватска и Кипър,от Западна Европа - Франция 8) 8) 8)
kris4eto15
11-07-2010, 19:26
Истанбул е страхотен град . Препоръчвам ти да отидеш :)
Greennight
11-07-2010, 20:45
Русия...не съм ходил,но съм гледал на снимки :lol:
Букурещ, ако продължиш към Карпатите посети Синая и Брашов
+1
wildheart
11-07-2010, 20:59
ГЕРМАНИЯ ! Това е страната ! Стига с тая турция ! Отидете вижте култура, архитектура, природа, чистота, приятни хора, ядене и пиене заедно с ужасно много забележителности, дори и в по-малките градове !
ГЕРМАНИЯ ! Това е страната ! Стига с тая турция ! Отидете вижте култура, архитектура, природа, чистота, приятни хора, ядене и пиене заедно с ужасно много забележителности, дори и в по-малките градове !
+1 и за тебе,но недей да говориш за Турция ако не си ходил.Колкото и омраза да таим повечето към тях са си страшно напреднала държава откъм архитектура и икономика.Да не говорим колко музеи,дворци и т.н. имат.Доста яд ме хвана btw... :shock:
Reaper93
11-07-2010, 21:22
+1 и за тебе,но недей да говориш за Турция ако не си ходил.Колкото и омраза да таим повечето към тях са си страшно напреднала държава откъм архитектура и икономика.Да не говорим колко музеи,дворци и т.н. имат.Доста яд ме хвана btw... :shock:
Както каза пича, Германия е страната, писна ми с тая Турция кво я хвалите? Колкото и красива да е, не е повече от България!Тва, че са по-напреднали не значи, че всеки трябва да ходи там...
xWandereRx
11-08-2010, 08:00
Париж!
GossipGirl89
11-08-2010, 12:37
Венеция, Италия - просто е невероятно там :smt007 Кацала съм си че 1 ден пак ще отида, живот и здраве, ама с гадже 8-) прекалено романтично е
Дубровник, Хърватска - там също е доста хубаво, но е скъпичко :)
В Гърция съм била само на о-в Тасос и о-в Корфу - и на двете е яко. Нашите бяха в Солун и казаха, че също си заслужава да се отиде.
А в Турция определено Истанбул
И аз съм за Германия! Тази страна я обожавам просто :smt007 там има изключително много забележителности:замъкът Ноиншваинщайн,въртящата кула в Берлин,от планината Шварцвал там извира река Дунав има и още много други :)
колкото и да е красива Германия, студените лица на хората ме подтискат и определено ми убиват удоволствието ;д париж или истанбул ти препоръчвам ;)
в някоя от близките държави бих ти препоръчала Загреб или Опатия (и двата в Хърватска). Много ми харесаха и с удоволствие бих се върнала там! Също може да отидеш на о.в Корфу, аз лично бях в един хотел Messonghi Beach се казваше хотела в градчето Moraitika май. Огромен комплекс със 9 басейна, няколко хотелски сгради, малки бунгала, собствен плаж, три -четири сгради - ресторанти със шведска маса - полупансион, както и заведения, магазинчета, градини и влакче, което обикаля. Аз бях септември и по 600-700 лв на човек ни излезе. А и има страхотна аниматорска програма. И въобще в Корфу е хубаво, защото може да си купиш очила и шнорхел и подводен фотоапарат и да гледаш и снимаш под водата. Има също много забележителности - природни и културни. Може да се возиш на корабче със прозрачна подводна капсула, в която се сяда и гледаш под водата - едни водолази скачат и с храна привличат риби и октоподи... страхотно е! После ти се включва и шоу с тюлени... Въобще, аз много се изкефих на Корфу в Гърция и на Загреб и Оппатия в Хърватия. :) А морето е страшно красиво, още на плиткото...
SmilezZz
11-29-2010, 09:47
Reaper93 - Спри се с тези твои тъпи
разсъждения,защото изглеждаш смешно отстрани..
И защо да не препоръчат Турция,когато е наистина
страхотна държава ... Напреднала е откъм архитектура
и икономика..Имат страшно много исторически
забележителности,дворци,цъ ркви и други.. И ДА,нещо
ПОВЕЧЕ Е ОТ БЪЛГАРИЯ..Да не говорим за това,че е голяма чистота там,особено в Истанбул..Няма да видиш нито едно боклуче
в Земята,докато тука не е така,което не е за похвала....
Това,че преди не знам си колко години България е
била под турско робство,не означава,че трябва да мразим Турция и турците..
И само ако ми отговориш с какво са виновни днешните турци,
затова че преди хиляди години България е била под тяхно
робство ?Да не би те да са виновни за това ? Както и да е,спирам дотук..
Турция,Букурещ,Германия,Ру ия..
Потребителя попита за съседни държави, не за Германия, Франция, Унгария и т.н.
Предлагам ти да отидеш в Гърция или Турция. Не смятам, че Сърбия и Румъния са туристически дестинации. Македония също е идея. Но аз залагам на Гърция. Мисля, че е причтно и екзотично място, не че другите места не са хубави, но си е мое предположение. :)
Reaper93
11-29-2010, 21:41
Reaper93 - Спри се с тези твои тъпи
разсъждения,защото изглеждаш смешно отстрани..
И защо да не препоръчат Турция,когато е наистина
страхотна държава ... Напреднала е откъм архитектура
и икономика..Имат страшно много исторически
забележителности,дворци,цъ ркви и други.. И ДА,нещо
ПОВЕЧЕ Е ОТ БЪЛГАРИЯ..Да не говорим за това,че е голяма чистота там,особено в Истанбул..Няма да видиш нито едно боклуче
в Земята,докато тука не е така,което не е за похвала....
Това,че преди не знам си колко години България е
била под турско робство,не означава,че трябва да мразим Турция и турците..
И само ако ми отговориш с какво са виновни днешните турци,
затова че преди хиляди години България е била под тяхно
робство ?Да не би те да са виновни за това ? Както и да е,спирам дотук..
Турция,Букурещ,Германия,Ру ия..
Падна ми в очите и то много, мислех те за печена но...
Няма да коментирам, няма да влизам в конфликти, щом смяташ, че Турция е повече от България, просто не пиши, няма да ти отговарям..Ако наща държава беше напреднала в икономиката и тя щеше да е чиста...
А тва за кво са виновни, просто си ги мразя, имам си това чувство и няма да изчезне....
А вие гадни хорица, като я хвалите тая Турция, ходете там режете си оная раота, пускайте мустаците, жените да си гледат сериалите и просто се махнете от България...
Анталия ;д
въпреки ,че аз винаги съм искала да отида в Германия..
Хърватска :) и по-точно Дубровник! Уникалноооо е :)
Турция-кушадасъ,истанбул
Гърция-кавала