View Full Version : въпросче към момчета и момичета пишете отговори плс :]
skullseeker
10-30-2010, 22:27
Ем здравейте сиг по граматиката ще разберете че съм 7-8 клас и си е така.;д Ем въпроса ми е такъв....Като си хвана гадже и кво точно се прави смис всеки ден кво точно си талк ддз аз съм някъв скучен такъв iii немога мн да провеждам разговор с момичета в даскало нищо интересно не става щото даскалото е пропаднало и т.н -_-
и нямам много интересни истории за разказване кво точно да говоря с някое момиче и как да я заговоря прим знам че има мн теми по тея въпроси сиг обаче просто трябваше да попитам неми се търси от 1000 страници 1 тема все пак............ iii специално за момичетата четох в теми че да си забавен е най важното вярно ли е ?Ако е така направо дасе отказвам -_-
RoSKo0o0
10-30-2010, 22:41
брат всичко идва отвътре и на момента, въобще не го мисли преди това, защото нищо не става така както ти го планираш ;)
Ден 1: За времето
Ден 2: За нея
Ден 3: За теб
Ден 4: Чукаш я като кълвач дърво без да говорите..
А сега сериозно..Ама ти наистина ли чакаш да ти кажем какво да си говорите всеки ден?
gaidalcain
10-31-2010, 05:25
Ами като си скучен, намери си някоя скучна! Има ги много такива момичета! :-D
Къде искаш да го ХВАЩАШ това момиче? Ако някога има момиче, което да ти хареса и съответното ти харесаш него (или обратното) тогава просто отвътре ви идва да бъдете заедно. И това е. Не е нужно да си някакъв, и тя да хареса този човек, когото не си ти, а просто ти да се преструваш на някого, какъвто не си. Бъди себе си и спокойно.
Сега най-добре се откажи.
След години може пак да се опиташ 8-)
OldSchoolRebel
10-31-2010, 06:45
Даваш го на импровизация и доверие. Ако опиташ няколко пъти и не ти хареса, опитай с мъже.
righteous
10-31-2010, 06:50
Приятелче , да си забавен не значи задължително да имаш интересни случки.
Не си мисли, че тези, които имат какво да разказват не преувеличават в повечето пъти! Истината е, че момчетата обичат да ги мислим за герои .. :lol:
Обаче тръпката се губи след като вече знам кога лъжат и кога не .. :lol:
Не е нужно да имаш кой знае какви двучасови истории .. ако човекът срещу теб не е дърво със сигурност бихте намерили тема за разговор .. :wink: Идеята е просто да не позволяваш неловкото мълчание да ви сдуха още повече .. :wink:
strangerinhell
10-31-2010, 09:08
Защо ТРЯБВА да имаш някоя история да й разказваш ?
Не е ли по-лесно да се опознаете взаимно, споделете си интересите все нещо общо ще намерите :)
А и както казаха преди мен НЕ ЛЪЖИ, рано или късно ще се разбере :smt011
mimityy34
10-31-2010, 11:52
Хах .. Не е възможно да си чак толкова скучен .. сигорно спортуваш нещо или дедазнам .. щом у-щето ти е пропаднало сигорно и момичетата са такива не е задължително момичето да е от твоето училище .. а щом става върпос до говоренето .. не му мисли много много .. щото ако си намислиш нещо и после .. файда , всичко ще забравиш и ще изглеждаш като глупак .. не се притеснявай бъди себе си .. утпосни се и всичко ще върви по течението .. ако пък не стане с една .. изчакай половин година .. 2 и тогава пак се прпобвай с някоя .. тогава ще имаш идеи .. сега ти препоръчвам да остаиш момичетата и да си гледаш приятелите .. нали за да имаш после истории за разказване :-D .. Айде човек , успех ти желая 8-)
eXxXciTeD
10-31-2010, 12:58
Работи върху самооценката ти, виждането ти за себе си като ценен и харесван човек. Почти съм сигурен, че няма да разбереш нищо но това е начинът.
Даваш го на импровизация и доверие. Ако опиташ няколко пъти и не ти хареса, опитай с мъже. 8)