View Full Version : Защо повече мъже сте такива задници
anichka12345678
10-31-2010, 00:04
защо все на мен ? Излизам с едно момче от 3 месеца и ми е мн гадно,защото докато е с мен е предлагал на една пикла да спят заедно ,защото била девствена. Лъгал ,че си няма приятелка ,но той твърди че не са спали ,(най вероятно тя не му пуснала) .Но казва ,че се е отказал от нея,защото наистина разбрал че ме обича и бил разбрал ,че и аз го обичам.Защо сте такива повечето мъже :С .Днес докато бях утях ,а той си земаше душ попаднах на ахато му на компютъра му и видях как я е карал да бъдат заедно и така нататъка. И след това цял ден слушам колко мн съжалявал ,и че това е било нищо и не са спали и цял ден слушам колко ме обичал ,а аз незнам защо ми е толкова гадно.Аз съм на 19 ,а той на 23 .Въпросното момиче на 15 (ако има значение.) В интерес на истината той няма време да ми изневерява след като той е на работа през деня ,а вечер е с мен поне от последния един месец е така.Аз видях сълзи в очите му ,когато ми обясняваше ,че не е имало каквото и да било междо тях,но все има едно но (някъде в мен ) :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry:
strangerinhell
10-31-2010, 00:52
EPIC FAIL за годините ви, докато четях мислех че сте на по 14/15 :?
Не му прави чест, на тия години да простее така, а и сълзичките му са била най-вероятно добра актьорска игра...
Впрочем такива като този "твоя" с такава характеристика (да предлагат разни работи в нета) рядко стигат до реализация, повече въздух под налягане са, НО понякога нещата излизат от контрол.
А и на теб не ти прави чест, че си го проверявала, но да кажем че е било единичен случай !
mechtaq_za_teb
10-31-2010, 04:56
Сълзи в очите му? :lol: Заблуда... пълна!
Вярваш ли му? Наистина? Че съжалява? Дали ако беше така, щеше наистина да си пише с нея такива неща? Не е предполагал, че ще разбереш и когато това се е случило е направил всичко възможно да не го зарежеш, защото явно има някаква полза от теб. Не виждам друга причина.
OldSchoolRebel
10-31-2010, 06:49
Само пълен психичен инвалид ако е на 23 ще си говори с петнадесет годишно лапе, камо ли нещо повече. Той явно си търси лесно месце. Зарежи го и си намери някой по-умен.
И да, всички сме задници, но мъжо ти е идиот, иначе щеше да сваля по-големи какички...
BlindedAngel
10-31-2010, 06:49
Докато има наивни момиченца, винаги ще има и мъже задници 8)
RoSKo0o0
10-31-2010, 06:55
Хаха..ше се сетите вие...авсички ше разберете, че сте отрязали грешния човек :D Мамичката ви да еба :lol: :lol:
:razz: :razz:
ии как извади извод за ВСИЧКИ момчета от един путьо?? :lol:
Оная може да е пикла ама поне не му се връзва на "сълзите в очите" .. прави си изводите .. :razz:
BaffaLsc
10-31-2010, 06:59
Гадна работа..
Изобщо как го търпиш тоя ?..
EPIC FAIL!
Липса на ценностна система.
Като не знаете как да задържите интереса на едно момче върху себе си така ще е ... ;)
защото на тае години са си тъпички ... :lol: и пускат с време и приказки за любов :-D
защо все на мен ? Излизам с едно момче от 3 месеца и ми е мн гадно,защото докато е с мен е предлагал на една пикла да спят заедно ,защото била девствена. Лъгал ,че си няма приятелка ,но той твърди че не са спали ,(най вероятно тя не му пуснала) .Но казва ,че се е отказал от нея,защото наистина разбрал че ме обича и бил разбрал ,че и аз го обичам.Защо сте такива повечето мъже :С .Днес докато бях утях ,а той си земаше душ попаднах на ахато му на компютъра му и видях как я е карал да бъдат заедно и така нататъка. И след това цял ден слушам колко мн съжалявал ,и че това е било нищо и не са спали и цял ден слушам колко ме обичал ,а аз незнам защо ми е толкова гадно.Аз съм на 19 ,а той на 23 .Въпросното момиче на 15 (ако има значение.) В интерес на истината той няма време да ми изневерява след като той е на работа през деня ,а вечер е с мен поне от последния един месец е така.Аз видях сълзи в очите му ,когато ми обясняваше ,че не е имало каквото и да било междо тях,но все има едно но (някъде в мен ) :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry:
защо повечето жени сте такива к***и :) същият въпрос :) и мъжете и жените правят цигански номера! Когато обичаш някой супер силното,няма да го прецакаш :) прави си изводите сама :) Щом е погледнал някое друго момиче незнам защо се чудиш още и особено като е на 15 години ... те замислила ли си,че това момиче няма какво да му даде? Е освен сексуално удоволствие :) Ще кажа едно нещо " Мъжът ти е комплексар и не си заслужава дори да си говориш с него!"
RoSKo0o0
10-31-2010, 08:35
защо повечето жени сте такива к***и :) същият въпрос :) и мъжете и жените правят цигански номера! Когато обичаш някой супер силното,няма да го прецакаш :) прави си изводите сама :) Щом е погледнал някое друго момиче незнам защо се чудиш още и особено като е на 15 години ... те замислила ли си,че това момиче няма какво да му даде? Е освен сексуално удоволствие :) Ще кажа едно нещо " Мъжът ти е комплексар и не си заслужава дори да си говориш с него!"
Дааа...съгласен съм с теб брат :) ТОчно така... ако твърдиш, че обичаш някого, наистина няма да му правиш така, че да го прецакаш!!!
nymphadora
10-31-2010, 09:05
++
Все мъжете са ви виновни..
strangerinhell
10-31-2010, 09:13
++
И жените не са цвете за мирисане понякога ама ви търпим във всичките ви превъплъщенията, които сте способни да направите 8-)
Ssummerjam
10-31-2010, 09:35
А де :-D Казва ли ти някой 8)
sladur4etyYy
10-31-2010, 10:33
Оная може да е пикла ама поне не му се връзва на "сълзите в очите" .. прави си изводите .. :razz:
хаха. good point. :Д
mitzubi6i
10-31-2010, 17:57
Има какви ли не говеда на тоя свят, но не всички мъже са такива. Просто ти си попаднала на неподходящ. :o По-добре го зарежи и дано следващият ти да е по-добър :)
BrokenDreamzBG
10-31-2010, 18:04
Бе и вие все някога ще осъзнаете , че трябва да спрете да гоните тея дето не им пука за вас, ама докато го осъзнаете ,вече всички ще сме такива от ваш'те глупости :shock:
Remixa92
10-31-2010, 18:43
Мъжете може да сме задници,но вие сте гащите,защото се ни се връзвате.
Щото такива си ги избираш!
OldSchoolRebel
10-31-2010, 19:03
Бе и вие все някога ще осъзнаете , че трябва да спрете да гоните тея дето не им пука за вас, ама докато го осъзнаете ,вече всички ще сме такива от ваш'те глупости :shock:
+1
Cybershot
10-31-2010, 19:33
Мъже задници - Х
Жени ку*ви - Х^2
FuckedUp
10-31-2010, 21:16
++
mArMaLaDkA
10-31-2010, 21:26
Днес докато бях утях ,а той си земаше душ попаднах на ахато му на компютъра му и видях как я е карал да бъдат заедно и така нататъка.
напълно случайно, нали? Ти просто седна, нищо не си натискала, нищо не си бутала, сайтът сам се отвори, приятелят ти не беше излязъл от профила си, съвсем случайно му попадна на личните и съвсем случайно едно от тях ти се отвори пред очите... Всичко си е една чиста случайност и ти грам вина нямаш. 8-)
You no like men?
You dissapointment to family
*high expectations asian father*
roshkors
10-31-2010, 21:42
Намирисвам ножици...
оо не забравих, тя е наивна...
SolemnityOfDeath
10-31-2010, 23:14
щото жените имате афинитет да налитате на задници, да им просвате чергата отдолу и после да мрънкате колко ужасен бил шибания ви живот.
make_you_mine
10-31-2010, 23:14
Като не знаете как да задържите интереса на едно момче върху себе си така ще е ... ;)
Не съм съгласна. Защо едно момиче трябва да прави всичко възможно,за да задържи мъжкия интерес,а той да стои със скръстени ръце ? Защо вечно жената да е тази,която да прави нещо ? Защо всички статии в интернет са ''как да задържим мъжкия интерес...?'' Кой ще помисли за нас !? Момчето може да се ебава просто с ''приятелката си'' (авторката) и да предлага насам-натам секс на коя да е. Авторке,вие секс правите ли с твоя другар ? Това определя много неща(поне за мъжа). Що се отнася до въпроса ти-защото повечето СА такива и това не зависи изцяло от теб. Приеми го и гледай предимно себе си,колкото повече го ''отразяваш'',толкова по-зле за теб. Обръщай му внимание,но имай собствен свят,не позволявай той да е центъра на твоя такъв. Излизай повече и с др.хора,имай хобита и му разказвай на него какво правиш през времето,когато не си с него. Развивай се,а той да е като придатък. Обръщай му внимание,когато е нужно-като излизате. Целувай го,прегръщай го,бъди мила,но не забравяй Границата. Имай собствени интереси. Така ще го задържиш повече,повярвай.
IAmJustAKid
10-31-2010, 23:34
Е те и момичетата са така , ама само момчетата са задници , нали !? :(
make_you_mine
10-31-2010, 23:40
И между другото наистина е така. Доста госпожички пискат,че мъжете са свине,мъжете са гадни,мъжете тва,мъжете онова. Ами я се вижте вие стока ли сте ?? Повечето момичета не струват нищо,какво отношение очаквате ? Да ви третират като богини,като вие сте парцали ли ? И после купища оплаквания. Ами,мила,нещата ще стоят така,както ти си ги наредиш. Стига си мрънкала и виж ти дали си супер,тва е принципно само. Аман от хленчещи госпожички, гледай себе си малко.
IAmJustAKid
10-31-2010, 23:57
^^ познавам много повече момичета от колкото момчета които правят така , смисъл докато ходят с някой да се предлагат или да се свалят с друг.
anonymous708973
11-01-2010, 06:42
Докато има наивни момиченца, винаги ще има и мъже задници
Като не знаете как да задържите интереса на едно момче върху себе си така ще е ...
Ей това е истината.
Общите знаменатели са страшна тъпня.
щото жените имате афинитет да налитате на задници, да им просвате чергата отдолу и после да мрънкате колко ужасен бил шибания ви живот.
dimitar_ak
11-01-2010, 08:01
Ами като не е сигурен, че те иска просто се оттегли, а не слагай мъжете под общ знаменател. А това, че му ровиш компютъра е невероятно грозно и долно.