View Full Version : Помощ за сефтето
Съвсем съвсем наскоро ми предсои да се "отракам" ,обаче най-вероятно ще е с момиче ,на което ще сам 2рия ... и ми идват ени такива въпроси из главата (заслужава ли си ,дали ще е запомнящо се ,ще го помня ли цял живот и такива подобни бози) .Та конкретно ако някой се е изправял пред тая дилема да драсна едни 2 реда !
juveteam
10-31-2010, 23:52
Спокс бе пич....Давай,прави си кефа и това е... :)
gaidalcain
11-01-2010, 05:17
Къде ще се го помниш ... ?? Давай както каза колегата, направи си кефа!
:-D можеш да си го заснемеш с видео камера и да го качиш в нета :lol:
Ами пич първият път винаги се помни , както да караш колело за пръв път помниш го цял живот :-D от 10 бройка вече не са много от значение ... сефтето е едно , бройките са много :P
OldSchoolRebel
11-01-2010, 09:02
Good luck
Незнам някво суууупер странно ми е !
:D Пеперудки в стомаха? :-P
Спокойно,няма да е нищо страшно,не се панирай и късмет \:D/
абсолютно нищо не мисля проблема и ,че на нея и се носи славата на парцал ... леко аз се превръщам в путката ... !
абсолютно нищо не мисля проблема и ,че на нея и се носи славата на парцал ... леко аз се превръщам в путката ... !
абсолютно нищо не мисля проблема и ,че на нея и се носи славата на парцал ... леко аз се превръщам в п****та ... !
Имаш 2 избора:
1.Да не ти пука и да си направиш кефа максимално.
2.Да изчакаш подходящия човек и да го направиш нежно и с любов.
Your choice.
Gamedzilla
11-01-2010, 16:22
:-D можеш да си го заснемеш с видео камера и да го качиш в нета :lol:
Ами пич първият път винаги се помни , както да караш колело за пръв път помниш го цял живот :-D от 10 бройка вече не са много от значение ... сефтето е едно , бройките са много :P
Ами ако не може да кара колело... 8-)
OldSchoolRebel
11-01-2010, 16:32
абсолютно нищо не мисля проблема и ,че на нея и се носи славата на парцал ... леко аз се превръщам в п****та ... !
Имаш 2 избора:
1.Да не ти пука и да си направиш кефа максимално.
2.Да изчакаш подходящия човек и да го направиш нежно и с любов.
Your choice.
:-D Да бе, все едно като си мъжко е толкова важно как е, с любов или не. По-скоро като мъж аз бих си направил кефа максимално, за да съм подготвен когато съм с друго момиче да съм нежен и любовен.
akrobatkata
11-01-2010, 17:39
Съгласна с OldSchoolRebel
Много съм объркан и напрао незнам Д: Както и да е мерси на всички за отговорите .Темата е за коша ! :)
CrAzYanDlaZy
11-02-2010, 11:15
Естествено, че ще го помниш. Затова първия път според мен трбява да е с човек, когото обичаш и на когото наистина държиш. :)
Но разбира се това е само моето мнение ...
Естествено, че ще го помниш. Затова първия път според мен трбява да е с човек, когото обичаш и на когото наистина държиш. :)
Но разбира се това е само моето мнение ...
Щом ще си и САМО 2-рия ,пак е добре :D :grin:
ИЗЧАКАЙ ! (Горното беше базик ) :d :D
лесно ви е да го кажете като не сте на мое място :booooomb: :shock:
PoRcHeTaTa1
11-02-2010, 21:11
Ако престанеш да се притесняваш нещата ще са много по-лесни !!! :P :P :P
:D Пеперудки в стомаха? :-P
а тва ме разби :D :D :D :-D
а по темата - никой не се ражда научен..Винаги има първи път :P
през целият живот има първи път за всичко :)
скъсай я, да не ти пука :o