View Full Version : Как ???
Здравейтее сигурно всички си мислите че ще ви питам как да го направя или нешто от този вид. Този път не познахте искам да попитам момчетата как наричат приятелките си :) и към момичетата как харесвате да ви наричат :????
ThunderStyle
11-01-2010, 15:45
Здравейтее сигурно всички си мислите че ще ви питам как да го направя или нешто от този вид. Този път не познахте искам да попитам момчетата как наричат приятелките си :) и към момичетата как харесвате да ви наричат :????
Хах, интересен въпрос имаш :) Ами аз бих казал че това нещо ти идва отвътре... аз примерно бившата ми приятелка (казвам бивша защото вече не сме заедно) бебз... бебсинка... и тя мен бебз и така... не помня откъде дойде това но беше готино :oops: вид идея :) не е баналното "мило" или "бебе" , "пате" малко поокрасено :) Че дори сега когато вече не сме заедно, този навик ни остана... и все още се наричаме така... :)
OldSchoolRebel
11-01-2010, 15:50
"Мое бъбрече" е много нежно.
Ssummerjam
11-01-2010, 15:58
Мухъл/ка мен най ме кефи, щото е нааай-нежно. 8) 8-)
fUcKsMiLe
11-01-2010, 16:03
не е баналното "мило" или "бебе" , "пате" малко поокрасено :)
^^ а тези трите най ги мразя .. :x Вече и думите "Обичам те" не са нищо за хората .. използват ги като поздрав :? ..
Иначе аз мразя да ми викат на няк'фи такива умалителни .. предпочитам да ми кажат НАТАЛИО, отколкото "биебиии", "патИнце мое", "милоооо" .. :& .. все едно .. става ми лошо като ги чуя .. :) :?
SchoolSucks
11-01-2010, 16:37
Рядко по име, често на "Ма". :)
Мило, любов моя, жена ми, любима моя, мила моя, мила, скъпа моя.
хаха,.никак не ми вика .. заедно сме от 3 дена.. :D
пък и не върви толкова добре.. не сме някви влюбени..
OldSchoolRebel
11-01-2010, 17:02
"Черно дробче мое" също е готино умалително.
anonymous708973
11-01-2010, 18:18
^Сещам се за други органи, с чието наименование ще е още по-мило да я наречеш :razz:
Аз му викам "мишко", а той на мен - "мармот".
От умалителните харесвам "мило", но не мисля, че ще му отива да ми го каже. Като цяло ми харесва да е нещо различно. Всичките патки, бебета и прочее ме дразнят много.
PoRcHeTaTa1
11-01-2010, 19:52
Порче :grin: звучи ми много сладко !!! :-)
mechtaq_za_teb
11-02-2010, 04:42
Когато сме в добри отношения се наричаме с всякакви мили имена... Но когато сме скарани, бедна ти е фантазията :lol: :D
NeZaPoznat
11-02-2010, 08:53
аз и викам 'путкомафани' или 'лизамишпека' тя ми вика 'курдоколенко' неШТо такова :razz: :razz: :razz: :razz: