Влез

View Full Version : Как ???

LasZlo
11-01-2010, 15:31
Здравейтее сигурно всички си мислите че ще ви питам как да го направя или нешто от този вид. Този път не познахте искам да попитам момчетата как наричат приятелките си :) и към момичетата как харесвате да ви наричат :????

ThunderStyle
11-01-2010, 15:45
Здравейтее сигурно всички си мислите че ще ви питам как да го направя или нешто от този вид. Този път не познахте искам да попитам момчетата как наричат приятелките си :) и към момичетата как харесвате да ви наричат :????

Хах, интересен въпрос имаш :) Ами аз бих казал че това нещо ти идва отвътре... аз примерно бившата ми приятелка (казвам бивша защото вече не сме заедно) бебз... бебсинка... и тя мен бебз и така... не помня откъде дойде това но беше готино :oops: вид идея :) не е баналното "мило" или "бебе" , "пате" малко поокрасено :) Че дори сега когато вече не сме заедно, този навик ни остана... и все още се наричаме така... :)

OldSchoolRebel
11-01-2010, 15:50
"Мое бъбрече" е много нежно.

Ssummerjam
11-01-2010, 15:58
Мухъл/ка мен най ме кефи, щото е нааай-нежно. 8) 8-)

fUcKsMiLe
11-01-2010, 16:03
не е баналното "мило" или "бебе" , "пате" малко поокрасено :)
^^ а тези трите най ги мразя .. :x Вече и думите "Обичам те" не са нищо за хората .. използват ги като поздрав :? ..
Иначе аз мразя да ми викат на няк'фи такива умалителни .. предпочитам да ми кажат НАТАЛИО, отколкото "биебиии", "патИнце мое", "милоооо" .. :& .. все едно .. става ми лошо като ги чуя .. :) :?

SchoolSucks
11-01-2010, 16:37
Рядко по име, често на "Ма". :)

11-01-2010, 16:40
Мило, любов моя, жена ми, любима моя, мила моя, мила, скъпа моя.

wasch0
11-01-2010, 16:44
хаха,.никак не ми вика .. заедно сме от 3 дена.. :D
пък и не върви толкова добре.. не сме някви влюбени..

OldSchoolRebel
11-01-2010, 17:02
"Черно дробче мое" също е готино умалително.

anonymous708973
11-01-2010, 18:18
^Сещам се за други органи, с чието наименование ще е още по-мило да я наречеш :razz:

Аз му викам "мишко", а той на мен - "мармот".
От умалителните харесвам "мило", но не мисля, че ще му отива да ми го каже. Като цяло ми харесва да е нещо различно. Всичките патки, бебета и прочее ме дразнят много.

PoRcHeTaTa1
11-01-2010, 19:52
Порче :grin: звучи ми много сладко !!! :-)

mechtaq_za_teb
11-02-2010, 04:42
Когато сме в добри отношения се наричаме с всякакви мили имена... Но когато сме скарани, бедна ти е фантазията :lol: :D

NeZaPoznat
11-02-2010, 08:53

аз и викам 'путкомафани' или 'лизамишпека' тя ми вика 'курдоколенко' неШТо такова :razz: :razz: :razz: :razz: