Влез

View Full Version : Не искам да ги обидя,но...

DoctorHouse
11-03-2010, 15:46
Здравейте имам невероятно семейство,те са супер,винаги се държат добре пък и мисля ,че не ги разочаровам :) .. Обаче..казал съм им ,че след 12ти клас искам да замина за Америка и да се занимавам с актьорско майстортво .. те се съгласиха ,не са били против това,ако не пробия .. ще се върна ии ще работя и това е..Обаче има 1 проблем и той е ,че след като кандидатствах след 7 клас ( сега съм 8 ) влязох в 1 училище ,което СТРАШНО много го хвалеха ... (в моя град де) е влязох ... ПЪЛНА ГНАС , било високо ниво? Моля ви се половината клас знаят толкова колкото аз знаех в 2ри клас,отврат много се прецаках..а сега след като съм приет трябва да изляза и да ида в 8 клас пак някаде ии те са против ,защото не искат само да местя училища ( въпреки ,че не съм до сега ) ,всеки ден е АД ,мразя училището и всичко! Беше крекрасно 8 години там,но защото бях със стария клас..сега..всичко е ужас,мразя да ходя ,всеки ден е ад както казах..и се замислих..ами защо да не кандидатствам след 8ми клас в някое Театрално училище (ако знаете предложете,защото се спрях на 2 само :Д ) или пък в някоя езикова която да уча език и да ми помогне ( имам съртификат за Кембридж което помага също много ) ии така..не искам да ги разочаровам и да си мислят,че като отида там няма да уча нищо,а само театър ,а после ще стана някой бедняк и такива неща .. няма да ви говоря колко съм амбициозен или в колко сцени съм участвал или някакви такива глупости просто не става дума за това .. Искам да се махна от моето училище и да отида да уча театрално или пък някое английско извън моя град..не знам как да ги убедя..АЗ искам да си изживея живота с мойте си мечти ,той е един-единствен живот и просто искам да го изживея по начина по който аз бих искал,естествено малък сам още за такива решения,но здраво съм се амбицирал..МОЖЕТЕ ЛИ да ми кажете как да поговоря с тях за да ги разобедя някак си ... просто не знам кво да правя..знам че за вас тва е поредната идиотска тема написана неграмотно (предполагам , защото бързам ) ,но за мен е важно,много искам да се раскарам от тук и да правя това което искам.

SmilezZz
11-17-2010, 13:51
Поговори сериозно с тях..Аз също съм в
такова положение..Влязох в училище,което всички
хвалеха - било на високо ниво,а пък класа ми не знае
нищо - не знаят как се пишат елементарни думи..
Веднъж едно момиче ме беше попитало - как се пише
"образование" :shock: - това си е направо срамота..
Та така,говорих с нашите - обясних им как стоят нещата
и че ако се освободи място в друго училище,със същата
паралелка - ще се преместя..И те се съгласиха..
- Просто седни и поговори с тях,като голям и наистина
амбициран човек..
УСПЕХ !!

marin4itu
11-17-2010, 19:57
Семейството ти е невероятно и можеш наистина да ги убедиш, но тук идва проблемът дали родителите ти имат възможността да учиш в друг град. Защото ти трябва да имаш къде да живееш, ще ти трябват пари не само за храна, кафенца (цигари) и транспорт за да се прибираш от време на време и т.н. Може да се наложи да си переш, да си готвиш, да си чистиш, не че има нещо лошо в това, напротив хубаво е по-отрано да се научиш на тези неща, но готов ли си да ги вършиш сега?
Остави ги тези работи. Не бъди егоист и не дръж на своето, ако вашите нямат финансовата или каквато и да е възможност.
Аз ти пожелавам успех! И все пак ако не се получи сега, ти си дръж на мечтата и един ден ще я постигнеш!