View Full Version : Помооощ :((
WhereAreYouNow
11-03-2010, 20:00
Имам проблем с майка ми. Има някакви проблеми в работата и изпада понякога в депресии. Всъщност тва й е втория път, ама първия път беше по-зле. Та не знам как да й помогна, а много искам. Някакви идеи? Освен да ги разстрелям п*тките нещастни..
П.п Опитах да поговоря с нея, обаче не иска да сподели, макар че аз се досещам за какво става дума. И дали да помоля баба ми да дойде малко при нас, защото и е по-добре като тя е тука?
ImmoralMind
11-04-2010, 00:56
Защо си мислиш, че хората тук могат да ти предоставят обективно мнение?
Ти най - добре знаеш състоянието на майка си, така че реши кое е най - добре. Ако смяташ, че наистина не и е добре - извикай баба си. Продължавай да се опитваш да говориш с нея. Ако има нещо - тя иска да го сподели, но просто те пази.
SmilezZz
11-04-2010, 05:54
Наистина е добра идея да повикаш
баба си..Хей майка ти няма да бъде сама,хем
може и да сподели на нея за проблемите си,
които я мъчат..
Успех,дано всичко се оправи (:
Sisito941
11-04-2010, 12:17
Наистина е добра идея да повикаш
баба си..Хей майка ти няма да бъде сама,хем
може и да сподели на нея за проблемите си,
които я мъчат..
Успех,дано всичко се оправи (:
Съгласна съм с това мнение.. :)
GossipGirl89
11-04-2010, 13:46
И мама имаше един период, в който се сдухваше много заради проблеми в работата и то по-точно - заради проблеми с колегите й. Но тя като я мъче нещо и не може да го таи дълго в себе си и сама ми споделя всичко - успокоявам я като й казвам да не се връзва на всичко, да не приема нещата толкова навътре и ако толкова много не се понасят да разговаря с тях само служебно. Кофти е като не попаднеш на свестни и читави колеги, но в крайна сметка живота не се свързва само с работното място и хората там. Предполагам майка ти има и други странични приятелки - нека намира време по-честичко за тях :)
WhereAreYouNow
11-04-2010, 15:45
Ами то не е за колеги. Тя е управител на една строителна фирма и има някакви дела заведени и разни такива неща, обаче на мен нищо не ми споделя сигурно да не ме тревожи. Ще видя, ако се влоши ще извикам баба ми. Мерси на всички за съветите. (: