View Full Version : по-малка ваканция през зимата
Ще ни намалят зимната ваканция!!!!! В ЗНАК НА ПРОТЕСТ ВСИЧКИ УТРЕ ПРЕД УЧИЛИЩАТА ДА НЕ ВЛИЗАМЕ В ПЪРВИ ЧАС !!!
и без тва нямах намерението..;Д
GabisiTa
11-04-2010, 16:04
Хахаха и да не протестирам, пак съм си за 2 час :)
BrainDamage
11-04-2010, 16:24
Първо темата ти хич не е за тук.. Както и да е.
И второ днеска пробвахме да го напрайм тва, понеже нямаме двор пред даскало имаше някво адско задръстване, макар и да не бяхме много! Хората от другата смяна си се изнесоха, при което броя ни значително намаля. 12ти клас изобщо не се мярнаха. Доста хора си останаха в стаите, а уш бяха много надъхани, което също беше тъпо. Много им се подвиха опашките като казаха, че отсъствия ще пишат.. бх! След тва няколко класни излязаха да си приберат реколтата 8-) и зайците много бързо поддадоха.. После и другите почнаха да влизат и накрая останахме само хора от нашия клас .. за да не го ядем както винаги и ние влязахме. :) Но важното е, че одържахме най много 8-)
Mirellaaa
11-04-2010, 16:57
хаха ние утре ще го правим тфа пред общината ; П ;дд
MissNothing
11-04-2010, 17:02
Да бе вярвай си тва да подейства.
И без тва ще сап в часовете, поне да нямам отсъствие. Другите да си вършат работата като им се протестира.
vagarious
11-04-2010, 17:20
И без това, с моя клас в петъците не си и правим труда да ходим до у-ще.Скапана програма, скапано у-ще, а и 12кл.. хах не, че ни оправдава, но имайки предвид училището ни - прощава ни се.. 8-)
SHEsaREBELxxx
11-04-2010, 17:22
Има такава тема бе.еее колко пъти още ще пускате такива теми
MegiBoOm
11-04-2010, 17:27
1.Темата НЕ е за този раздел!
2.Вече имаше създадена!
2.Вече имаше създадена!
++!!
SunshineGirl317
11-04-2010, 17:57
2.Вече имаше създадена!
++!!
Ее вие пък .. хората са толкова ядосани,вие ги карате раздела да гледат. :lol:
Сериозно - Колкото и да протестирате нищо няма да промените. Никой не го интересува какво мислим ние.
florence
11-04-2010, 18:27
С колко ще я намалят? От тази година или от следващата?
Няма смисъл да протестираме. 100% съм сигурна, че това няма да промени нещата!!! До сега не съм чувала някой, който да пита какво искат учениците и кое е по-добре за тях! :( :?
n3zabrawiimaa
11-04-2010, 18:33
Незнам кой ви е казал че ще намалят ваканциите ?
beyonce2121
11-04-2010, 18:38
и утре ли? аз няма повече да пробвам, защото ни наказаха(първо щяха да ни изгонят) :o
SmilezZz
11-04-2010, 18:56
Да , намалени са..
Сега ваканцията е от 24 декември до 2 януари
включително..Докато миналата година мисля,че
беше до 11 януари..
По темата:
- Каквото и да правим,нищо няма да се
промени..На никой не му пука за нас..
А уж сме в демокрация и имаме право на
глас :?
SunshineGirl317
11-04-2010, 19:11
Да , намалени са..
Сега ваканцията е от 24 декември до 2 януари
включително..Докато миналата година мисля,че
беше до 11 януари..
По темата:
- Каквото и да правим,нищо няма да се
промени..На никой не му пука за нас..
А уж сме в демокрация и имаме право на
глас :?
Така е за съжаление, обаче какво ги интересува тях .. нали те са добре ?!
florence
11-04-2010, 19:16
Отново ще го духаме :grin:
katericArofl
11-04-2010, 19:17
абе глупости никога не е била до 11 януари.. аз мисля, че беше 5-6, което не е кой знае каква голяма загуба. нали ще напрявят една дървена, една грипна и чиста ралта.. за 2 -3 дена повече ще протестирам - айде нема нужда
kindergarden
11-04-2010, 19:23
грипната и дървената ще ни излязат през носовете,защото има заложени по график контролни.Това означава,че ще има седмици,когато всеки ден ще имаме по някое и друго контролно...оу йес! :D
п.п.била е до 11.Помня,че си празнувах имения ден,който е на 7ми януари без да ходя на училище. 8-) Това беше отдавна де,но 5-6 януари също ме устройват :D
BrainDamage
11-04-2010, 19:29
Направи си малко сметката и ще остановиш, че е намалена ваканцията.
Общо взето тая година е само една седмица :shock: И все пак се надявам на една дъъълга и отпускаща дървена ваканцийка 8-) Пък то че тия "протести" няа да имат резултат си е повече от ясно. Те хората са си направили сметката за ваканциите и няа си провалят плана заради сурия пишлемета решили да се праят на интересни с тия "стачки". Само да не ни преебат лятната, че тва вече няа да го преживея :? 8-)
florence
11-04-2010, 19:31
2-3 дена допълнително в училище не са кой знае колко, но като са почивни са наистина важни. Дори един свободен понеделник е много отморяващ.
абе нали уш говориха че през декември ще е -30 градуса ?
dead_princess
11-05-2010, 05:53
Нека да си е -30 градуса, да ни пуснат в дървена..аз имам планове и тази една седмица коледна ваканция въобще не ме устройва :lol:
Infinity
11-05-2010, 07:04
Аз декември месец се надявам на поне десетина дни дървена / грипна ваканция. 8-)
Някой по-горе беше споменал за едно организирано събитие във Facebook. Ето го: http://www.facebook.com/event.php?eid=128989210488809 Тук са включени градовете София, Пловдив, Варна и Шумен. Силистра вече направиха такъв протест.
Аз направих и такова за Русе. Ето го:
http://www.facebook.com/event.php?eid=114723228591385
Някои ще се изсмеят, други ще го пренебрегнат. Аз обаче този път искам да направя нещо полезно - за себе си и за другите. :!:
Даммм!В Силистра се получи добре,макар че е имало само около 500 човека :)
http://www.facebook.com/event.php?eid=129350843785827&ref=ts
Няма никакъв смисъл от това. Няма да накривите на никой шапката, най-много някой по-злобен даскал да се заяде за отсъствията. Ходенето на училище всъщност е яко :) но се осъзнава по-късно.
ParisHilton
11-08-2010, 13:08
Да бе вярвай си тва да подейства.
И без тва ще сап в часовете, поне да нямам отсъствие. Другите да си вършат работата като им се протестира.
+1 :)
SummerSmile
11-08-2010, 14:25
Хах вие чак сега ли почнахте да протестирате? Ние от 8ми клас почти не сме влизали(това са 4 години). Даскалите са тъпи и мързеливи и даже и да влезеш ще научиш най-много кой е най-новият хит на някоя чалга певица...
Ние най-добре си правим...седим си у кафенцето и си говорим с господина за специалността ни..направо като частни уроци.
Хах вие чак сега ли почнахте да протестирате? Ние от 8ми клас почти не сме влизали(това са 4 години). Даскалите са тъпи и мързеливи и даже и да влезеш ще научиш най-много кой е най-новият хит на някоя чалга певица...
Ние най-добре си правим...седим си у кафенцето и си говорим с господина за специалността ни..направо като частни уроци.
А после с даскала вкъщи и за да ви изпита нали?! :lol: