View Full Version : Смислен разговор
Така значи аз не съм много срамежлив. Мога да отида и да заговоря момичета, НО да речем си гожорим 1 минута и после не ми идва на ума кво да ги я питам. Или ако дойде нещо имам чувството че е супер тъпо . И така като нема кво да си кажем става некво неловко иии... некво тъпо .Ако може ХЕЛП . Благодаря предварително. :)
Препоръчвам ти да си вдигнеш общата култура
Ами искам да кажа, че щом не ти идва на ум какво да правиш и как да говориш значи трябва да си по-наясно с разни неща, та да можеш да поддържаш разговор.
Учене и филми и музика не е достатъчно.
TheUnforgiven2309
11-11-2010, 19:56
Аз съм същата..или като говоря,го правя адски бързо и несвързано.Не бих казала,че съм ниско образована и така нататъка,просто явно притеснението ни идва в малко повече.Съветвам те да гледаш да излагаш срамежливостта си на риск,един вид тренировка :-D
ами може да използваш като теми заобикалящата ви среда.училището,учителите,� �рограмата на таблото,лафкаджийките..мож� � примерно да храните гълъби някъде (звучи мега тъпо,знам,но е готино) можеш да пуснеш по една-две хитроумни шеги за всеки отделен гълъб (чалнати,нахални,красиви,пр ивличащи),може да мяташ семките така че да летят и да се редят близо до вас, а може и да ги прогонваш.като усещаш каква власт имаш над тях,самочувствието ти се дига, а това се харесва.можеш да се закачаш с девойката като привличаш гълъбчета близо до нея.метнеш семчица тук,изпуснеш друга там..
не е нужно да са гълъби,дадох го като пример :D
Дайте отговор на момчето сериозно е ... :-D
sasha_90
11-12-2010, 10:37
Чети повече,за да си обогатиш речника си.
incompletee
11-12-2010, 10:58
И като обогати речника си?Какво ще я пита през коя година е създадена Българската държава?
RoSKo0o0
11-12-2010, 14:44
спек си :lol:
MuTuTyYy
11-12-2010, 15:15
Това няма нищо общо с речника... Опитай нещо... влез в абв чат-а и се представи за някой 26 годишен да речем... и чати на рандом с някое момиче на 26-27... ако успееш да ги караш да си мислят, че си на 26 през компютъра, значи на живо тези 14-15 годишни (предполагам си на толкова) няма да са чак толкова страшни. Нищо не губиш. Знам, че идеята е тъпа ама съм го правил. Ще ти хареса 8-)
Ssummerjam
11-12-2010, 17:19
Дай ми дефиниция за смислен разговор. Разни хора, разни идеали. :wink:
sasha_90
11-12-2010, 18:15
И като обогати речника си?Какво ще я пита през коя година е създадена Българската държава?
Не,представи си.Но поне ще се научи да съставя смислени изречения с добър правопис.
Не,представи си.Но поне ще се научи да съставя смислени изречения с добър правопис.beleshki li she si pishat :razz:
FuckedUp
11-12-2010, 19:40
Не,представи си.Но поне ще се научи да съставя смислени изречения с добър правопис.beleshki li she si pishat :razz:
Owned си, Саша :D
incompletee
11-12-2010, 21:22
В случаят правописа не играе никаква роля в това което е написало момчето..КАРАЙ ГО ПО СПОКОЙНО :)
Owned си, Саша :D
Защо трябваше да го казваш преди мен 8-)