PDA

View Full Version : Телефон...



MartiSSima
11-09-2010, 09:39
Здравейте като мен попораснали тийнчета :) Може би темата ми не е за тук но счетох, че ще намеря адекватен отговор на въпроса ми.Днес ми предстой да си взема телефон от германос ноооооо ме интересува дали апаратът ще работи с карта на виваком?Изчетох всички форуми и публикации но не намерих нищо конкретно.Благодаря предварително!

muscle
11-09-2010, 13:29
знам че звучи извратено ама защо не попиташ служителя на германос :shock: :shock: :shock: :shock:









П.п. Ще работи

MartiSSima
11-10-2010, 09:06
Ами може би защото отговора им беше "Незнам"...Аз ако имах твърд отговор едва ли щях да питам тук.А пък и смятам че има хора които биха могли да ми отговорят :) 8)

dimitar_ak
11-10-2010, 15:03
А въпросния апарат само в германос ли го има?

Maximillion
11-17-2010, 12:52
Не би трябвало да има проблем да работи и на други оператори. В случай ,че не работи не е фатално срещу скромна сума от пари 20-40 лева ще ти го направят.

Но за всеки случай кажи кой е модела на телефона. :)

Nikotincho
11-22-2010, 12:02
Щом телефонът е от Глобул, ще работи със сигорност на всички операратори (Мтел, Виваком..) :)

fmzh
11-23-2010, 20:50
ако са тия новите телефони на глобул които са "Q1'' едва ли ще работят

RedLabel
11-25-2010, 23:14
Попитай служителя въпросният апарат закодиран(кодиран) ли е ? ако да дали има възможност да се разкодира ако не ти си преценяваш дали ще купиш телефона с карта на оператора

въпросната работа с кодирането ми беше обяснена от един приятел-ставаше дума за телефон на мтел който може да използва само и единствено мтелска карта(това означава кодирането) но не мисля че те ще ти го разкодират... няма логика да си късат обурота от сметката :D

bet3to
11-26-2010, 11:01
Амиида аз имам такъв телефон взех си го от Глобул и работи с вивателсака карта. Тоо попринцип в Гобул не кодират телефонитее. :) :)

Dobch0
04-26-2011, 16:42
Аз си взех скоро телефон от германус.Те не си кодират телефоните като m-tell.Такаче съм сигурен че ще бачка с карта на vivacom. :P :P

Grommash
04-26-2011, 20:22
Ако на телефона пише Globul - ще работи само на Globul.
Ако на телефона пише Vodafone - само на Mtel.
Ako ne пише нищо - на всички.
8)