View Full Version : Как да постъпя ?!
Та излизахме с едно момиче, няколко пъти, тя привидно ме харесваше, аз я харесвах и тамън да и разкрия чувствата си БУМ ! като гръм от ясно небе, ми казаха едни неща за нея, които не ми се понравиха(описанието е ТУК (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=371683&postdays=0&postorder=asc&start=15) (дългия ми пост в края) . И излиза 1 вид, че тя ме е исползвала за да излизаме само. Но тя продължава да се държи с мен, всеедно много ме харесва. Кани ме на кафе да излизаме, да се разкарваме по "алеята на влюбените", вчера се бяхме уговорили да излизаме 2мата, но стана така че тряше да излезнем с компания. Съквартирантката й ми каза, че много се нацуплиа като разбрала че няма да сме само 2мата. Днес и говорила, че ако ходим и мойте приятели ме базикат, дали съм щял да я зарежа, пита ме 2 пъти "ти мислиш ли за 2ма ни"(случката с кафето и компанията") А аз наистина много я харесвах. Дайте съвет как да постъпя. Как да разбера дали наистина ме харесва, или просто ме исползва? Мерси предварително..
Забравих да спомена,че довечера ще излизаме..
kremen4eto
11-09-2010, 10:41
1.Може да и е скучно и да се занимава с нещо между другото.
2.Може слуховете да не са верни.
То когато един човек те харесва си му личи. Просто се усеща, не се опитвай да го откриеш във всяка дума и жест, то ще си проличи. :)
SchoolSucks
11-09-2010, 10:57
Ами просто й харесва да бъде желана, а за момента липсата на конкуренция за нея я оставя единствено с възможността да се радва на твоето внимание, но това не означава, че би приела от теб нещо по-сериозно. Момичетата са странни за разгадаване, обичат игричките и дори приятелките й да са наясно, че тя те мотае, те също ще се включат в играта да те разиграват. Съжалявам, но и времето, което сте "заедно" е напреднало доста, а все още не си получил и целувка, така че шансовете да си разиграван през цялото това време са големи.
dimitar_ak
11-09-2010, 11:19
Ти си много зле, приятелю. Момичето те търси, а ти си задаваш въпроси дали или не. Действай смело напред, а ако си утешителна награда тя ще те отблъсне. Според мен не си. Довечера я гушни и се дръж като мъж.
sasha_90
11-09-2010, 11:23
Замисли се-би ли те търсила,ако не те харесваше?
anonymous708973
11-09-2010, 12:16
И ти веднага повярва за онова момиче? Въпреки че излизате толкова често и ти я познаваш като добро и мило момиче?
Наистина ли се лъжеш толкова лесно в хората?
Еми започнах да си мисля, че наистина лъжат, защото момичето което ми каза това за нея после ми пише " да не земеш да и кажеш квот сме си говорили ся?" Според мен тя ме харесва, но ще иам 1 на ум... ще излизаме пък ще си проличи :D
Обмислях, като излезнем да я попитам тя като приятел за споделяне ли ме приема, или като нещо повече, за да се изясним, но незнам дали е правилно :D
Не слушай какво ти говорят. Вярвай на сърцето и очите си. Това, което виждаш е най-важното. Не вярвам да си "играе" по такъв ужасен начин. Дори и в началото да е имала симпатии към "капитана на футболния отбор" сега вече е сигурна в чувствата си към теб (от това, което разказа разбира се). Действай директно към нея като и изясниш чувствата си. Или това, което чуваш за нея са интриги на някой около теб или ако наистина е вярно, въпросната мадама си заслужава най-малкото няколко обидни думи. Успех тази вечер и да разправяш! :)
Със сигурност много те харесва ... Сближете се повече, ако ме разбираш...
пп. Кажи как е минала тая вечер :P
За жалост, завъля... Едно момиче ми разправя, че като се засичали в коридора питала ***(аз) каде е ? Незнам ще разберем в най скоро време (утре) :grin: Аз наистина мн я харесвам :D, но ако си праи гаргара с мен, ще ми е доста гадно после. Btw, тия момичета ми го казват това "за да не си трошиш главата". Се едно, предпочитам да оптаим, и после със строшена глава, отколкото да не опитвам изобщо :D
TheUnforgiven2309
11-10-2010, 02:53
От това което четох,може да те използва за да ревнува женкаря.Може пък тази от твоят клас да върти филми..Най-добре питай твойто момиче директно какво иска от теб,намерения и така нататъка,пък после квот стане.
:) Хей ... трябва да слушаш сърцето, а не ушите си. Хората говорят какво ли не за да направят някой друг нещастен :) Ти си гледай своя кеф и недей да се влияеш от мнението на ''приятелки'' ако то е лошо! Малко хора желаят пълното щастие на ''приятелите'' си :) жалко - но факт. Поговори с момичето, което харесваш, но най накрая сериозен разговор! Има няколко варианта:
а) Да те използва по долен начин (на което 2/3 от момичетата в днешно време са НАПЪЛНО способни...) и да те зареже като мръсно коте!
б) Да е по сдържана, да те харесва, но да не иска да бърза
в) Да не знае какво иска :)
:oops: успех
OldSchoolRebel
11-10-2010, 06:42
Въртяла ги по двама-трима... Дори да е възможно, провери сам преди да правиш прибързани изводи.
euphorie
11-10-2010, 06:44
То когато един човек те харесва си му личи. Просто се усеща, не се опитвай да го откриеш във всяка дума и жест, то ще си проличи. :)
\:D/ \:D/
Излезнахме тази вечер, разхождахме се доста, седнахме на 1 пейка в парка, и започнахме да играем един вид на "Искрено и лично" в смисал, тя пита аз отговарям , и обратното. Пита ме въпроси като
>"Как преценяваш, дали си харесал 1 момиче",
>"Колко пъти трябва да излезнеш с едно момиче, за да я опознаеш, за да ходите",
>"Би ли спрял да излизаш с момиче, ако родителите ти не я харесват",
>" Коя е идеалното момиче за теб?",
>"Ревнив ли си" и др(не си спомням точно :D) ....
Аз я питах различни неща. Питах я "Ти мен само като приятел ли ме приемаш, или като нещо повече от приятел" Тя или не разбра въпроса, или искаше да се измъкне, и ми каза "Не те познавам много добре, за да си ми приятел" и аз викам "тоест"? тя каза" Тоест си другото"....
Разхождахме се още, изпратих я, и като стигнахме до тях поговорихме си пред тях, казах "айде, аз ще си тръгвам" тя каза " Дай гуш", и ме прегърна :D
Единственото за което съжалявам е че мислех да и кажа "Виж **** аз наистина много те харесвам, чудех се дали испитваш същото към мен?", Но не събрах достатъчно смелост, и неможах...
Вие гаджета не сте станали още...тя за родителите вече пита :-D
Излезнахме тази вечер, разхождахме се доста, седнахме на 1 пейка в парка, и започнахме да играем един вид на "Искрено и лично" в смисал, тя пита аз отговарям , и обратното. Пита ме въпроси като
>"Как преценяваш, дали си харесал 1 момиче",
>"Колко пъти трябва да излезнеш с едно момиче, за да я опознаеш, за да ходите",
>"Би ли спрял да излизаш с момиче, ако родителите ти не я харесват",
>" Коя е идеалното момиче за теб?",
>"Ревнив ли си" и др(не си спомням точно :D) ....
Аз я питах различни неща. Питах я "Ти мен само като приятел ли ме приемаш, или като нещо повече от приятел" Тя или не разбра въпроса, или искаше да се измъкне, и ми каза "Не те познавам много добре, за да си ми приятел" и аз викам "тоест"? тя каза" Тоест си другото"....
Разхождахме се още, изпратих я, и като стигнахме до тях поговорихме си пред тях, казах "айде, аз ще си тръгвам" тя каза " Дай гуш", и ме прегърна :D
Единственото за което съжалявам е че мислех да и кажа "Виж **** аз наистина много те харесвам, чудех се дали испитваш същото към мен?", Но не събрах достатъчно смелост, и неможах...
Опечена ти е работата, братчед! Другия път да събереш смелост и си готов. Даже тая вечер си изпуснал перфектния момент. Чудя се понякога каква е тази тооолкова голяма срамежливост... Тя направо ти е подала лъжицата в устата... Успех утре! ;)
:) Ако я харесваш, трябва да пренебрегнеш срама и просто да действаш... страхът от отхвърляне винаги го има :) по - добре да рискуваш според мен :P
Еми ако излезнем днес, мисля да й го кажа, пък ако ме отреже, ще го приема като мъж :D
Еми ако излезнем днес, мисля да й го кажа, пък ако ме отреже, ще го приема като мъж :D
Няма такава възможност, спокойно! ;)
Какви са тия любовни изляния, бе.... това са глупости, слушай какво ти говора. Трябва да я целунеш, за да разбереш за какво става въпрос. Ако се дръпне - ясно, ако не се дръпне - пак ясно. Любовните изляния са НАЙ-ГОЛЯМАТА грешка, която можеш да допуснеш... най-голямата. Разбиваш всички митове около себе си, ставаш безинтересен, предсказуем, скучен. Това е грешка, голяма грешка. Замисли се дали тя би ти казала това, което ти мислиш да и кажеш. Преди да си помислил ти казвам, че отговорът ще е не.
Жените са по приказките, мъжете по действията. Ако много дрънкаш и нищо не правиш си безполезен за жената, защото на нея не й трябва копие, а противоположност. Добре е да имате еднакакви интереси, но не и да сте женички и двамцата, защото просто е несъвместимо.
Прегръщаш и я целуваш(по устата). Реакцията е отговор на всичките ти въпроси.
Недей мисли... мисленето е ВРЕДНО. Казвам ти го от личен опит... и то многократно повтаряна грешка. Колкото повече чакаш и мислиш... знаеш кое до какво ще доведе, представяш си всичките изходи от ситуацията, знаеш какво и как да направиш, но... просто... не ти достигат топки. И аз съм го имал това и много добре знам какво е чувството. По-малко мислене, повече действие. Надъхваш се преди срещата и по време на нея просто правиш това, което искаш.
ivan_realmadrid
11-11-2010, 12:29
Ти си много зле, приятелю. Момичето те търси, а ти си задаваш въпроси дали или не. Действай смело напред, а ако си утешителна награда тя ще те отблъсне. Според мен не си. Довечера я гушни и се дръж като мъж.
ДА тя те иска и ти я искаш действаи!
ivan_realmadrid
11-11-2010, 12:34
Може да изчака всичко става бавно всичко с времето си, иначе ще се чувства притисната. Поне така мисля :) и така са ми казвали а за действията е така. Може да изчака да се опознаят още комплимент и др.
Колкото тъпо, и идиотски да звучи до сега не съм целувал момиче.... Просто незнам кога ще е този момент. Днес като излизахме, прегръдката когато я испратих, беше доста по дълга, от предишната(предната вечер). Просто нямам опит, и немога да набера смелост... Дайте идея кво да напрая. Искам да я целуна, но не ми достига смелост :o Незнам кой е най-подходящия момент, какво точно да направя, как..... моля съветвайте ме :D
teodora87
11-11-2010, 16:28
хАРЕСВА ТЕ
НЕ ВЯРВАЙ НА ХОРАТА.
Разбери сам.
Хората сме много жалки същества. Мислим си, че като направим гадно на другите живота ни ще стане по-лек..
Колкото тъпо, и идиотски да звучи до сега не съм целувал момиче.... Просто незнам кога ще е този момент. Днес като излизахме, прегръдката когато я испратих, беше доста по дълга, от предишната(предната вечер). Просто нямам опит, и немога да набера смелост... Дайте идея кво да напрая. Искам да я целуна, но не ми достига смелост :o Незнам кой е най-подходящия момент, какво точно да направя, как..... моля съветвайте ме :D
Никой не се е родил научен :) Винаги има пръв път
Успех !
Никой не се е родил научен, ма нали затва са форумите да се учим....
И да харесва те
:)
Аз обикновено вада сливици, ама ти, е най-добре само с устни първият път. Както ти дойде... не е кой знае какво. Важното е да не го мислиш. Колкото повече мислиш, толкова по-тъп ставаш в такива ситуации.
umri винаги го слушайте в темите, постовете му са 1000% верни
Снощи трябваше да я целуна, ма да се е*а в тъпака, не събрах смелост... Неделя или понеделник ще да е денят.. ще й покажа колко е важна за мен :)
та казвай има ли нещо за разказване или ? :P
Не знам дали автора ще отговори, ама аз ще ти кажа че няма особено голямо развитие по темата. Няма целувки няма прегръдки - скукааааа :D
пс: съученици сме с автора 8)
Ssummerjam
11-17-2010, 17:48
Не прецаквай нещата заради хорските приказки, те винаги са злонамерени. Разбира се, има вероятност и да се окажат прави, но помисли какво губиш, в случай че са просто интриги, целящи да не се съберете.
Харесва те и си личи от постъпките и..А до целувката,всеки има първи път,ако те харесва,дори и да си се изложил на нея няма да и направи голямо впечатление..Все пак тя няма да се целува с теб за да види колко си добър в това..Действаййй ....
Леле,като го четох това се чувствах като бабичка която гледа сапунка и вика на телевизора "Айде целуни я дееее!" :D :D :D
Добре,сега сериозно.Малко вероятно е да те използва,защото взима нещата навътре,иска да сте сами,гушка те.То,че ще стане нещо,ще стане,ама вземи и ти инициативата малко.Прави и повече комплименти,защото те са пътя към сърцето на едно момиче (прави ги на място,иначе става малко неловко).
А колкото до целувката,аз мисля,че тя ти намеква,че трябва да го направиш.Много е трудно,знам,особено когато ти е за пръв път,но трябва да го направиш! Действай! Например ако сте много близо един до друг (като се гушкате например :D) целуни я спонтанно.Само с устни,и след това наблюдавай реакцията й.От там нататък си знаеш! Давай!
Не знам дали автора ще отговори, ама аз ще ти кажа че няма особено голямо развитие по темата. Няма целувки няма прегръдки - скукааааа :D
пс: съученици сме с автора 8)
оо съученици .. супер .. надъхай го да я целуне..че той явно няма смелост .. :D
Надъхвам го ама все на греда удрям :D
ее ти пък .. постарай се :D
Хаха, ся като чета тая тема ми става толкова забавно :D Боже колко съм се променил от тогава.. Напрао нямам думи :D Като чета сега ми е доста не смешно, ми някакси сладко като се сещам :D а като си спомня тогава колко ми беше зор всичко....
Btw работата е била там, че тя в началото не ме е харесвала много, после като сме поизлизали, един вид като ме е опознала и ме е харесала много и т.н.
И ето повярвах на сърцето си, не на другите хора, излизахме, явно тя се е оказала точното момиче за мен, щом сме заедно вече 7 месеца и половина, и много се обичаме, и всичко е перфектно :D Мерси за съветите на всички :) Пожелавам на всеки първата му любов да е като моята.
Josefinne
07-19-2011, 11:45
^ Браво, така е, не трябва да се слушат тия развалени телефони. Пък и едно момиче може да се е държало глупаво, но след това да е е поправило и заради такива глупости двама човека не трябва да си развалят отношенията.
Между другото, оказа се че онова момиче, кадето ми наговори глупостите, е искала да направи гадно на моето момиче. Тя е разбрала, че тя се привързва към мен, аз към нея, и ми наговорила ония работи, за да се откажа аз, да зарежа моето момиче, за да й станело гадно. Карай. Един ден седнахме, поговорихме с Милото, и стигнахме до извода че тая чапла на будалка и 2мата, и се испокарахме с разваления телефон... :D От тогава не са съквартирантки повече и т.н. Незнам "разваления телефон" за господ ли се мисли да си играе с хорските чувства. Но то й се връща. Няма си приятел, няма приятели, сама е като куковица...
Извод : не слушайте другите хора, слушайте само сърцето си...