View Full Version : Бихте ли се разсърдили ?
make_you_mine
11-09-2010, 14:05
Приятелят ми учи в друг град и вече не сме се виждали цял месец... студенти сме. :( За 8ми декември той ми каза,че на първо място в плановете си поставя колегите си(т.е. не мен). Не е ли маааалко обидно или трябва да го разбера,защото е ''студентски'' празник ? (но ние без това толкова рядко се виждаме..) Как да постъпя така,че да не съм прецаканата аз от тази връзка ? В последно време си мисля да го скъсам. Смятате ли,че ако го направя ще стана по-важна за него ? Някак си през цялото време,когато сме били заедно имам чувството,че ме поставя на 2ро място... което ме обижда наистина. Какво да направя,за да го накарам да разбере..че съм му нужна и че трябва да ми обръща повече внимание ? Дали да ''отвърна'' на удара ? Като се видим следващия път да имам много малко време за него ? Защото аз редовно прецаквам приятелите си заради него и той го знае. Как може да се осъзнае колко съм важна за него ? Дали не е възможно само,ако ме загуби ?
NeZaPoznat
11-09-2010, 14:12
В последно време си мисля да го скъсам. Смятате ли,че ако го направя ще стана по-важна за него ? ?
:D :D :D е тъкмо ще се оттърве от теб .... баси гадните жени :? - пълни егоистки сте :?
OldSchoolRebel
11-09-2010, 14:54
...Ти пък КАКВО общо имаш със студентския празник? Това, че е решил да празнува, вместо да излезе за пореден път да се гушкате или бъбрите не го прави лошо гадже, а човек с гръбнак.
BaffaLsc
11-09-2010, 15:21
Не бих.
Biskfitka
11-09-2010, 15:37
Абе за студентите 8ми декември е най-хубавия празник,ти искаш да му го преебеш.Кой трябва да се сърди?
И аз бих се обидила от такова отношение.Вярно е че приятелите са важни...но това няма нищо общо.Той те има за даденост,което е много лошо.Според мен трябва да постъпиш като него и да не влагаш много мисли и чувства.Каквото се получи-това.Така е защото точно,когато спреш да търсиш един човек,той точно тогава те вижда и започва да търси теб.Ако това не се получи просто го остави.Няма смисъл да правиш 80% от връзката.Има една поговорка "По-лошо от това да си сам е да си сам с някого" :wink:
ThePowerOfLove
11-09-2010, 16:09
И двамата сте студенти, нали? Защо не съчетаете празника с вашето виждане, т.е ако той ще празнува някъде в друг град с компания - да отидеш и ти или нещо такова..
Иначе може би и аз щях да се чувствам пренебрегната.
dark_angel3
11-09-2010, 16:16
Абе за студентите 8ми декември е най-хубавия празник,ти искаш да му го преебеш.Кой трябва да се сърди? Ммм да, да видим дали на теб, ще ти стане приятно, ако приятелят ти предпочете празник пред теб ..
Поговори с него, ако не стигнете до консесус го скъскай.Не ти трябва човек който не ти отделя време и не те оценява.
Destroyer89
11-09-2010, 16:20
Приятелите винаги са по- важни от приятелките, особено от тези с които спиш.Хубаво е да се знае.
Разбира се, че е нормално да ти стане тъпо.... И на мен би ми било станало гадно, щом се виждаме рядко да ми заявят, че и на 8ми декември пропускаме да се видим ><
winterfresh4o, боклук.. ;)
Според мен трябва да постъпиш като него и да не влагаш много мисли и чувства.
Човек не може да заповядва на чувствата си. Лесно е да се каже "да не се влагат много мисли и чувства", но всъщност себе си не можеш да излъжеш - ако си взел присърце някого, той няма да стане по-малко важен за теб с едното инатене и правене напук.
А иначе ако хронично не ти обръща никакво внимание и те подценява, трябва да го зарежеш.
Най-важното нещо в една връзка е да съвпадат очакванията и желанията ви. Ти искаш едно от него, а той иска друго, очевидно виждате връзката ви по различен начин.
И не позволявай някой да ти е приоритет в живота ти, след като за него ти си само опция.
Абе празника на студентите е 1 годишно, остави го да се порадва момчето. :?
...Ти пък КАКВО общо имаш със студентския празник? Това, че е решил да празнува, вместо да излезе за пореден път да се гушкате или бъбрите не го прави лошо гадже, а човек с гръбнак. Те не са се виждали от 1 месец и учат в различни градове.Гадно си е като накрая гаджето ти каже "искам да си прекарам с колеги,а не с теб" пък ти да имаш очаквания да го видиш дори и за малко...Той се вижда с тях много по-често от колкото с нея,според мен.
anonymous708973
11-09-2010, 17:12
...Ти пък КАКВО общо имаш със студентския празник? Това, че е решил да празнува, вместо да излезе за пореден път да се гушкате или бъбрите не го прави лошо гадже, а човек с гръбнак.
Общото е, че и тя е студентка, тоест и тя празнува.
Масово се изказвате неподготвени. Момичето не знам колко теми пусна, за да каже, че приятелят й я пренебрегва и че иска да се почувства по-важна за него...
sasha_90
11-09-2010, 17:19
Остави го на студентския празник да е с колегите си.На 9-ти също е почивен ден и тогава може да се видите.
Biskfitka
11-09-2010, 17:26
Абе за студентите 8ми декември е най-хубавия празник,ти искаш да му го преебеш.Кой трябва да се сърди? Ммм да, да видим дали на теб, ще ти стане приятно, ако приятелят ти предпочете празник пред теб ..
Поговори с него, ако не стигнете до консесус го скъскай.Не ти трябва човек който не ти отделя време и не те оценява.Като знам,че има някакъв такъв празник изобщо няма да го притеснявам и да го карам да избира!
В момента, в който ти му станеш приоритет номер 1, тогава е краят на неговия живот. По-добре е и за двамата така. Това, което можеш да направиш е, или да го отървеш от присъствието си, или да смениш и ти приоритетната си система.
OldSchoolRebel
11-09-2010, 19:10
Извинявайте, женските там, ало - малко мозък. Той сигурно е прекарвал зверски много време с нея, отказвал се е от приятелите си, така че няма НИЩО лошо да празнува празник с приятелите си, негов, а не неин. Това е като... Ами... Коледа, тя да му се разсърди, че празнува със своето семейство, а не ходи с нея да празнува с нейното.
niquetamere
11-09-2010, 19:13
Много ясно, че ще празнува празника с колегите си! Тя да вземе пример и да иде да празнува със свойте си колеги.
mrazqkindergarten
11-09-2010, 21:38
Не, не бих се разсърдила.. :)
Извинявайте, женските там, ало - малко мозък. Той сигурно е прекарвал зверски много време с нея, отказвал се е от приятелите си, така че няма НИЩО лошо да празнува празник с приятелите си, негов, а не неин. Това е като... Ами... Коледа, тя да му се разсърди, че празнува със своето семейство, а не ходи с нея да празнува с нейното.
Малко мозък ти, защото тя пише, че той винаги я поставя СЛЕД другите, респективно - забавленията, колегите и т.н.! Извинявай, но ако той постоянно го прави, тя е в правото си да се сърди.
А и както каза PinkPanther, момичето всяка седмица пуска по някоя тема да се оплаква от този човек..
BlindedAngel
11-10-2010, 08:15
Малко мозък ти, защото тя пише, че той винаги я поставя СЛЕД другите, респективно - забавленията, колегите и т.н.! Извинявай, но ако той постоянно го прави, тя е в правото си да се сърди.
А и както каза PinkPanther, момичето всяка седмица пуска по някоя тема да се оплаква от този човек..
Е ние ко сме виновни че е станала вече студентка и още не знае как да се оправя ?!? Да спре да пуска теми и да се спасява.Да го реже като толкова не й изнася и готово 8) Бахти - това поведение се очаква от някой 13-16 годишна мърла а не от някое зряло момиче...
LovelyGirl
11-10-2010, 08:28
А дали наистина си толкова важна за него? Замисли се малко.. ако беше толкова важна щеше да те поставя винаги на първо място.Ама ти и до този извод не можеш да стигнеш сама, защото пускаш тема за всяко едно "проблемче" в псевдовръзката си.Ти с форума ли ходиш, или с него? Толкова ли си зле, че не можеш да се оправяш сама, все питаш, все не знаеш, все не разбираш.
MakeMeLaugh
11-10-2010, 11:24
Ти отдавна не си му важна. Просто ти си му като втора алтернатива, развлечение :)
Специално за 8-ми декември, че е избрал празника, добре. 1 път в годината е, ама той винаги така прави. За какво говорим изобщо... ;)
SiSi7yYy
11-10-2010, 12:50
В последно време си мисля да го скъсам. Смятате ли,че ако го направя ще стана по-важна за него ? ?
:D :D :D е тъкмо ще се оттърве от теб .... баси гадните жени :? - пълни егоистки сте :?
:D :D
Абе би ми станало гадно ако ме пренебрегне, но на тоя етап винаги мен е избирал :) И все пак не мисля, че има място за сръдни, защото приятелите са важни :) :) Пък и ... "да разбере колко съм важна за него" изглежда доста надуто?! :( Я слез на земята :? ...