Влез

View Full Version : И един ден всичко се връща на мястото си

RoSKo0o0
11-09-2010, 21:29
Здравейте! Изминаха малко повече от 2 месеца от раздялата ми с едно "момиче", за което бях писал доста темички (някои може да се сетят). Ходихме 3 години и половина и преди да се метна в един град студент ме резнаха и т.н.
Та, защо пиша тази тема? Искам да кажа на хората, които ги режат тези жалки подобия на хора ("хора") да не се отчайват и да не изпадат в подобни мелодрами. Всъщност сякаш Вселената има пръст във всичко, за да ни отърве от тях :) Светът не свършва!!! Не изявявам желание да я виждам, да я чувам и т.н., толкова ми е безразлична, но тя самата избра това, не аз. Останаха някакви снимки от миналото ми, които скоро ще намерят своето място в нищото. Искам да благодаря на Господ, че ме отърва от един жалък човек до себе си.
Като цяло не бих казал, че съм щастлив или поне по начинът по който искам да съм. Смятам, че ще съм сам до края на живота си, но не ми пука затова. Радвам се, че съм жив, че съм по-силен от всякога, че съм по-истински от всякога, че съм човек!
Затова...хора...при подобни положения, колкото и да е трудно, събудете се! Осъзнайте се...не пилейте своето внимание за хора, на които В ТОЗИ МОМЕНТ (ПОДЧЕРТАВАМ) не им пука за вас и не им вярвайте, ако ви пишат разни писма или смс-чета колко им е тъпо и т.н. (ако има такива случаи де), защото на човек, на когото му пука за теб ще бъде ПРЕД ТЕБ, а не пред КОМПА или ТЕЛА (при мен е нямало такива неща де) :))) И така... в главата ми са само умрели спомени, в които дори не мога да докосна чувствата... да видим какво ми е подготвила тази Вселена :))

И ЗНАЙТЕ!!! ЕДИН ДЕН РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА :) НЕ Е НУЖНО ДА МИСЛИТЕ ИЛИ ДОРИ ДА ВЯРВАТЕ В ТОВА - ТО ПРОСТО СЕ СЛУЧВА!!!

Лека! :)

mrazqkindergarten
11-09-2010, 21:37
не им вярвайте, ако ви пишат разни писма или смс-чета колко им е тъпо и т.н. (ако има такива случаи де), защото на човек, на когото му пука за теб ще бъде ПРЕД ТЕБ, а не пред КОМПА или ТЕЛА (при мен е нямало такива неща де) :)))

Да не си мисли за моето положение, като го написа това? :) Иначе не знам кво да кажа по темата, ама все пак се радвам, че ти се оправи .. : ))

SuNsEt
11-09-2010, 21:37
Много правилно :)

Peshec
11-09-2010, 21:49
До 21-22 просто не виждам смисъл от сериозни връзки! Хващаш си момиче,ходите известно време,после обстоятелствата са такива,че не можете да сте заедно и само си блъскате главите...

xdennyx
11-09-2010, 22:08
Напълно си прав.Евалата за темата.Уникална е ;] :)

OldSchoolRebel
11-10-2010, 06:45
Много общо има с Любов и много повдига духа тая тема. :?

ivan_realmadrid
11-10-2010, 07:18
Здравейте! Изминаха малко повече от 2 месеца от раздялата ми с едно "момиче", за което бях писал доста темички (някои може да се сетят). Ходихме 3 години и половина и преди да се метна в един град студент ме резнаха и т.н.
Та, защо пиша тази тема? Искам да кажа на хората, които ги режат тези жалки подобия на хора ("хора") да не се отчайват и да не изпадат в подобни мелодрами. Всъщност сякаш Вселената има пръст във всичко, за да ни отърве от тях :) Светът не свършва!!! Не изявявам желание да я виждам, да я чувам и т.н., толкова ми е безразлична, но тя самата избра това, не аз. Останаха някакви снимки от миналото ми, които скоро ще намерят своето място в нищото. Искам да благодаря на Господ, че ме отърва от един жалък човек до себе си.
Като цяло не бих казал, че съм щастлив или поне по начинът по който искам да съм. Смятам, че ще съм сам до края на живота си, но не ми пука затова. Радвам се, че съм жив, че съм по-силен от всякога, че съм по-истински от всякога, че съм човек!
Затова...хора...при подобни положения, колкото и да е трудно, събудете се! Осъзнайте се...не пилейте своето внимание за хора, на които В ТОЗИ МОМЕНТ (ПОДЧЕРТАВАМ) не им пука за вас и не им вярвайте, ако ви пишат разни писма или смс-чета колко им е тъпо и т.н. (ако има такива случаи де), защото на човек, на когото му пука за теб ще бъде ПРЕД ТЕБ, а не пред КОМПА или ТЕЛА (при мен е нямало такива неща де) :))) И така... в главата ми са само умрели спомени, в които дори не мога да докосна чувствата... да видим какво ми е подготвила тази Вселена :))

И ЗНАЙТЕ!!! ЕДИН ДЕН РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА :) НЕ Е НУЖНО ДА МИСЛИТЕ ИЛИ ДОРИ ДА ВЯРВАТЕ В ТОВА - ТО ПРОСТО СЕ СЛУЧВА!!!

Лека! :)

Е не си ли я обичал, защо скъсахте? Или не ти обръщаше внимание смсчета ала бала

NeZaPoznat
11-10-2010, 07:18
Само така омбре !! Кажи им го на ш*у*ндарелите 8) 3 години си я клецал тази - за к'во ти е прочетен вестник 8)

Пък и има един лаф - когато едно момиче зарязва едно момче заради друго - не се знае кой е щастливеца :lol:

А това че ще си цял живот сам - забрави 8) за момента може би ти се струва така но след накой и друг месец като върнеш доброто си настроение ще си хванеш гадже и ще ти е смешно че някога си мислил така. Мацките не свършват :D даже за разлика от нас момчетата някои погрозняват докато мъжете до към 30 сме си ОК :-P нека да се пукат от яд :P

sasha_90
11-10-2010, 10:23
Много си прав.Няма какво друго да кажа.И да те питам:как така за 2 месеца изтри от съзнанието си момиче,с което бяхте заедно 3 години?

ПП: И аз съм нетърпелива да видя какво ми е подготвила Вселената,както я наричаш.

RoSKo0o0
11-10-2010, 11:38
@mrazqkindergarten - да.

@Peshec - много си прав.

@ivan_realmadrid - погледни по старите ми мнения, писал съм 2-3 теми относно това. Ако имаш нерви ги прочети и ще си отговориш на всичко.

@sasha_90 - както казах в съзнанието ми са вече само мъртви спомени. Подсъзнанието ми играе лоши игрички относно сънищата, но и това вече става рядко. Не съм писал никъде, че съм я изтрил, просто като цяло вече не ме интересува, не и след като дадени хора, мои приятели и близки, наистина ми отвориха очите, ощипаха ме и се събудих от този лош кошмар.

П.С. Почти съм убеден, че е хубаво, за тях - лошо, защото вече са имали най-доброто за себе си, но са го пропуснали.

balu4ka
11-10-2010, 14:15
Рано или късно хората се бият по главата ,че са изпуснали шанса да бъдат обичани,но когато се осъзнаят ще е твърде късно.Дано и аз имам някой ден силите и готовоността да го изтрия и от спомените си ..(;

DREAM95
11-10-2010, 15:37
Рано или късно хората се бият по главата ,че са изпуснали шанса да бъдат обичани,но когато се осъзнаят ще е твърде късно.Дано и аз имам някой ден силите и готовоността да го изтрия и от спомените си ..(;

SkyEatsAirplane
11-10-2010, 15:45
Няма да останеш сам :) Какво е животът без драми. Учим се от грешките си, но някои грешки оставят белези и ни карат да нарушаваме принципите си. До някъде съм съгласна с теб и се радвам, че си открил начин/оправдание да бъдеш щастлив