View Full Version : Симс 3
InfiNity09
11-10-2010, 18:57
преди време си инсталирах симс 3 обаче ми даде някаква грешка, и я истрих сега като се пробвам пак да я инсталирам ми изписва
the setup has detected that version ... of sims 3 is already installed
...
you will have to uninstal the previous version before installing this version
като я истрих забравих да я преинсталирам :( ама мисла че съм я истрила от всякъде, моляви помогнете че се измтчих с тая игра :( :(
BaffaLsc
11-11-2010, 04:22
Еми щом го изписва това значи не си я изтрила отвсякъде.
Провери хубаво навсякъде.
unfetter
11-11-2010, 16:07
има разлика между изтривам и uninstall :-D
влез сега в контролния си панел, намери деинсталиране на програми, намираш си симс и второто копче uninstall :P
twilightkid
11-13-2010, 14:49
Основна грешка е на всички като искат да махнат някоя програма/игра от компа, да я изтриват с DELETE, но това е груба грешка :) Когато искаш да махнеш някоя програмка, отиваш в Старт Менюто, Контролния панел, Инсталиране и деинсталиране на програми (понеже съм със 7-ца не знам на теб как ти е точно :-D ) И оттам търсиш по азбучен ред да пише: Симс 3 на латиница естествено , натискаш "Деинсталирай"и си готов :) Другият начин е да си изтеглиш специална програмка за деинсталиране на програми.. Пишеш в замунда "Uninstaller" и теглиш торента, който ти хареса :) Успех !
SlowDownBaby
02-04-2011, 12:57
Оф аз я имам тройката обаче е мн тъпа без добавките...смисъл нямат дрехи,нямат коси...иии като отиват в някво заведение не ги дават вътре,което е мн тъпо.А пък не знам как да ги слагам тея добавки и така ми е доста скучно да я играя.Пък и честно да си призная май двойката повече ми харесва. :-D
И аз имах същия проблем след като си изтеглих тройката и ми се стори скучна и реших да я изтрия .. и по погрешка я изтрих, като забравих да и дам унинстал и така от старт > контролен панел > добавяне или премахване на програми и си намираш къде е играта и даваш деинсталирай! :) Надявам се да съм помогнала! :)
И на мен преди доста време ми се беше появил този проблем и какво ли не опитвах и не се изтри за да си я запиша пак и накрая си преинсталирах компютъра. Аз съм по - доволна от двойката с почти всички добавки дори от един сайтове си тегля и още мебели, дрехи, прически. :) Много яка игра :grin:
n3zabrawiimaa
02-06-2011, 07:43
На мен на Windows7 не ми тръгва.
На мен на Windows7 не ми тръгва.
Явно грешката е в теб :) Аз съм със 7-цата и ми тръгва без проблем :)