PDA

View Full Version : С приятеля ми е адски трудно да се комуникира

psihqsala
11-11-2010, 19:01
Не знам защо е така,но той просто много често парира това,за което говоря. Гледаме подобни филми и слушаме подобна музика,но той просто не иска да говори за това,прекъсвайки ме с ''не ме интересува,кажи ми нещо за себе си''. Ами за мен за себе си означава моите интереси,това,което ме вълнува,той обаче не,та не. Не го засягало тва,което съм му казвала. Еми как да се говори с такъв човек...не знам.. :?

blo0dc0untess
11-11-2010, 22:11
С извинение,но приятелят ти е идиот.Как иска да научи нещо за теб като не иска да слуша за интересите ти? :?

SmilezZz
11-12-2010, 06:58
Кажи му това,което каза и на нас,в
прав текст - без заобиколки..
- Кажи му,че искаш да се промени,защото
връзката ви няма да продължи дълго време :?

valdesbg
11-12-2010, 07:05
И ти си още с него, защото....? :-o

Justify
11-12-2010, 07:11
А ти с твоите проблеми направо ме изумяваш,на всеки 3-4 дена пускаш тема с някакъв неразрешим оттеб проблем,бил то на комуникативно,сексуално или каквото и да е друго естество..........Почни малко самичка да си решаваш проблемите :?

flyingmonkey
11-12-2010, 07:53
Ама ти май наистина си психясала, че си още с него :)

SmilezZz
11-12-2010, 08:22
И ти си още с него, защото....? :-o
Сигурна съм,че отговорът ще бъде...
"защото го обичам" :lol:

DREAM95
11-12-2010, 08:47
Кажи му това,което каза и на нас,в
прав текст - без заобиколки..
- Кажи му,че искаш да се промени,защото
връзката ви няма да продължи дълго време :?

psihqsala
11-12-2010, 14:15
Добре,следващия път,ако ми звънне няма да му вдигна. Ебаси.

RoSKo0o0
11-12-2010, 14:30
:lol:

awerw
11-12-2010, 14:35
Не знам защо е така,но той просто много често парира това,за което говоря. Гледаме подобни филми и слушаме подобна музика,но той просто не иска да говори за това,прекъсвайки ме с ''не ме интересува,кажи ми нещо за себе си''. Ами за мен за себе си означава моите интереси,това,което ме вълнува,той обаче не,та не. Не го засягало тва,което съм му казвала. Еми как да се говори с такъв човек...не знам.. :?
ами ти си психясала ко искаш :?
майтапа настрана ся на колко сте год първо ? и ако е свестен ако и не му обръщаш внимание ще разбере какво изгубва и ще почне такова внимание да ти обръща чее :lol:

DREAM95
11-12-2010, 16:40
ами ти си психясала ко искаш :?
майтапа настрана ся на колко сте год първо ? и ако е свестен ако и не му обръщаш внимание ще разбере какво изгубва и ще почне такова внимание да ти обръща чее :lol: :( Да тука си прав,верно е грешката е твоя !

TheBeliever
11-12-2010, 16:51
Просто другия път като ти каже "Не ме засяга това, кажи нещо друго" го попитай какво го интересува. Нека той ти каже какво иска да знае и кои аспекти от живота ти му се струват добри теми за разговор.

А това с "другия път като звъни няма да му вдигна" е най-глупавата детинска идиотщина, която може да се измисли.

ScarletBite
11-12-2010, 17:05
Разбирам чудесно приятеля ти. Аз също съм такава - обичам новата информация и не понасям да зациклям в предъвкване на неща, които вече знам.
Той иска да чуе нещо повече за теб... ами супер, говори повече за себе си! За себе си като личност, вместо да му даваш отчет за албумите на еди-коя-си група. Не че е лошо да говориш за интересите и хобитата си - напротив даже! Но му разкрий и някои по-емоционални и дълбоки неща, като например какво ти напомня дадената песен, как мечтаеш да изпиташ еди-какво си и т.н. Разкажи му някои интересни или пикантни случки, сподели му своето лично и нестандартно (дори и леко чалнато) мнение по даден въпрос. :)
Пококетничи малко, опонирай му, поспори с него - тоест вдигни летвата. Накрая, разбира се, трябва да го оставиш да излезе прав или поне не изцяло грешен.

xxcherry
11-13-2010, 13:25
Ние нищо няма да направим. Трябва ти сама да му кажеш, че ако не те изслушва,просто няма как да продължи връзката ви. :?

nepowtorima
11-13-2010, 17:36
:D :grin: :-D :razz:

Spikeey
11-13-2010, 17:47
Добре,следващия път,ако ми звънне няма да му вдигна. Ебаси.
Нее, недееей много брутално ще го накажеш...