View Full Version : коремни преси - легло - ?
Искам да ви попитам има ли ефект от коремните преси, ако се правят на леглото?
katericArofl
11-11-2010, 20:34
ааз винаги ги правя на леглото ми ( държа да отбележа, че матрака ми е твърд, не потъвам, не отскачам :lol: ) и ти сама ще усетиш дали има напрежение и съответно ефект.. :-D при мен имаше пробвай - направи30-40 и прецени
Ми факта, че правя по 100 и след няколко минути почивка мога пак 100 да направя, май ми говори, че няма много много натоварване :lol: ;хх ПФ ;д
radeberger
11-11-2010, 20:48
Ми факта, че правя по 100 и след няколко минути почивка мога пак 100 да направя, май ми говори, че няма много много натоварване :lol: ;хх ПФ ;д
И аз така :D . Ама на пода много ръмби. Най-добре си е на уреда във фитнеса, който си е за това.
Greennight
11-11-2010, 21:42
Има ефект,но е минимален,защото ти е меко и отскачаш...Най-добре направи 100 на земята и тогава кажи дали нямаш проблем :lol:
foreverr
11-12-2010, 04:11
Eфекта на легло е мнооооого по-малък, от колкото ефекта на твърда земя.Много по-добре е на земя да правиш.Защото ако ги правиш на легло и ако чакш стегнат корем-няма да го получиш!
FuckingFreak
11-12-2010, 06:02
Аз също съм на мнение, че трябва да ги правиш на земята. + Това преди през лятото и аз понякога правех коремни преси, без да си слагам ръцете отзад и можех да направя 500 и повече. Слагай си ръцете отзад и когато свиваш, гледай да придърпваш колкото се може повече към бедрата - сама ще усетиш напрежението.
pilencaaa
12-30-2010, 19:41
Мисля,че ефект няма на леглото! Аз си правя на пода, но си слагам едно допапренче казах на дядо ми да ми направи :razz: и ми е само по гръбнака.. Иначе имах синини :-D