PDA

View Full Version : уфф и аз не знам...

nofi
11-11-2010, 21:20
Здравейте!
Да започна с това че съм на 19 и от почти 3год. имам сериозен приятел, тоест, с него съм, откакто бях на 16. За това време сме с доказвали че се обичаме много и можем да разчитаме един на друг. Все още има невероятна тръпка между нас и всяка вечер, когато си лягаме, все едно ни е за първи път(живеем заедно).
Днес обаче се замислих за нещо. Докато бях на работа колегите ми започнаха да си разказват случки, свързани със секс. За разни екстремни неща, за случайни партньори... Всякакви пикантерии и аз си казах "Господи, не пропуснах ли нещо..." В смисъл докато връстниците ми са преживявали какви ли не неща, каквито пък колегите ми от своя страна са прежвели преди години, аз съм стояла с моя мъж, с който се познаваме до болка, не съм правила секс с кой знае колко мъже и имам увството, че съм пропиляла времето си в този аспект, не съм видяла кой знае колко, не съм имала екстремни изживявания...
Макар, че емоционално и сексуално съм напълно задоволена, се чувствам прецакана...
Няма да зарежа гаджето си или пък да му изневерявам, ама не знам как да спра да се чувствам прецакана.

sweet_sorcerer
11-11-2010, 21:23
Ами имай впредвид, че те са изживявали тези неща, търсейки нещо истинско. Ти си намерила Правилиния човек за теб и няма смисъ да се чувстваш така, а напротив - ти имаш нещо специално и това е важното. А за преживяванията - никога не е късно с твоя фр да измислите нещо ново и интересно. Истинските неща в живота са важни, защото те са трайни.

sasha_90
11-12-2010, 10:51
Няма смисъл да съжаляваш,напротив-радвай се,че имаш такъв човек до себе си.На твое място,без съмнения,бих била много щастлива,заради това,че имам чудесен мъж.Не бих съжалявала,че не съм спала с куп други мъже,дори за секунда.Ами да.За какво са ми 10 мъже,след като имам 1,но той притежава всичко,за което съм мечтала(за характер имам предвид).Бъди щастлива и заради факта,колко по-малко разочарования си имала,отколкото все още имат колегите ти.

ThunderStyle
11-12-2010, 10:59
Ще ти кажа едно: Бъди ЩАСТЛИВА! 1 на милион е да намериш такъв човек особено на тези години... аз лично винаги съм търсел такъв човек... от години я търся, но ето че и аз чукнах 19ката а все още такъв човек не съм намерил... ти си късметлийка че го имаш! Обичай го и го уважавай, бъди до него и зарежи тези мисли! Не си прецакана, ти имаш нещо много повече от тези твои колеги.. те имат забавни историй, ти имаш нещо истинско за което адски много хора копнеят! :)

LovEsIckk
11-12-2010, 14:35
След време колегите ти ще плачат на рамото ти и ще си блъскат главите в търсенето на подходящия човек, а ти вече си го намерила.Радвай се.. и не,не се чувствай прецакана. Мислиш ли,че те не ти завиждат тайничко и не се чувстват прецакани?

awerw
11-12-2010, 14:37
а той как да се чувства ?