PDA

View Full Version : кой е най-якия начин по който сте се запознавали с някого??

BlackLabel
11-12-2010, 11:39
вие сте ... :)

RoSKo0o0
11-12-2010, 14:42
мммм имаше две женки седнали на пейката и отидох ей така се запознах и то едната се оказа, че отдавна си чатим из интернета и то тфа е хахаха не е мн интересно а :D

Infection
11-12-2010, 14:51
Еми бях из центара на Пловдив и видях една групи4ка моми4ета на една пейка в парка !!!Отидох при тях запознахме се отидохме на разходка и накрая моми4ето което ми допадаше от групи4ката и исках скайп!!! 8)

awerw
11-12-2010, 15:34
як начин нямам 8-) но аз както вървя бързо и в училище или някъде другаде например в стола в даскало както си вървя и като стигна до една тясна врата (а след нея се завива на дясно) и вървя бързо и един път се оказа едно момиче и то има малко място и се сблъскахме но някой път може направо да и се лепна за лицето :lol: ще стане яко и ако се запознаем :oops: :P

w0sh
11-12-2010, 15:46
в Ялта, с бурканче попърс в ръце.

DREAM95
11-12-2010, 16:35
В един пролетен ден,в един красив парк.

xxcherry
11-13-2010, 13:28
Темата ме кефи :D
Иначе при мен ПОЧТИ винаги е еднакво - дразня се с хората по жесток начин, а след това (е,не винаги се получава) се сприятеляваме. :D

nepowtorima
11-13-2010, 16:45
В ресторант на рожден ден на майка ми, а той празнуваше имен ден и се заговорихме ... И след това по фасебоок и скайп :)

Di
11-13-2010, 17:11
след секс

eatmybrain
11-13-2010, 18:13
отивах при баба, която живее в един от по-отдалечените квартали на града, и се запознахме в автобуса :d
Ситуацията беше забавна понеже и двете бяхме с дънки,еднакви бели кецки, бели тениски с логото на Ролинг стоунс и черни чанти за през рамо.
Между нас имаше хора и по 1 време усещам някой ме бута, обръщам се и гледам мацката ми се хили насреща, след което изтърсва ` гледаи` и ми показва татуса си,който е на същото място където е и моя. И така от дума на дума `колко хубаво си се облякла` и `готино място за татус` ;d ..

Spikeey
11-13-2010, 18:19
Седеше си на пейката с нейните приятелки, просто я заговорих и в последствие приятелките й се разкараха 8-)

Moderatorius
11-13-2010, 18:45
Хахаха, бяхме на селската дискотека, той ме буташе уж без да иска, извиняваше ми се, после пуснаха едно хоро :lol: и той се хвана за мен. И после танцувахме бавни танци и така :D Беше непринудено и просташко, но ще си го запомня определено ;д;д

DaemonBoy
11-13-2010, 18:50
Отиваме към тоалетната и тъкмо ще влизам и се отваря вратата и 5 момичета в хор:Може ли да се запознаееем? 8-) Бяхме 3ма, те 5....

TheLastAngel
11-13-2010, 19:19
В женската тоалетна на една дискотека. Попита ме каква работа имам там и каза че това било мъжката тоалетна . Скарахме се и когато се увери ,че същност той греши много се смяхме ... и така :D

bootyboy
11-13-2010, 21:14
на един концерт, после случайно дойде на мястото където работех :-o

vIKToriYa
11-14-2010, 10:02
най-интересното ми запознанство беше в 8 клас :D :D :D :D ново училище ии на 15 септ.. още си харесах едно момче 11 клас засичахме се по коридорите ... усмивки погледи ала бала :oops: ноо не се познавахме и след 1-2 месеца започнах да получавам смс-и от скрит номер незнаех кой е човекът отсреща но въпреки това си пишех смс-и с него и си говорехме редовно по телефона беше ми приятно :) ии стана така че един ден беше сряда аз имах 7 часа той е имал 8 часа ии излизам от уч.. ии си говорим по телефона като аз за 100-ен път го разпитвам кой е и някой отзад ми викна вики.. ии се обърнах и в този момент се сблъсках с едно момче ии двамата казахме едновременно извинявай и го чухме в слушалките на телефоните като го погледнах беше момчето което си бях харесала на 15 септ.. и започнахме и двамата да се смеем и той после ми каза че нарочно се е блъснал в мен ии да не разказвам нататък .... :D :D :D ии така се запознахме още се смеем на този момент ..винаги ще го помня, това е все още много специален за мен човек когото много обичам :grin: :oops: :P

flyingmonkey
11-14-2010, 10:10
Аз и приятел играем на текила шотове в дискотека, по едно време идва една мацка и ни обевява: Айде на бас, че мога да ви бия и двамата :Д:Д

Е, не успя, важен беше опита :Д