PDA

View Full Version : обидено момиче

lifo
11-13-2010, 19:02
здр. на всички. Предо около месец се запознах с едно момиче. Разбрах, че ме харесва но и аз се влюбих в нея и и подшушнах,че искам да и кажа нещо и днес ме изяде буквално молешеме но аз не и казах- причина (имаше мнго хора а и обстановката бе6е много напрегната.Резулата беше- разсърди ми се и аз за своя утеха и написах един смс и и какзах какво чувствамкъм нея. ПЛс кажете как съм постъпил с една дума добре или зле. Но тя неми отвърна на смс мисля 4е очакваше малко по голяма смелост от моя страна но и тя избърза трябваше аз да преценя кога да и го кажа

preska102
11-13-2010, 20:03
От една страна добре, а от друга зле. Добрата е, че си споделил чувствата си към нея и аз като момиче ще ти кажа, че го оценяваме, а от друга страна зле, защото е трябвало да бъдеш малко по-смел или поне да се осамотите на някое място където няма много хора и там да си споделите какво мислите един към друг, но мисля че тя ще те разбере. Момичетата са много схватливи. ;)

Candice
11-13-2010, 20:44
Хах.. Ми като се цупи.. Намери си друга.. ;)

xxcherry
11-14-2010, 13:16
Когато отново я видиш й кажи на живо.

SmilezZz
11-14-2010, 17:22
Когато отново я видиш й кажи на живо.Мхм...Уважавам и съм съгласна с теб за това,че си й споделил чувствата си - но по-"истинско" ще е да й кажеш на живо..
Успех !!!

DREAM95
11-14-2010, 17:54
Явно си пребързал с нещата...