PDA

View Full Version : Търся си гадже

vasilev94
11-14-2010, 03:06
Може да не е тук точното място но аз ще си пробвам късмета .. колкото и да ме ,,обиждате,, все ще се намери някой след като обясня някои работи на мен ми е все едно. :)
Аз съм на 16 год. от Русе 2 год повтарям 8 клас защото ходих с хора който ми обърнаха живота с краката на горе, както и да е проблема ми е че съм супер срамежлив.Висок съм 1,80 и съм 65 кг ( казвам кг ) ,,защо !?'' защото има момичета който се интересуват от кг.Не съм красив .. поне според мен .. но все ставам :D търся си някое момиче от 14 до 16 която да е сериозно и да знам че наистина ще ме обича, а не да ходи да се напива,напушва всеки божи ден като за спорт. Срамежливо момче съм но с времето и това ще отмине .. :)

xKiFlA
11-14-2010, 03:28
Хубаво е че си срамежлив. и аз съм такава :D
Но не се интересувам вече от момчета одавна ..
Обаче преди търсех точно тва което описваш.. нищо ще намериш някоя но няма да е в форум съм сигурна. чао и успех :P

w0sh
11-14-2010, 07:08
2 год повтарям 8 клас

ХАХХАХ

И такива имало

iveetyy
11-14-2010, 07:13
Пич..нищо лично , случва се да намериш любов във форума , но изобщо не по този..начин.По добре първоначално търси просто .. приятни за комуникация хора.

FuckedUp
11-14-2010, 08:18
ТОВА НЕ Е САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА!

NomNomNom
11-14-2010, 08:22
ТОВА НЕ Е САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА!
Има импулс, аха, флиртче , сладур - колкото щеш . Беж там .

flyingmonkey
11-14-2010, 08:40
Поредния последовател на tuzaro & valdesbg :lol:

anonymous708973
11-14-2010, 08:54
ПореднияТ последовател на tuzaro & valdesbg :lol:

Моля?! И двамата са свестни хора (Валдес го познавам, Тузаро - не, но ако си чел негови постове, ще знаеш, че е свестен), далеч от 16-те. И двамата пуснаха темите по-скоро на майтап.
Авторът пък е отчаян пубер, повтарящ 8 клас.

Авторе, стегни се. СРАМОТА е да повтаряш 8 клас. При това две години. И преди някой да ме нападне с думите "Случва се!", да кажа: НЕ, не се случва. Случва се на най-големите идиоти! Това, че някой ти е обърнал живота с краката нагоре, в което се съмнявам, не е оправдание да си преебеш образованието, още повече в такъв мизерен етап като 8 клас.
Стягай се, стани човек и тогава си търси половинка. Защото в момента самият ти не представляваш дори половинка от нещо цяло.

kalpazanka
11-14-2010, 09:03
СбъркАл си мястото.