View Full Version : Любовница..
Искам да попитам били ли сте някога любовник\ца на някой и как сте се чувствали? :) :P
Не, не съм, а и не бих искала. :(
nepowtorima
11-14-2010, 09:18
wtf...? Да не би, ти да си и да не знаеш как да се чувстваш :-D :-D :grin: :grin: :grin: Абе всеки си е себе си и решава какво да прави с живота си :D :) :)
izlishna
11-14-2010, 09:24
Не! И нямам желание..
Paramour
11-14-2010, 11:15
Не съм била. Не искам и да бъда. Причини-много..
Да бъда втора цигулка ? Не мисля.
TheLastAngel
11-14-2010, 12:09
По-добре е да си любовница отколкото приятелят ти да си има такава. Определено и в двата случая не е много приятно. Била съм за съвсем кратко. Отначало беше забавно да се криеш ,да се притесняваш да не ви хванат ,но това писва бързо. Знаех ,че тя е на първо място и че той колкото и звезди да ми сваля от небето пак ще се върне при нея ...
cherinka
11-14-2010, 12:12
Да и е някакво неописуемо, смисъл наистина неописуемо, не от онова невероятно неописуемо, ами просто де да знам, все тая е. Зависи ти как го приемаш и какво искаш от отсрещната страна. Понякога съм се задоволявала и с много, и с малко, зависи от какво съм имала нужда.
Било ми е и гадно, и хубаво, точно и затова споменах според зависи очакванията и нуждите ти.
нахвърлях го малко като тезички, ама хайде вие самички си разсъждавайте 8-)
xxcherry
11-14-2010, 13:10
Не. Едва ли ще е приятно...
да,отваратително е
понякога е хубаво като се сетиш,че той/тя ходи с друга само за да те накара да ревнуваш 8-)
Хаха.. Немм.. Нямаа ии да бъдаа! :P 8-)
Ssummerjam
11-14-2010, 15:18
Не, и няма и да бъда. :) 8)
allekScheto
11-15-2010, 11:18
Ами не, не съм била.Все пак трябва да уважаваш човека до себе си.Щом един от двамата вече е загубил интерес, значи тази връзка няма смисъл... :P
NeZaPoznat
11-15-2010, 11:44
Да - бил съм :D супер беше :-P
Тройка просто велико 8) :-P :oops:
ThePowerOfLove
11-15-2010, 13:20
Не съм била, не искам и да бъда.
Но познавам жена, която е, и проблема е, че тя почва да влага чувства, което е лошо за нея. Мъжът така или иначе си остава с титулярката, любовниците май са за развлечение
NomNomNom
11-16-2010, 08:18
Имала съм "любовници" :D :D
Когато нещо куца се случват и такива неща.
SisinkaS
11-16-2010, 12:20
Не съм била и няма и да бъда.Уважавам себе си, за да се примиря да бъда втора дупка на кавала! 8)
Бях веднъж. Казвах й 100 пъти да не къса с него, но тя скъса, с мисълта, че ще ходи с мен.
Хубавото на това да бъдеш "любовник" е, че ебеш, после слушаш малко глупости и после една седмица не те занимават, докат не ти се преебе пак. Не винаги е точно така предполагам..., но мен ме устройваше. :D
PoRcHeTaTa1
11-16-2010, 22:19
Любовниците са жени който не уважават себе си ... а аз уважавам най-вече себе си и после хората който го заслужават.
големи сте моралистки майна... сяка казва че нема да бъде, ама като и покажат черния жиП и марковите дрехи майна друго става.
аз съм бил любовник ама за съжаление нас не ни купуват с коли и маркови работи майна
ChildOfBodom
11-17-2010, 09:30
Не. xD
ceballos1990
11-17-2010, 18:35
НЕ!НЯМА И ДА БЪДА!
karriikk
11-17-2010, 18:46
Да . Момичето беше на село ..а тогава гаджето й ( вече е мое гадже :grin: ) ме сваляше..аз знаех и се дърпах. . но накрая докато се дразнехме без да исках ( НАИСТИНА) го целунах ии така..после той скъса с нея.. ии ..абе общо взето бях му нещо подобно на лщбовница 8-)
glezenafukla
11-17-2010, 19:34
Не мога да кажа, че съм била точно любовница.. занимавала съм се с обвързани, което не е похвално, обаче.. с моя късмет се така стане, че се на такива попадам.. та тфа няма значение,де.. ест, че какво да е чувството.. знаеш, че си втора/и.. той/тя е свикнала с нея/него.. и може би ти си просто забавление, обаче СЪРЦЕТО, ЛЮБОВТА НЕ ПИТАТ..!!! ( за тфа, не казвайте, няма да бъда, защото не знаете какво ще ви поднесе живота и съдбата..!!! ) И аз съм казвала, няма да бъда..ама.. като се влюбиш..кфо да правиш..?!
Аз, много уважавам себе си, но наистина тфа, че си станала нечия/й любовница/ик, не значи, че не уважаваш себе си.. просто съдба, обстоятелства.. Не, че оправадавам, тези, които са такива, но тези, които наистина заради любовта си, са такива..
SisinkaS
11-18-2010, 12:13
големи сте моралистки майна... сяка казва че нема да бъде, ама като и покажат черния жиП и марковите дрехи майна друго става.
аз съм бил любовник ама за съжаление нас не ни купуват с коли и маркови работи майна
Изобщо не съм съгласна с теб.Това си е до човек.Всеки себе уважаващ се персон с капка достойнство и лични граници не би се пренизил до това да е номер две в живота на някой. До другия на който си любовник/ца и да ти обяснява, че те обича и те иска, и затова е така .. замисли се малко защо да му се вярва.Ако наистина е така защо си въпросния/въпросната любовник/ца, а не официална половинка?! А ако е понеже нещо не им е наред в леглото - защо ти е връзка.Давай на секс на екс за една вечер.Това е моята гледна точка, драни ме факта, че поставяш всички под един знаменател. :?
soul1199
11-18-2010, 20:22
не съм била
GossipGirl89
11-18-2010, 20:29
Абе имаше един такъв период с бившия, в който не бях точно любовница, но той си имаше приятелка и леко й кръшкаше с мен. Беше мимолетно и после се отказахме. Не е приятно чувството да знаеш, че си втора цигулка. Тогава бях малка и влюбена до уши и не го осъзнавах, но ако сега ми се случи нещо подобно - със сигурност бих отказала ролята на любовница...
kremen4eto
11-19-2010, 07:05
Била съм. Беше готино. Мразех момичето и на единия ден се чуках с приятеля и, а на другия излизах с нея по кафета и я питах как им вървят нещата.... При което тя отговаряше "Еми засега добре, аз го обичам, той ме обича ... пасваме си" ... И аз си умирах от смях и кеф :D
Но кефът изчезна като започнах да го ревнувам :)
antifashionshit
11-19-2010, 12:48
Бре , да се му не види . Тея от вас , които са били , са бахти пропадналите парчета , майна . За утешителни награди ли се имате или за втори цигулки ? Жалка история
да бях женско, майна, и за любовник не бих те взел.. 8-)
ScarletBite
11-19-2010, 14:53
Бях. По онова време не ми пукаше за момчето чак толкова, че да ревнувам - приемах го като забавление. След няколко седмици той скъса с нея и тръгна официално с мен.
everythingisrelative
11-19-2010, 16:31
бъдете верни че ако ва хвана... :smt051 :smt059
за мен тва неважи
Vilencety
11-20-2010, 06:43
Не съм била, не желая и да бъда втората дупка на кавала! Мисля че чувството няма да е особенно приятно! \:D/
NomNomNom
11-20-2010, 06:53
Хубавото на това да бъдеш "любовник" е, че ебеш, после слушаш малко глупости и после една седмица не те занимават, докат не ти се преебе пак. Не винаги е точно така предполагам..., но мен ме устройваше. :D
Ужас :D
Хареса ми ^^
Не съм била,но съм го преживяла заедно с най-добрата ми приятелка.
Той й твърдеше, че я обича, обаче не знае как да се раздели с другата (пирятелката ми му е бивша), а на неговата казвал, че никога няма да се върне при бившата си, защото му е адски противна..
Един ден те се събраха на едно място и всичко излезе наяве.. :?
antifashionshit
11-20-2010, 13:18
Бах са в късметлията значи , майна , гейчуга долна 8)
майна, ако наистина съм гейски елемент, туй нищо убаво не вещае за теб. :-)
SuperBadSuperFresh
11-20-2010, 15:13
Ами не точно любовница.Излязох няколко пъти с момче което твърдеше че си няма приятелка,а имаше ( и то от близо 3 години)Намери ме тая въпросната в скайп и ме изкара кучка,заплашва ме и така нататък.Аз и обясних че той не ми е казал за нея,той потвърди и другото е история около тях 8-).
antifashionshit
11-20-2010, 16:07
Бах са в късметлията значи , майна , гейчуга долна 8)
майна, ако наистина съм гейски елемент, туй нищо убаво не вещае за теб. :-)
ае , gay-man , не те знам кво шмъркаш ама не съм гей майна
а иначе наистина трябва да си деградирал морално , за да станеш такъв
ех, майна, колко си мил и дружелюбен, пък и изискано приказваш. ей затова не бих те взел ако бях момиче. щеше да ми се иска някой по-... не-хейтър?
kremen4eto
11-20-2010, 16:51
а иначе наистина трябва да си деградирал морално , за да станеш такъв
Защо?
съм
и зн кое е хубавото? -не изпитваш нищо, правиш си каквото си искаш,нито те ревнува,нито ти него,ячко е :)
всеки си знае мястото
ellmeneo
12-05-2010, 12:26
Имала съм "любовници" :D :D
Когато нещо куца се случват и такива неща.
+1 ;-)
sunriseundershadow
12-05-2010, 23:17
Ми ако си човек, който не търси сериозно обвързване, а нещо неангажиращо - става. Но ако си някой, който наистина иска да се влюби и прочие по- добре бързо бягай .. :D
shadows92
12-06-2010, 12:05
Не ,надявам се да не бъда...
sweet_sorcerer
12-06-2010, 12:18
Не съм, но не мога да кажа, че никога няма да бъда и т.н - все пак не се знае какво ще ти поднесе живота...А бтв въпросът е леко неточен - "любовница" значи да бъдеш с женен мъж, ако той си има приятелка, тогава не си любовница, просто боклук :)
Въпросът, ако става дума, изобщо не е точен.
Любовник/любовница означава интимен приятел/ка. Т.е. някого, с когото "правиш любов".
bitchwolf
12-06-2010, 16:17
Не не съм била и не възнамерявам да бъда-под нивото ми е,но не съдя тези,които го правят..тяхна си работа аз гледам себе си :)
ок,ок...значи...любовник/ца какво точно трябва да значи? за разнообразяване на сексуалния живот или се влюбваш в някого/я???
аз първото го разбирам...второто си е вече трагедия :? :? :? нещо не бих го одобрила :shock:
MeriJein
12-08-2010, 08:05
Подкрепям предишните мнения :Не и няма да бъда !
tanch3t093
12-08-2010, 09:32
Да бъда втора цигулка ? Не мисля.
++
била съм...някъде около 3-4 месеца. имам хубави спомени. не съжалявам.
sabaton94
12-08-2010, 15:58
Аха, бях любовникца на арабския шейх. Ебати тъпата тема. Тука пишат 14 15 годишни лапета, кви любовници, кви 5 лева?
Аха, бях любовникца на арабския шейх. Ебати тъпата тема. Тука пишат 14 15 годишни лапета, кви любовници, кви 5 лева?
Точно така!
Converse333
12-09-2010, 15:16
Да, скъсах с едно момче. Той тръгна с друго момиче, осъзнахме, че се обичаме и се виждахме около седмица тайно (т.е. му бях любовница 8-) ). След това той скъса с това момиче и се събрахме.
Ммм.. нещо такова. Не че исках да съм, но просто се поддадох. Не е никак готино да знаеш, че не е изцяло твой..
била съм ..чувството не беше приятно защото аз влагах чувства в "връзката" ни правех жертви ,затварях си очите за повечето неща просто защото исках да е до мен