Влез

View Full Version : черен молив

___mimity___
11-15-2010, 16:44
Чудя .. се как черния молив може да се задържи на окото а не да се разтича .. може би по-скъп на по-хубава марка или ..

и още един въпрос .. Как може да се подчертаят кафявите очи .. ( мисля че на скоро имаше подобнаа тема .. но просто не я намерих )

Благодаря предварително за отговорите .. :)

Snejk0yy
11-15-2010, 16:46
Мойте са кафяви ии ги подчертавам като слагам отвътре отгоре и отдолу черен молив седят като котешките но ся в този период ии моя много се разтича ии аз се чудя какво да правя :( :(

evalongoriq
11-15-2010, 16:50
От разтичането на молива няма спасение...какъвто и молив да купиш,пак същото работа ще е 8-)

Иначе и аз имам кафяви очи,слагам си предимно черен молив отдолу.
ама иначе за кафяви очи ако искаш да ги подчертаеш по-добре е с друг цвят молив

Cucko0
11-15-2010, 17:27
м дам няма спасение моя е професионален молив за очи и пак се разтича :o

mkio
11-15-2010, 18:37
Бях гледала едно клипче, в което едно момиче след като си сложи черния моливр отдолу слага с тънка четка черни сенки и моливът се задържа по-дълго. Аз съм пробвала и наистина има ефект. Ако намеря линка ще постна :)

Cucko0
11-15-2010, 18:41
сега се сетих,че ако минех с пудра под окото също се задържаше по-дълго(не съм мн сиг ) :D

bonbonkata011
11-15-2010, 19:27
Абе хора, вие как си слагате черния молив, че ви се разтича? Аз като си сложа стои и не мърда.А съм използвала марки като Ейвън, Голден Роуз и други неизвестни...Импала също 8-) Да кажеш, че са някакви хубави маркови, еми не са и пак си стоят. :D

3oPuTy
11-15-2010, 19:59
Бонбонке,и аз това щях да питам :-o В момента съм с молив на Импала.Преди него и на Avon съм ползвала,и на Golden Rose ... и на к'ви ли не други марки,но никога не ми се е разтичал :?

zoreto
11-16-2010, 04:27
и аз се чуда, радко си сладам черен молив, но никога не ми се разтича ,хем е няква куча марка Импала :-o

koni
11-17-2010, 06:10
При мен разтичане няма откакто се научих да си купувам професионална козметика. Не е много по скъпа а можеш и да ревеш- пак си стои.
Най - трудното е обаче да си намериш - по магазините ни пробутват боклуци дори и от добрите марки. Засега си я купувам от една професионална гримьорка.

FuckingFreak
11-17-2010, 06:56
Моя единия е на Импала, другия на Ейвън и нямам никакви проблеми. Като не искате да ви се "разтече" не си го слагайте по клепача, а много малко под него. Окото е постоянно влажно, не може да искате да ви се задържи дълго време.

Hilary_
11-17-2010, 16:58
Бях гледала едно клипче, в което едно момиче след като си сложи черния моливр отдолу слага с тънка четка черни сенки и моливът се задържа по-дълго. Аз съм пробвала и наистина има ефект. Ако намеря линка ще постна :)

ето я мацката .. http://www.vbox7.com/play:18f5afcc

колкото до кафявите очи: с моите си експериментирам както си пожелая и доооста цветове съм си слагала .. много е важно да уцелиш самия тон на цвета!! .. :wink: Но все пак можеш да си заложиш и на различните нюанси на кафявото .. в повечето случаи седят добре!! :wink:

N0_feAR
11-17-2010, 19:43
с очна линия - дърпаш тънка черта на горния клепач като леко издължаваш в края и слагаш достатъчно черна спирала и си готова