Влез

View Full Version : Коледни подаръци

Vikito0o
11-15-2010, 18:07
Какви подаръци ще искате за Коледа от вашите родители?
Вие на тях ще подарявате ли?

SmilezZz
11-15-2010, 18:17
Аз никога от тях не съм искала
подаръци..Те сами ми купуват,без да
съм казала какво искам..
- Иначе да,аз всяка година им купувам
нещо..Тази година пак ще подаря (:

danibebi
11-15-2010, 18:50
Ами аз по принцип не им подарявам. :lol: Така или иначе те ми дават парите, дали аз ще им купя, или сами ще си купят.. малко е все тая. :lol: А иначе те ми подаряват, да. :-)

BloomF
11-16-2010, 13:09
Не им купувам. То и те на мене май спряха :D

SmilezZz
11-17-2010, 13:05
-Всъщност - тази година за пръв път
поисках подарък и като гледам ще го получа
доста по-рано..

- Но не мога да реша какво да купя на тате..
За майка ми е лесна работа,ама на татко..Може би
някакъв часовник ?

loriee
11-17-2010, 14:08
аз по принцип им купувам подаръци както и те на мен .. дайте някакви по - евтини идеи за подаръци :D

AniBG
11-17-2010, 14:31
Като гледам коментарите мисля, че темата е подходяща и за идеи за коледни подаръци, какво ще кажете? :)

SmilezZz
11-17-2010, 14:49
Като гледам коментарите мисля, че темата е подходяща и за идеи за коледни подаръци, какво ще кажете? :)Аз съм съгласна

Kallyn4eto
11-17-2010, 17:26
аз също приемам идеи :D
на тате мин. коледа му подарих любимата му книга, защото я няма (изгорили му я в казармата или нещо такова) и много се зарадва :)
за мама мисля че някакъв шал или нещо подобно
не знам...чакам идеи защото ми е доста трудно..

bootyboy
11-17-2010, 21:34
няма значение..важното е да е от сърце..Коледа Коледа Кооледааа.като малко дете съм :-D

rosencetooo
11-18-2010, 04:39
Незнам какво ще искам.. :) каквото ми подарят ;д
Да купувам им , но за тая година още не съм решила какво ще им взема :P

Vikito0o
11-18-2010, 13:41
на тате мин. коледа му подарих любимата му книга, защото я няма (изгорили му я в казармата или нещо такова) и много се зарадва :)
Аз на мама минала година и взех парфюм :D
Много ми се иска тая година да е нещо,което да й остане за спомен,но незнам какво. :lol:

OneInMillion
11-18-2010, 16:57
ммм КОЛЕДА!!! чакам я от месецц!!! вече започнах да събирам пари за подаръци на мама тати баба дядоо... но нямам никакви идеии :? а аз вече съм казал какво искам! часовникк.... дори си го избрах! ще следя темата!

thelux
11-20-2010, 14:01
мм и аз чакам Коледа с нетърпение от априиииил :grin: :grin: :grin: :D
по темата,родителите ми естествено винаги ми подаряват подаръци и аз на тях..но винаги ми е трудно да избера подарък на баща ми..
на майка ми тази година съм решила да и купя един сувенир- топка вътре със някакви снежни човеци и т.н. ( нещо такова, но не рисувано http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://69.90.174.248/photos/display_pic_with_logo/124606/124606,1223990926,2.jpg&imgrefurl=http://www.shutterstock.com/pic-18880591-christmas-sphere-vector-illustration.html&usg=___w_yDoyqOxihQJBiWnaDX3BfKi8=&h=470&w=348&sz=109&hl=bg&start=91&zoom=1&tbnid=zlaR3ee217tuhM:&tbnh=161&tbnw=119&prev=/images%3Fq%3Dchristmas%2Bsphere%26um%3D1%26hl%3Dbg %26biw%3D1280%26bih%3D649%26tbs%3Disch:10,2526&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=422&vpy=241&dur=492&hovh=174&hovw=128&tx=120&ty=101&ei=zeHnTLLbGpD5sgbwydnMCw&oei=j-HnTNyUPIu7jAfOjf2FAw&esq=3&page=6&ndsp=19&ved=1t:429,r:2,s:91&biw=1280&bih=649 :-D ) ,казвала ми е че й харесва.. :))
а на баща ми не знам какво..давайте идеи,моля ви :(
п.с. ако знаете някой онлайн магазин или изобщо някъде,където се продават такива коледни топки (сфери),като на снимката отгоре,казвайте защото не знам от къде да почна да търся след една,две седмици като започна да купувам подаръци на всички.. :D

ludiqtzubar96
11-20-2010, 14:18
На баща ми ще му подаря една историческа книга,защото много ги обича,а на майка ми-слънчеви очила,защото това лято ги строших 8-).
Иначе аз искам от наще Assassin's creed: brotherhood.

thelux
11-20-2010, 14:34
и аз първо си помислих за книга,но четенето му не е хоби,и ако му подаря книга ще си пръхолясва на шкафа :D
ако не измисля нищо за баща ми,, освен ще им подаря накрая един общ подарък сувенир :D :D

sasec
11-20-2010, 16:37
-Всъщност - тази година за пръв път
поисках подарък и като гледам ще го получа
доста по-рано..

- Но не мога да реша какво да купя на тате..
За майка ми е лесна работа,ама на татко..Може би
някакъв часовник ?

Попринцип часовник не се подарява, защото символизира изминалото време и старостта. На друго място пък чух, че ако ти подарят часовник, трябва да си го откупиш(с няколко стотинки). Затова по-добре измисли друг подарък за баща си. Нож също не се подарява. Ех, тези бащи били много трудни. Честно, и аз си нямам никаква идея какво да подаря на своя.

awesomesheepy
11-20-2010, 18:49
аз не им подарявам,и никога не съм за коледа..
просто не мога да им харесам нищичко :/
та..аз мисля да искам китара,и..некви кинти..
ИСКАМ КОЛЕДА!

lovey0u
11-21-2010, 18:40
п.с. ако знаете някой онлайн магазин или изобщо някъде,където се продават такива коледни топки (сфери),като на снимката отгоре,казвайте защото не знам от къде да почна да търся след една,две седмици като започна да купувам подаръци на всички.. :D

тези сфери се казват преспапие
от къде си?
провери в някой магазин за сувенири

MaLiinka
11-21-2010, 18:44
На мен също ми е много трудно да реша какво да подаря на татко. Разговарях с много хора и всички само козметика ми предлагат. Аз винаги казвам "не е ли малко изтъркано?" и всички викат "не хубаво е а и ще си го ползва" :) Незнам ... зависи от интересите на човека ... ако се занимава с роболов хубав подарък е въдица. 8-)

blue_ice
11-22-2010, 16:10
ами аз предпочитам пари за Коледа, щот моя вкус и този на майка ми дооста се разминават :D :D иначе нещо малко, колкото за изненада под елхата може :) а иначе аз всеки път преди Коледа имам голямо желание да им подаря нещо, ама накрая или оставам без пари, или не бога да измисля кво да им взема и накрая им подарявам или някое сувенирче или картичка.. иначе май му хванах цаката тая година за подаръците.. слушам ги внимателно няколко седмици преди Коледа дали няма да споменат нещо, което им харесва и искат и им го вземам :-D

Greennight
11-22-2010, 17:40
Има такава тема.

pink94
11-22-2010, 17:44
тази година като по чудо имам доста пари и смятам да купя на тате един много готин часовник на мама един пръстен от сребро който си е харесала от много време а на брат мисля да му взема xbox 760 само аз не съм решила какво искам май си имам всичко за сега :-D

darkness848
11-22-2010, 19:25
Като да не повярваш за тази Коледа имам доста спестени пари... Само дето и на идея си нямам какви подаръци да купя с тях :-D
На майка ми ще й взема една блузка, която ми показа и каза, че много я харесва, плюс един сребърен пръстен.
На баща ми... Пуф... И на идея си нямам какво да му взема... Попринцип е маниак на тема БМВ... Само, че БМВ,БМВ... Какво да му намеря на БМВ? :( Или пък нещо друго... Ох и на идея си нямам...
Брат ми иска Бакуган пък :D Нооо аз смятам да му взема Бакуган плюс някаква блузка или нещо такова. Или още една колекционерска кола плюс блузка...
Ииии остава баба ми... Тя пък е толкова трудна, чеее не знам... Ще падне мислене... :D

SmilezZz
11-23-2010, 07:18
sasec
Благодаря за отговора..Не знаех,че
часовника има такова Голямооо значение :D
Нож НИКОГА няма да подарявам,на когото и да
е...Ох,аз все още мисля какво да му подаря..

bebchoOoOoOo
11-23-2010, 13:05
От тук можеш да си поръчаш даже и със снимка, примерно на която сте ти и майка ти - http://www.unikalni-podaraci.com/sfera.html :)

thelux
11-23-2010, 15:38
мерсиии многоооо на bebcho0o0o0oo.. и на loveyou,мислех че си имат някакво име тези преспапиета,но изобщо си нямах представа какво е :D :D мерси пак :)).. а на баща ми още не съм измислилаа какво ще му купувам :((

sunshine1
11-23-2010, 16:23
от наще незнам какво ще искам сигурно пари или още една ел китара не се знае
иначе да ще подарявам на милото ми - мисля да го изненадам с някое секси белио, а може направо и без белио като по филмите с един шлифер на голо :д и така на татак :д

Reaper93
11-23-2010, 17:49
Ам имам 2 въпроса, и ако може някое момиче да ми отговори.. :)
Мисля да купя на майка ми един от тези парфюми --> Tyk (http://shopping.bg/proizvoditel/Sergio-Tacchini)
Та ако не са хубави ще ми препоръчате ли някой за около 40 лв.?
И още един, какво бихте ми препоръчали да купя на сестра ми, която е на 21г.(ако има значение)? :)

Colouring
11-23-2010, 18:38
Всяка година си пожелавам едно и също нещо,ама така и не се случва,така че май опирам отново на материалните неща.Ами какво може да искам.. часовник,чанта,някакви дрешки.. пари-кой толкото даде. 8-)
Аз също подарявам на наште винаги. :)

thelux
11-24-2010, 10:36
Ам имам 2 въпроса, и ако може някое момиче да ми отговори.. :)
Мисля да купя на майка ми един от тези парфюми --> Tyk (http://shopping.bg/proizvoditel/Sergio-Tacchini)
Та ако не са хубави ще ми препоръчате ли някой за около 40 лв.?
И още един, какво бихте ми препоръчали да купя на сестра ми, която е на 21г.(ако има значение)? :)

http://shopping.bg/Sergio-Tacchini-Precious-Pink-EDT-30-50-100-ml-za-jeni този е многооо хубав,една приятелка го има :grin:
а ето и за сестра ти няколко идеи:
1. кошница с плодове,не е много оригинално,но и на вкус и на външен вид е хубаво :D http://podaraci.info/%D0%B2%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8A%D0%BA/
2. може да и подариш някоя нейна любима книга,ако не знаеш дали има такава и ако обича да чете ако искаш може да ти препоръчам някои.. :)
3.кутия за бижута,естествено вътре в нея може да сложиш някакво бижу,да не е празна :D ето тук има хубави и не са скъпи: http://www.profesionalist.com/3345335-list.aspx
надявам се да съм била полезна :))

Reaper93
11-24-2010, 16:01
Точно този парфюм мислех да и взема :)
А кошница с плодове едва ли ще и хареса, книги не чете, и има кутия за бижута..
Мерси все пак за идеите, ще може ли да ми препоръчате някакъв по-хубав пръстен(знам, че се кефи на пръстени миналата години тя си избра един и и го купих), или някаква гривна?(сребърни)
Благодаря предварително.. :)

qsiii
11-24-2010, 16:10
на мама съм и харесала една чанта
на баща ми многоо се чудя какво да му подаря
на сестра ми някакъв парфюм или блуза - още се чудя

silver_moon
11-24-2010, 16:29
ооо, Коледа :-) вече се сдобих с огромно коледно настроение :D
моя милост иска ретро преса и някоя блузка можеби :)
на мама ще и вземем с брат ми комплект за маникюр (от тези електричните) http://www.get.bg/catalog/product_info.php?products_id=48335
на бащата - кожена мъжка чанта, че неговата се скъса вчеря и това бе добре дошло за мен :D
а за брат ми още мисля - някое момче, ако може да подхвърли идейка ще е много добре. Той е на 23г, не носи сребро, за да е гривна и нз. Миналата година беше парфюм, тази искам нещо друго, но... :)

arizona
11-24-2010, 16:40
ми тая година ще ми дадат пари,аз сама да си ги похарча за каквото искам :grin: Иначе ми нз,за мама-обици(или нещо такова),ама за другите още не сам измислила :-|

wtfff2
11-24-2010, 18:07
незнам какво ще подарявам ако подарявам .. иначе поне вече ще ми дават старото добро aуди 80 така и тка никой не го кара ... да го дрифтим чат пат

brokeninside13
11-26-2010, 08:00
Аз не знам какво искам за коледа :lol: Може би преса :/
Тва единственото за което се сещам че искам :Д

Иначе за тях...още го мисля, за майка ми-чанта или книга(обича да чете), за сестра ми тя сподели че иска червени шал,шапка и ръкавици, и мисля да и ги купя, ако тя преди това не си ги е. За малката..тя е лесна на всичко би се зарадвала :) За брат ми НИЩИЧКО не мога да измисля...както и за бабите ми. Има още време!

Anonimen05
11-26-2010, 15:07
Ако желаете посетете моята коледна тема- Да върнем коледния дух! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8186309#8186309

Xriiskaa
11-29-2010, 20:09
Аз на мама минала година и взех парфюм :D
Много ми се иска тая година да е нещо,което да й остане за спомен,но незнам какво. :lol:

аз по-миналата година и взех златна буквичка и много се зарадва :grin: а и не сам много скъпи,започват от 30 лв :)

Kattichka
11-30-2010, 05:44
На мама ще и взема някакви обици или пръстен или ръкавици..но съм се спряла на обиците и ръкавиците..обиците да са в коледна кутийка.. абе незнам,ще се поразходим из мола ши видим С нетърпение очаквам коледа,,тоолкова е уютно и приятно :-)

xKiFlAxx
12-02-2010, 10:55
искам само един подарък- пари :P
и ще ми пратят :grin:

SmilezZz
12-03-2010, 10:12
Според вас добра ли е идеята
да им подаря ръчно изработени неща
като подарък ? И по-точно да им
изплета някои работи:
На мама ръкавици или шапка,а на татко
- не знам :lol:

wasch0
12-03-2010, 19:41
Написах едно дълго,дълго писмо до "Дядо Коледа"
Попринцип им купувам подаръци.
На баща ми голям шоколад на Милка, а на мама нещо козметично.
На бибите и дядовците купуваме с братовчедите ни общ подарък.
На чичо и странка\леля и свако купуват родителите ми. :D

wasch0
12-03-2010, 19:43
Оф ръчно изработените..
Като бях малка им правих картички..
Тати като му ги подаря много са хубави, ау ау.. и после захвърлени в някой шкаф
Мама си пази всичко :D

sp33der
12-03-2010, 20:43
Предпочитам пари,защото в момента събирам за нещо голяма.Преди години им подарявах ръчно изработени картички и други такива,но вече спрях.

ChildOfBodom
12-04-2010, 09:29
Искам Уакизаши (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%88%D0%B8) и няколко тома на fullmetal alchemist.
На родителското тяло не съм измислил какво да взема. Вероятно пак ще мина със стандартните, типични, подаръци. Майка - парфюм/гердан/някаква козметика/ баща - мшка/подложка за мишка/някакъв по-скъп химикал/ ~

mimssss
12-05-2010, 12:50
Аз всяка година им купувам нещо,но сега нямам никаква идея още повече за баща ми :?

sladurka122
12-20-2010, 19:39
Аз искам да им купя, но не знам какво. Може ли да ми помогнете?

IAmJustAKid
12-21-2010, 18:41
Искам да ми подарят Димитър в кутия с панделка. :smt007 :lol:
Мм харесах си едно медальонче и мама ми го купи.. ей ми го подаръка 8-)

qsiii
12-23-2010, 18:00
на мама и взех една жилетка, която си беше доста скъпичка и за това на тати ще му взема един шоколад голям на Милка и без това ги обожава

CryToDie
12-25-2010, 11:50
На мен ще ми подаряват за нова година - Nokia C6 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Летя от щастие!!! :grin: :grin: :grin: Аз ще има подаря ключодържатели по поръчка от интернет, на които има наша снимка :) :) :grin:

b0b0bg
12-25-2010, 23:28
Аз не подарявам, евреин съм :D

zlatit0o
12-26-2010, 09:02
Аз не подарявам, евреин съм :D

Хахахах.. на мен дядо това често ми го казва като не давам нещо на сестра си :D :D

ladypika
11-10-2012, 06:56
Чудя се какво да искам за Коледа от нашите(мама и тате). :( Бих искала нещо лигаво и гнусно като това:http://www.kuku-bg.com/product.php?product=227 ,но не знам къде има такъв магазин във Варна - явно няма навсякъде търсих!А къде продават такива джунджурийки знаете ли ако някой знае моля да пише спешно!!!Благодаря предварително!

ladypika
11-10-2012, 07:23
Или пък може би такова нещо : http://www.kuku-bg.com/product.php?product=2163 някъде във Варна да знаете магазин дето да продават такива черепи?Ако спешно ми пишете в тази тема или на лс (съобщение)!МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!ЦЕЛУВКИ!!! :*
:*:*:*:*:* :)))) :) :) :дд

ladypika
11-10-2012, 07:31
Или пък може би такова нещо : http://www.kuku-bg.com/product.php?product=2163 някъде във Варна да знаете магазин дето да продават такива черепи?Ако спешно ми пишете в тази тема или на лс (съобщение)!МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!ЦЕЛУВКИ!!! :*
:*:*:*:*:* :)))) :) :) :дд

scrooper
11-10-2012, 07:50
^Мани ги тия глупости, скоро ще осъзнаеш колко са непотребни.

CryToDie
11-10-2012, 09:49
Чувала съм, че в Джъмбо има такива маймунджълъци :D

Bummx
12-11-2013, 14:59
Винаги получавам подарък за коледа, по някога може да е мъничък о винаги имам нещо ..!! Тази година много се чудя какво да подаря на мама и тате ии мисля че измислих, о не знам дали не е малко тъпо ... Мисля да им подаря взаймно на двамата една снимка от млажедките им години в по голям формат и ще ясложа в някоя хубава рамка .. каквоо мислите дали е добра идея ..!? :)