Влез

View Full Version : Смяна на учител

HiddenSmile
11-16-2010, 13:27
Здравейте :) Моля ако някой знае има ли начин учител, който ти преподава да бъде сменен и какъв е начинът - нека сподели. Трябва да се подаде молба от класа до директора или? :-o

LoupGarrou
11-16-2010, 16:19
"Mожете да смените учителите като направите молба до директора с подписите на родителите, ние сменихме една без проблем"

Цитат някъде от форумите на АБВ ... Иначе аз не знам нито един човек, който да си е сменил учителя в училище индивидуално, знам за премествания в други класове, което води до други учители, но не и само до сменяне на учителя (каране с др клас, например). Честно казано се съмнявам да ти одобрят молбата, защото не е срещана практика и не се гледа с добро око на това. Вярвам, че имаш причина, така че успех в начинанието : ) !

HiddenSmile
11-16-2010, 17:01
нее, говорим за молба от целия клас,не от един ученик.Става въпрос ако целия клас е против един учител по определени причини,има ли начин той да бъде сменен?

fenastz
11-17-2010, 18:37
нее, говорим за молба от целия клас,не от един ученик.Става въпрос ако целия клас е против един учител по определени причини,има ли начин той да бъде сменен?

Има, говорете с директора, пишете молба...

ivyy
11-17-2010, 18:42
Попринцип става с молба до директора. Ние така махнахме един учител.(беше заместник и пусна момчетата в съблекалнята докато се преобличахме). НО вие може да искате и молбата ви да не бъде удволетворена,защото понякога няма кой друг да поеме часовете или учителя/-ката да няма достатъчно лекторски и да не може без тези часове.