Влез

View Full Version : Какво да правя ?

Teffo
11-16-2010, 16:32
Здравейте,
Историята ми е следната:
От около година и малко познавам едно момиче - в един клас сме. От няколко седмици си мисля, че започвм да я харесвам и чувството става все по-силно... На 15 съм. Досега не съм имал приятелка и не знам как да действам... често казано дори рядко си говорим. Не знам защо... притеснявам се. Малко съм дебел даже (не много де, но... ) Не знам за какво да си говорим или т.п. Искам най-малкото да ме забележи, да ми даде знак дали чувства същото. Много съм объркан. Другият проблем е, че си мисля, че тя харесва един мой добър приятел, който е "веселяка на класа", за разлика от мен - всички го харесват. С него няма да се скараме - добри приятели сме, но все пак....
Ще се радвам ако дадете някой друг съвет... и избягвайте клишетата от типа "бъди себе си"...

Red21
11-16-2010, 16:37
Здравейте,
Историята ми е следната:
От около година и малко познавам едно момиче - в един клас сме. От няколко седмици си мисля, че започвм да я харесвам и чувството става все по-силно... На 15 съм. Досега не съм имал приятелка и не знам как да действам... често казано дори рядко си говорим. Не знам защо... притеснявам се. Малко съм дебел даже (не много де, но... ) Не знам за какво да си говорим или т.п. Искам най-малкото да ме забележи, да ми даде знак дали чувства същото. Много съм объркан. Другият проблем е, че си мисля, че тя харесва един мой добър приятел, който е "веселяка на класа", за разлика от мен - всички го харесват. С него няма да се скараме - добри приятели сме, но все пак....
Ще се радвам ако дадете някой друг съвет... и избягвайте клишетата от типа "бъди себе си"...

Колко дебел :-o

RoSKo0o0
11-16-2010, 16:40
Абе, избягвайте клишета, ама ти искаш съвети и да правиш неща, които всъщност няма да ги правиш ти...и като те хареса(измислената ти личност) и после разбера к'ъв си и к'во правим???

Teffo
11-16-2010, 16:42
177см съм висок 75кг.

Teffo
11-16-2010, 16:54
Абе, избягвайте клишета, ама ти искаш съвети и да правиш неща, които всъщност няма да ги правиш ти...и като те хареса(измислената ти личност) и после разбера к'ъв си и к'во правим???
Не си ме разбрал... не бих се захванал с момиче, което не ме харесва такъв, какъвто съм... Просто съм ги чувал много пъти и реших, че ще е излишно да ги повтаряте и тук...

SchoolSucks
11-16-2010, 16:54
Ами прецакан си. Отслабвай, че...

Red21
11-16-2010, 17:17
177см съм висок 75кг.

ОМг трябва да отслабнеш :-o

puppy2
11-16-2010, 17:29
Не ги слушай,ако тя те харесва няма да и прави впечатление тялото ти.Да не ти пука !

w0sh
11-16-2010, 17:31
Не ги слушай,ако тя те харесва няма да и прави впечатление тялото ти.Да не ти пука !

СЛУШАЙ ГИ.

Никоя няма да те погледне ако си шопарец, а това е първа фаза към харесването.

Ако искаш да си хванеш мама свинка, продължавай в същия дух.

jghgh
11-16-2010, 17:38
Точно на 15 момичетата искат да ходят с най-красивия, все още нямат реална преценка кое момче е лъжица за тяхната уста и кое не.
Казвам го като момиче.
Трябва време за да порастнеш, да започнеш да харесваш момчета според възможностите ти, да не си толкова повърхностна и пр. (говоря за момичетата)
Почти 100% сигурно е, че твоята мацка не е ориентирана на тази възраст и харесва атрактивните момчета в у-ще, известните, красивите, забавните и т.н.
Това си е логично де. Сигурно много пъти сте чували за теорията алфа-мъжки и т.н. Примитивна е, обаче отразява действителността. А с действителността не се спори. Само в романите някоя жена (но и човек изобщо) ще се хване с грозното патенце с ниско самочувствие и ще гледа само душата му (която пък сигурно е малодушна) и ще живеят дълго и щастливо.

Да си забавен и да си красив се харесва, независимо от пола, затова бъди забавен, поддържай се - красотата е ЯВЛЕНИЕ, а не физическа даденост. Всеки по-усмихнат, по-уверен, със стегнато тяло човек е КРАСИВ, независимо дали носът му е крив, ушите големи и т.н.

Самочувствието, ако го приемем за физична енергия, е положителна енергия и тя привлича.
Това момиче какво е? Усмихнато, смело, приятно, нали? Всички харесваме усмихнатите, приятни хора, а не приведените, тъжните, сдуханите, неуверените и т.н., които не извикват у нас симпатия, а по-скоро съжаление!

Бъди "нахъсан" и със самочувствие.
Бъди и ти забавен и весел.
Прочети някоя книжка по приложна психология и разбери кои качества се "котират" и се харесват.
Усмивка на лицето, положително отношение към живота, добра самооценка.
Няма да е зле да отслабнеш - правиш го и за себе си все пак ;]
Ако ти не искаш да се промениш към по-добро (самоусъвършенстване) заради себе си, мисията ще ти е неуспешна, защото ако го правиш само заради момичето, ставаш просто подражател, а това се усеща.
Така че осъзнай положението си в обществото и се опитай да го подобриш за собствен кеф. И женското внимание няма да закъснее.

И все пак имай предвид, че специално за 15 години е много нормално момичетата да са по-тъпички; Не изключвай вероятността старанията ти да се възнаградят след някоя друга година. Примерно аз съм на 17 и разсъждавам доста по-различно отколкото на 15 , и съм ходила с всякакви момчета, не само с "плейбои", но трябваше да се опаря, за да разбера.

Infection
11-16-2010, 18:04
177см съм висок 75кг.

ОМГ

RoSKo0o0
11-16-2010, 19:21
Не си ме разбрал... не бих се захванал с момиче, което не ме харесва такъв, какъвто съм... Просто съм ги чувал много пъти и реших, че ще е излишно да ги повтаряте и тук...

:))) Добре...успех иначе от мен ;)

fenastz
11-17-2010, 18:26

СЛУШАЙ ГИ.

Никоя няма да те погледне ако си шопарец, а това е първа фаза към харесването.

Ако искаш да си хванеш мама свинка, продължавай в същия дух.

:razz: :razz: за това съм напълно съгласен 8-)

NeRoX
11-18-2010, 12:05
Какво ОМГ-тате и скачате от одеве бе хора?! 177 см и 75 килограма. И какво е толкова странното в това. Да, може и да е 68-70 килограма пича, ама 5 килограма не правят нищо. Всички сме виждали шопарите в даскало, които едва качват стълбите и ще се удушат от собствената си гуша. Мислите ли, че те са 75 килограма? Или дори 85? Тия хора са по 100+ килограма, което е напълно възможно за 15 годишно момче. Той все пак е 180 сантиметра, което не е малка височина. Не може да 50 килограма сещате ли се. Моля ви се не говорете простотии и не депресирайте човека.

teo96
11-18-2010, 12:13
Какво ОМГ-тате и скачате от одеве бе хора?! 177 см и 75 килограма. И какво е толкова странното в това. Да, може и да е 68-70 килограма пича, ама 5 килограма не правят нищо. Всички сме виждали шопарите в даскало, които едва качват стълбите и ще се удушат от собствената си гуша. Мислите ли, че те са 75 килограма? Или дори 85? Тия хора са по 100+ килограма, което е напълно възможно за 15 годишно момче. Той все пак е 180 сантиметра, което не е малка височина. Не може да 50 килограма сещате ли се. Моля ви се не говорете простотии и не депресирайте човека. Ами за 15 годишен 75 кила на 180 не са малко.Нормално е около 68-70 да речем.Но то зависи от структурата.Ако са му тежки костите 75 са си съвсем наред.Аз лично съм 170 на 55 кила и съм си слабичък,но не прекалено.

NeRoX
11-18-2010, 12:18
Какво ОМГ-тате и скачате от одеве бе хора?! 177 см и 75 килограма. И какво е толкова странното в това. Да, може и да е 68-70 килограма пича, ама 5 килограма не правят нищо. Всички сме виждали шопарите в даскало, които едва качват стълбите и ще се удушат от собствената си гуша. Мислите ли, че те са 75 килограма? Или дори 85? Тия хора са по 100+ килограма, което е напълно възможно за 15 годишно момче. Той все пак е 180 сантиметра, което не е малка височина. Не може да 50 килограма сещате ли се. Моля ви се не говорете простотии и не депресирайте човека. Ами за 15 годишен 75 кила на 180 не са малко.Нормално е около 68-70 да речем.Но то зависи от структурата.Ако са му тежки костите 75 са си съвсем наред.Аз лично съм 170 на 55 кила и съм си слабичък,но не прекалено.
Видях ти снимките. Добре си си, но 1-во си 7 сантиметра по-малко от него, което хич не е малко. 2-ро както си в момента 55, ако станеш 60 няма да ти личи. То се опитвам да обясня.

dedodekster
11-18-2010, 12:27
http://img230.imageshack.us/img230/2960/img0234ox.jpg

Как така 75кг. на 177см. са много??? Аз съм със същите "габарити" и всичко живо ми обяснява, че съм клечав :D Аз ли познавам странни хора или тук нещо не е наред???

NeRoX
11-18-2010, 12:29

Как така 75кг. на 177см. са много??? Аз съм със същите "габарити" и всичко живо ми обяснява, че съм клечав :D Аз ли познавам странни хора или тук нещо не е наред???
Събрал се е отбора на анорексиците явно...

teo96
11-18-2010, 13:59

Събрал се е отбора на анорексиците явно... Ами че ти си на 25 поне! За възрастен 177 на 75 не е много но за тийнейджър не е малко...

Teffo
11-18-2010, 15:27
Както и да е... Мерси все пак за постовете дотук, но не това беше главната тема май... а ? Аз търся начин тя да ме забележи и да ми покаже дали ме харесва... нещо такова. Ако някой има някакъв съвет - няма да откажа.

SameLove
11-18-2010, 15:45
Как да ти кажем как да я спечелиш?
Моето мнение(ама без да ме нападате) е че си задръстен , а момичетата не харесват свити и неконтактни момчето(не всички разбира се , а повечето).Затова и тя харесва "веселяка на класа".

fear4o
11-18-2010, 15:50
Aбе братче аз съм 1.86 и съм почти 80 кила, а съм само кожа и кости...

RockstarR
11-18-2010, 19:18
дообре.. до тука прочетох в общи линии за тебе.. опиши ми момичето..как изглежда.. каква е по характер..с кой движи тва онова..за да зн каквии насоки мога да ти дам

notlike
11-18-2010, 19:31
Ако момичето е сред "гъзарките" на класа, така да го наречем, забрави я. Или си има приятел, или няма да има, защото ще има съвест за другите :)

Teffo
11-18-2010, 20:09
дообре.. до тука прочетох в общи линии за тебе.. опиши ми момичето..как изглежда.. каква е по характер..с кой движи тва онова..за да зн каквии насоки мога да ти дам

Така.... момичето. Еми тя е симпатична, малко по-ниска от мен. Не е кифла, забавна е и красива. Не знам какво точно да ви кажа... слуша всякаква музика. Закачлива е... Знам, че описанието не е подредено, но пиша както ми идва на ум ;) Надявам се да съм ви помогнал, за да може и вие да ми помогнете. Кажете какво точно ви интересува за нея.

teenspiritt
11-18-2010, 20:37
Тя НЯМА да ти покаже дали те харесва.
Ти си мъжът и ти си този, който трябва да я преследва, не тя теб.

По принцип те разбрам напълно, защото съм бил в същото положение няколко години.

И аз като теб бях много свит, не бях дебел, но бях адски слаб, носех брекети, а преди брекетите зъбите ми бяха адски криви.

И аз така харесвах едно момиче от моя клас и аз така си мислех, че харесва друго момче и аз така се съмнявах в себе си, само защото бях по-затворен.
Не знаех дали направо да й кажа, че я харесвам или да я поканя да излезем. Ако направя кое да е от двете - какво ще кажат другите за мен, дали ще ме ебават, дали тя ще ми се изсмее в лицето и прочее.

Тъжното е, че не беше едно момиче, бяха няколко. Ей таиа си минаха 2 години от живота ми, аз ги харесвах и нищо не направих. По цял ден си блъсках главата какво мога да сторя, как да ги спечеля и така нататък. Поддържах контакт с тях, но нямах смелостта да действам. И какво открих накрая? Че в различни моменти можех да имам и трите, но просто цялата тази нерешителност ми отряза главата. Сега вече имам самочувствието и решителността да действам, но за съжаление изпуснах времето.

Teffo, първото, което трябва да осъзнаеш е, че най-доброто впечатление, което можеш да направиш на една мацка е да бъдеш решителен. Казано по друг начин - да имаш топки.
Няма значение дали си дебел, дали си тъп, дали си скучен, дали си грозен. Важно е да се държиш като мъж.
Кажи ми, един истински мъж ще пита ли по разни форуми как да зариби някакво момиче? Не. Един истински мъж ще действа.

Сега, ти я харесваш много. По цял ден мислиш за нея - как да я спечелиш, как да я впечатлиш, как да те забележи, как да я накараш да те хареса.

Всичко това е една агония. Агония, много по-страшна от това да те отреже. Болката от първото отхвърляне е кратка. Трае максимум седмица. Вярно адски гадно е, но се преживява.

Защото ти поне ще знаеш, че си направил някакво усилие. Не си стоял със скръстени ръце, когато тя е могла да бъде твоя. Каквото и да стане, няма да съжаляваш за нищо.

Моят съвет е действай. Покани я на кафе. Ако те отреже ще ти е гадно, да, но поне ще знаеш, че въобще не си е струвало на първо време. Ако тя те отреже сега ще те отреже и утре. Ще те отреже и след 1 година и след 5.

Действай. Дори и да не се получат нещата ти ще продължиш напред. След като веднъж проедолееш страха си вече ще ти е много по-лесно да каниш на срещи други мацки.

Утре отиди при нея и й кажи "Здравей, там-както-се-казва, искаш ли да излезем някой път двамата на кафе?".

Тя може да каже "Не", но може да каже и "Да". Ако каже "Не" ти вече спокойно ще можеш да спреш да мислиш за нея, защото тя явно не те харесва. А след като не те харесва, значи няма да се получи с нея и никога е нямало да се получи. А ако каже "Да" - ами ето ти шанс да спечелиш момичето, което харесваш и да спреш да си блъскаш главата с това какво да правиш.

Не знам дали го осъзнаваш, но от тази ситуация няма какво да загубиш. Казва "Не" - продължаваш напред. Казва "Да" - продължаваш напред.

Бъди мъж. Аз още съм адски слаб - не съм се променил физически. Единственото, което промених бе начинът ми на мислене.

Не чакай 1 ден, не чакай 1 месец, не чакай 1 година. Действай сега.

Слабите чакат удобен момент, а силните си го създават.

Teffo
11-18-2010, 20:54
Не знаех дали направо да й кажа, че я харесвам или да я поканя да излезем. Ако направя кое да е от двете - какво ще кажат другите за мен, дали ще ме ебават, дали тя ще ми се изсмее в лицето и прочее.

Мерси, пич. Но все пак, както ти го спомена по-горе ето го и другият проблем. Знам, че не е нищо странно и, че попринцип не би трябвало да е проблем, но тези от моя клас (момчетата) се ебават за всичко... Проблема е какво ще си кажат другите за мен. Бих действал още сега, ако бяхме сами с нея и никой нямаше да разбере, ако тя кажеше "Не", но... не знам... все още съм объркан.

teenspiritt
11-18-2010, 20:56
дай си скайпа най-добре

teenspiritt
11-18-2010, 20:56
напиши ми го на лично или уотевър и ще поговорим, че тука не ме кефи :Д

dedodekster
11-19-2010, 02:07

Събрал се е отбора на анорексиците явно... Ами че ти си на 25 поне! За възрастен 177 на 75 не е много но за тийнейджър не е малко...
Пич, ти къде ме прати :D след 5 дни правя 20така :D