View Full Version : предимно за момчета
интересно ми е какво смятате за момичетата с обица на езика,според вас наистина ли оралната любов с момиче с пиърсинг ви доставя по голяма-удоволствие от тези без :) :P :P
Не съм пробвал, ама ако ми извъртиш една любов ще ти кажа дали ми е харесало 8)
Не съм пробвал, ама ако ми извъртиш една любов ще ти кажа дали ми е харесало 8)
:D :D
Ontopic : Пробвай бе момиче неопитно :D
Мани тия обици,пробвай да си залепиш шкурка.Гарантирано има ефект. :-)
SmilezZz
11-17-2010, 14:59
Мани тия обици,пробвай да си залепиш шкурка.Гарантирано има ефект. :-) :razz: :razz:
YkRaIn3ca
11-17-2010, 16:41
баа 1 сериозно мнение няма по темата момичето пита сериозно дали да се учи да прай свирки и дали си заслужава да го прави и дали е бонус пиарсинга на езика :-o моя отговор на всичко е ДА подяволите ЗАСЛУЖАВА СИ :grin:
някой хора казват че има голямо значение за мене няма.. даже и в целувките 8)
Greennight
11-17-2010, 17:04
За свирките не знам,но при целувките определено няма някаква съществена разлика...
Чувал съм ,че е яко френска с пиърсинг... :D Но е грозно,лично за мене... 8-) Има и други места където не се вижда от всеки... :D
NeZaPoznat
11-18-2010, 10:46
интересно ми е какво смятате за момичетата с обица на езика,според вас наистина ли оралната любов с момиче с пиърсинг ви доставя по голяма-удоволствие от тези без :) :P :PЗнаеш ли как можеш да накараш момиче с пиърсинг на езика да ти прави свирка 1 час - имплантираш си силен магнит в 'половия орган' 8-)
juveteam
11-18-2010, 13:10
Не са ми правили,но доколкото знам е по-хубаво и да се надявам,че и аз ще го изпитам това нещо....
bootyboy
11-18-2010, 20:16
целувките са страхотни за другото не мога да кажа
radeberger
11-18-2010, 20:38
Не знам за свирките, но поне в целувките няма разлика според мен.
kremen4eto
11-19-2010, 06:27
Приятелят ми казва, че от свирка с обица е свършил за 3-4 минути.
lorenzo2000
12-04-2010, 16:30
ужасно е с обица не ми харесва .... въпроса е не с какво си в устатат а дали имаш усет за това...... от личен опит съвсем незначителен процент момичета могат да правят хубави свирки
miroandonow
12-05-2010, 08:25
Не намирам разлика дали е с обица или без.Ако не знае какво да прави докато е в устата и и 15 обици да има пак няма да ми стане кеф!
Мани тия обици,пробвай да си залепиш шкурка.Гарантирано има ефект. :-)
дали..? :D :D :D
dominating
12-05-2010, 12:32
от личен опит съвсем незначителен процент момичета могат да правят хубави свирки
Първото СМИСЛЕНО нещо казано по темата! Всичко зависи до нагласа на мъжа - мен примерно дори ме е гнус да целувам девойки с пиърсинг, камо ли да им позволя да увия тоя винкел около х.я ми.