Влез

View Full Version : Моля ви за съвет..

summerz
11-17-2010, 13:51
Здравейте,имам проблем с нашите..Те се разведоха ( не съм много сигорен лол ) .. Всичко е супер аз нямам проблем с това,защото и без това само се карат,но се преместихме с майка ми при баба и дядо и .. Не ме разбирайте погрешно те са супер хора..Но искам старата къща,старите приятели и всичко.ЗНАМ не е нужно да ми казвате ,че това което ще кажа ще прозвучи егоистично,но..майка ми има магазини ся за дрехи ,но изобщо не върви заради кризата и нямаме много пари и постоянно трябва да искам от баща ми.А когато си бях в старата къща друг + беше ,че си имах удобствата и когато ми трябва нещо от което найстина се нуждая го получавам,виждам се постоянно с баща ми и т.н .. а сега..Виждам се рядко с него,не получавам достатачно от нещата,които получавах преди ( не се оплаквам ИЗОБЩО пред тях,за това компенсирам тук ) ..брат ми е голям и си е взимал преди доста готини и скъпички дрехи,а аз сега нося тях .. всички мислят ,че са нови и т.н ,но ми писна се да нося на брат ми дрехите..пък и финансите не са такъв проблем ,най-тъжно ми е ,че се виждам много рядко с баща ми и т.н ...Не мога да ПОГОВОРЯ с тях както ще ме съветвате всички,защото ако го кажа това майка ми ще се почуства много зле,поради факта,че така ще излезе ,че не искам да живея с нея,а искам да ходя при баща ми(това не е вярно просто искам да се виждам и с двамата) ии също много ми е гадно от това ,че в старата къща братовчедите ми,чичо ми ,стринка ми и всички останали бяха там беше готино .. а сега..умирам от скука тук не знам какво да правя..Знам също така,че ще ме посаветвате през събота и неделя да ходя при баща ми,но това не ме устройва понеже искам след училище да се връщам там,там да си уча и там да си живея..Звучи много егоистично от моя страна знамм..

П.П Да ви кажа не пиша много във форума,но съм забелязал ,че много от вас доста обичат да се заяждат,така че ако ще ми пишете някакви заядливи забележки или пък най-полулярната по форума " Бати неграмотника си " просто си спестете труда ,защото НИКАК няма да ми помогнат.

SmilezZz
11-17-2010, 13:58
Макар,че не искаш да получаваш този съвет - ПОГОВОРИ с тях
и главно с майка си..Обясни й,че просто искаш да се виждаш редовно с баща си..100% съм сигурна,че тя ще те разбере..Все пак за едно дете е доста трудно и тъпо да живее без един родител - макар,че с време се свиква,дори и някои да не го осъзнават..Просто й кажи,че си свикнал да говориш с баща си,да му разказваш най-различни случки и тем подобни..
- А и от разводите децата страдат най-много и майка ти го знае - така,че ще направи всичко възможно,за да се чувстваш добре..Бъди сигурен в това (:

- Няма нищо срамно в това да носиш дрехите на брат си..А и щом изглеждат като новички - не виждам къде е проблема..