View Full Version : Едно момче
refre64ety
11-19-2010, 13:28
Така: Има едно момче в един клас сме и може би ме харесва, но аз не съм мн сигурна, от друга страна той не спира да прави намеци и най-добрата ми приятелка също каза, че той ме харесва. И аз много се обърках вече нз какво да си мисля (на 17 съм). През всички часове стои и ме гледа ама някакво втренчено, понякога даже си мисля, че съм се изцапала някъде :D Ама така прави... Отиваме на училище заедно, като си изпием кафето и се прибираме заедно... Но днес разбрах, че вчера е (и не само )излизал с някаква по-голяма от него и си мисля дали са само приятели или нещо повече? И днес бях много тъжна и той цял ден кфо ти е? А аз как да му кажа че е заради него?! И като си тръгвхме ме догони :shock: много бързо :D и там нали ме разпитва ама аз едвам сдържам сълзите си и нищо не му казах.
Какво да правя?
Вие на даскало отивате за да пиете кафе ?! :o Отговори си на въпроса дали го харесваш,ако е така поговори с него,защото виждам че и той те харесва сигурно.
sasha_90
11-19-2010, 13:46
Нищо не прави.Остави нещата така.Ако те харесва,тогава ще разбереш с времето.
Не разбрах - вие на училище ходите, за да пиете кафи там ли!?? :-o :shock:
По темата: ако бях на твое място, бих му открила чувствата си и бих поговорила с него по въпроса! Включително това, защо съм тъжна! Сама си прави изводите... :?
Cтига с тази гордост.Ако го харесва защо да не направи първата крачка?
refre64ety
11-19-2010, 15:37
Пием си кафето преди училище :-D и след това отиваме, а ако аз направя първата крачка а чувствата ни не са еднакви ще е малко тъпо защото все пак сме от един клас. И аз нз какво да правя вече
Покани го да излезете след даскало,на разходка в парка :) .После ще си дойде от самосебеси.
Щипни го по дупето :razz: :-P 8-)
everythingisrelative
11-20-2010, 07:24
Облечи се курвенската и се зарибявай с други момчета...и ше видиш дали тоя пич ше ревнува.... 8)
refre64ety
11-20-2010, 14:56
Абе то момчето си ревнува даже много, но все пак да не се окаже някаква приятелска ревност? :(
everythingisrelative
11-20-2010, 15:45
Абе то момчето си ревнува даже много, но все пак да не се окаже някаква приятелска ревност? :(
е кво ти пука кажи му че го харесваш..и да видим той какво ще каже ..
soul1199
11-20-2010, 17:00
говорете,кажи му,че го харесваш и виш,как ще реагира