Влез

View Full Version : Депресирвам се :(

sun93
11-20-2010, 09:23
Снощи скъсахме с гаджето абе ей така без повод ме остави. :( Днес правим 8 месеца.Цяла нощ не сам спала не мога просто постояно ми е пред очите :cry: каза ми , че има проблем с техните ,но не вярвам.Похвали се на братовчет си ,че сме скъсали.Добави момичета, който не ми бяха приятни и ги беше махнал.Предния ден бяхме спали за 2 пат и се закле ,Че няма да скъсаме.Всичко беше супер цял ден бяхме двамата. :cry: :cry: :cry: :cry: Майка казва от днес да започна нов живот без него,но не мога.Боли ме страшно много.Дайте ми съвет много го обичам бих дала всичко за него ,макар и не го заслужава.Мерси предварително може да имам грешки не съм на себе си направо моля за извинение :cry: :-#

jghgh
11-20-2010, 09:40
Защо не поговориш с него колкото да ти олекне?

По-лесно олеква, когато знаеш всички причини за нечий отказ.
Повярвай ми, когато си в неведение и те оставят просто така боли в пъти повече, защото само се питаш и се чудиш какво има.

Попитай го последно какви са причините, какво точно изпитва? Може да откриеш, че е просто един недорасляк, който не знае какво иска!

А иначе съм съгласна с майка ти. Захвърли го от живота си, след като той е постъпил така с теб. Няма място да се меси в настоящето и в бъдещето ти...

mrazqkindergarten
11-20-2010, 09:40
Ще ти мине, миличка.. Просто дори да те боли в 1 момент свикваш с това и спира да ти прави впечатление.. Аз съм така вече, 1 година се побърках от мъка по бившия ми, сега не че не ми пука, но просто до такава степен съм свикнала да не ме иска, че няма да повярвам, ако сме заедно пак... А за сравнение-ние една година бяхме заедно.. Така че спокойно, рано или късно ще се наредят нещата, успех. :-)

mechtaq_za_teb
11-20-2010, 09:45
Кофти ситуация... И знам как се чувстваш... Не е ли, като да те е оставил точно след като сте спали? Все едно си използвана и захвърлена? Да, чувството на разочарование е много силно.

Съвет: не се депресирай. Това е голяма грешка. Направи точно обратното. Излизай напук на него, намери нови познанства, не губи времето си с него, защото едва ли за него си била толкова важна, щом е постъпил така.

"Не губи времето си с човек, който не оценява своето време, прекарано с теб" Клише, но вярно. Замисли се колко си струва ти да стоиш и да плачеш, докато той си добавя разни момиченца тук и там. Колкото по-бързо насочиш мислите си към това, толкова по-бързо ще бъдеш отново щастлива.

sun93
11-20-2010, 09:58
Кофти ситуация... И знам как се чувстваш... Не е ли, като да те е оставил точно след като сте спали? Все едно си използвана и захвърлена? Да, чувството на разочарование е много силно..

Да чувствам ,че човек когото обичам като луда е забил нож в гарба ми :cry: Мерси и майка мисли като вас :cry:

mechtaq_za_teb
11-20-2010, 10:01
Кофти ситуация... И знам как се чувстваш... Не е ли, като да те е оставил точно след като сте спали? Все едно си използвана и захвърлена? Да, чувството на разочарование е много силно..

Да чувствам ,че човек когото обичам като луда е забил нож в гарба ми :cry: Мерси и майка мисли като вас :cry:Послушай я. :)
И спокойно. Ще дойде ден, в който изобщо няма да ти пука за него.

ivan_realmadrid
11-20-2010, 10:21
Снощи скъсахме с гаджето абе ей така без повод ме остави. :( Днес правим 8 месеца.Цяла нощ не сам спала не мога просто постояно ми е пред очите :cry: каза ми , че има проблем с техните ,но не вярвам.Похвали се на братовчет си ,че сме скъсали.Добави момичета, който не ми бяха приятни и ги беше махнал.Предния ден бяхме спали за 2 пат и се закле ,Че няма да скъсаме.Всичко беше супер цял ден бяхме двамата. :cry: :cry: :cry: :cry: Майка казва от днес да започна нов живот без него,но не мога.Боли ме страшно много.Дайте ми съвет много го обичам бих дала всичко за него ,макар и не го заслужава.Мерси предварително може да имам грешки не съм на себе си направо моля за извинение :cry: :-#

Така е любовта е болка и страдание :? :-o :(

Spikeey
11-20-2010, 10:28
"Депресирвам се" няма такава дума

sun93
11-20-2010, 10:31
"Депресирвам се" няма такава дума
Нима това е най-важното за мен

izlishna
11-20-2010, 10:39
Може би е искал единия секс.. Излизай и си запълвай времето с най-различни занимания.. Поговори с него, все пак поне едно обяснение заслужаваш от негова страна.. Разбери причината и тогава няма да се мъчиш в незнаенката.. Не се занимавай с него..

puppy2
11-20-2010, 11:11
Ако ти кажа да не се притесняваш ще е излишно и аз в момента съм така,преди 1,2 седмици се разделих с момичето с което ходих година и половина и отгоре.Знам мъката каква е и никой в този форум не може да те успокои.Просто наистина както казаха по нагоре.. след време ще те боли отново но няма да ти прави впечатление... :(

zority7
11-20-2010, 13:50
Времето лекува всичко изтъркана фраза,но вярна.Ще го превъзмогнеш,жалко за него че те е изпуснал... :)

Cybershot
11-20-2010, 13:52
Може би е искал единия секс.. Излизай и си запълвай времето с най-различни занимания.. Поговори с него, все пак поне едно обяснение заслужаваш от негова страна.. Разбери причината и тогава няма да се мъчиш в незнаенката.. Не се занимавай с него..

Най-близо до истината според мен :)
Отиди и се напий, на мен лично ми помага...
Излизай сред природата с приятели... приятелите ще ти помогнат в този момент.
Недей стоя у вас да плачеш, знам че изглежда лесно казано, но е много трудно да се забрави човек когото си обичал. След време просто това ще е само един спомен, който с времето ще избледнява все повече. Хвани някой приятелка и излезте. Отидете на дискотека, само недей стоя у вас, иначе ще се депресираш още повече. :)

sun93
11-20-2010, 13:57
Иде ми да се самоубия :cry:

Cybershot
11-20-2010, 14:04
Иде ми да се самоубия :cry:

В това положение на човек му минават всякакви мисли през ума, недей прави глупости за някой, на когото не му пука за теб. Не си струва нали? Казваш си "не си заслужава за тоя идиот да правя глупости". Давай по-позитивни мисли :)

puppy2
11-20-2010, 14:26
Cлед 1 седмица няма да ти пука толкова много смисъл човек притръпва и с теб ще стане така,поплачи си сега ще ти улекне,не здържаи емоцийте в себе си,споделяи със майкати всичко.

Rakshy
11-20-2010, 15:03
Без негативни мисли!
! Не посягай на живота си заради някой си който не даржи на теб!
Продължавайси живота и го подмини кат' спрел да пика :D

SuperBadSuperFresh
11-20-2010, 15:16
Историята ти ми напомня на драмите с първото ми гадже (като изключим секса)И на мен ми беше ужасно тежко,но всичко минава.Предполагам че си малка (не прочетох всички постове,не знам дали си писала),така че определено пъврите връзки са тежки и научаваш много уроци.Няма да е последния внимавай.

sun93
11-20-2010, 15:18
на 17 съм

soul1199
11-20-2010, 17:04
харесал си е друга според мене