Влез

View Full Version : странно...

snake321
11-21-2010, 16:56
има едно момиче в моя клас в даскало.. (то тук сигурно половината истории започват така :razz: ) с нея често стоим прегърнати или тя идва до мен или я хващам за ръка и някви ей такива нормални глупости :D и вие ще кажете - тя работата готова.. е да, ама не :D във същото време в което сме заедно примерно тя обяснява как харесва/обича някво момче 5-6 години по-голямо от нея (и мен съответно). обаче и с него не е, понеже било "сложно" :( в същото време, смята че е преживяла много повече от тези на нейната възраст и по някой път ги нарича цитирам "деца". и 2мата сме на по 17.. аз я харесвам попринцип, ама че да я обичам не.. главно щото говори за тоя пич често и не мога и да си мисля за връзка с нея като знам че обича друг.. та незнам що точно го пиша тва ама нека да има :D

mArMaLaDkA
11-21-2010, 17:16
Не го обича, просто си няма работа, а и хормоните са я ударили яко, затова хлътва в този и онзи. А сложното най-вероятно се изразява, че баткото не я харесва или я търси, само когато му се доправи секс, а няма с коя друга.

loveisshit
11-21-2010, 17:21
Не го обича, просто си няма работа, а и хормоните са я ударили яко, затова хлътва в този и онзи. А сложното най-вероятно се изразява, че баткото не я харесва или я търси, само когато му се доправи секс, а няма с коя друга.

DqVoLsKoJeLaNiE
11-21-2010, 17:24
Не се занимавай. :) Щом въпросната мома ти споделя любовните си неволи и работата, както казваш, е на дередже "Е, да, ама-не!", просто няма смисъл.

Milen0v
11-21-2010, 18:48
Пич ти се превръщаш в "приятелка" , с която тя споделя всичко.Как може да търпиш да ти говори за някого след като я харесваш?

Това , че се прегръщате ала бала + тези приказки че харесвала някъв батко те поставя в позиция "приятелство".Тези работи и с приятелките може да си ги споделя...

soul1199
11-21-2010, 20:31
имате само за приятел,по-добре я забрави или изчакай да й мине и действай

teodora87
11-21-2010, 20:35
има един от моя курс дето е същия ходи говори си с всички момичета,прегръща ги,но си има приятелка :shock:

SmilezZz
11-22-2010, 17:34
Няма смисъл да се занимаваш с нея..
Както ти казаха - хормоните яко я тресат
и тя харесва всеки срещнат...А и щом споделя
с теб тези работи,явно те има само за
приятелка..
- Намери си свястно момиче.. ((:

DeVilTerroR
11-22-2010, 20:01
Малко тъпо парче ми се вижда.С теб явно и е забавно да се занимава а не иска нещо сериозно или нарочно те кара да ревнуваш.Трудно е да ги разбереш днешните момичета.Най-добрият вариант е да си поговориш с нея и да изясните нещата възможно най-бързо !

TedinCetyYy
11-23-2010, 09:07
Момичешка работа :D .Виж сега ние момичетата доста честоговорим за други момчета пред този,когото харесваме,за да видим дали той ще се подразни или нещо подобно.Явно е доста сложно да намери някаква друга тема пък и е видяла,че стоиш и я слушаш без някакава особена реакция (поне така излиза).А относно другото момче по-скоро ако има нещо е привикване (в случая да ти говори за него) :D .Айде действай и успех :)