View Full Version : Можели- момче-момиче !!!!!!!!!!!!!!!!!
gabinceto19
11-22-2010, 15:50
Стана ми интересно- дали може някое момче да хареса някое по- пълно момиче или пък някое с повечко пъпки ....... Абе изобщо можели някое готино момче да тръгне с някое по грозноватичко момиче !![/u]
PoRcHeTaTa1
11-22-2010, 15:55
Разбира се че може :)
ПС: Хубавите ябълки прасетата ги ядат ... :)
Ти пък,говорим за момче-момиче,
иначе:Много трудно,тряя да имаш ебати характера як :)
vankovvv
11-22-2010, 16:08
The love is blind :)
Зависи от самото момче и какво иска то.Дали нещо по-сериозно или не...просто и самия човек си е от значение.Разбира се че може.Това,че някое момиче е по-пълно или еди си какво там ,не означава,че е заклеймена като най-грозната на света и никой не трябва да я поглежда. :)
Съжалявам да го кажа,обаче ние момчетата сме си такива.Може едно хубаво момиче да тръгне със грозновато момче,но обратното е много малко вероятно(е,все пак има и изключения).Просто сме си такива...
Естествено че нямаш шанс.
Ти пък,говорим за момче-момиче,
иначе:Много трудно,тряя да имаш ебати характера як :)
Да бе :-D
Истината е, че за да реши някой да те опознае, трябва да си му допаднал на базисно ниво, сиреч - да си го привлякъл на първично ниво, т.е. да те е сметнал за хубава.
Това подклажда любопитството на човека да разбере що за характер си.
Ако не изглеждаш добре, мъжете те подминават, следователно в тях не се отключва никакво желание или инсинкт да "тръгнат след теб", да те опознаят, да проявят интерес...
А вече всеки си има представите за красота. Някои хора се впечатляват само от тунинговани мацки, други приемат за красиви и по-закръглените момичета :)
За всеки случай красотата е излъчване и поддържаност, а не просто физически дадености.
Даже да си кривокрака, или с голям нос, ако се поддържаш, чиста си, косата ти блести, грижиш се за фигурата си и кожата си, и най-важното, носиш ослепителна усмивка на лицето си, ще имаш повече успех с мъжете, отколкото ако си небрежна, непподържана сърдитка.
На конкретния ти въпрос, мисля, че отговорът е по-скоро не.
Погрижи се за пъпките и за тялото си. Помни - правиш го и за себе си!
Ssummerjam
11-22-2010, 16:20
Трудно на тази възраст. В тийн годините се гледа "опаковката", важно е тя да е лъскава, а какво е съдържанието не е от такова значение. Външния вид че е важен, важен е, но напоследък измества всичко останало. Деградация на обществото.
gabinceto19
11-22-2010, 16:21
ма аз не говоря за себе си!!! Не си прайте такива заключения!!! Просто си питам :o :o :o :o :o :o :? :? :? :? :? :x :x :x :x :x
Да бе, сигурни сме, че просто питаш от любопитство.
Така добавяш пъпките случайно. Може и някой друг килограм в конкретност да кажеш.
gabinceto19
11-22-2010, 16:30
Става въпрос за една моя приятелка която се мисли за мн голяма и нахакана. Обаче като горе описания приемер. Затова питам дали вазможно да е толкова нахакана
Аз, като бях на 12 имах гадже (или поне така си мислех, околните - също, но го знаете ранния пубертет... :D) - не беше красавец на външен вид, но ми допадна вътрешно! И след 6 месеца ходене... Техните му казали, да не излиза с момиче преди 10 клас, а дотогава да играе на компютъра и да играе с момчета! :shock: :shock: Оказа се, че са му го казали, защото бил прекалено влюбен в мен, а аз не изпитвах същото към него... :( След около месец-два стана още по-грозен отколкото беше или поне на мен не ми е правило впечатление, защото сме ходили! :? Оказа се второто! :x Сега разбирам колко са ме подигравали заради неговата външност, но и постъпката му не простих! Нашият се съгласил с техните и им обещал, че до 10 клас няма да излиза с момиче!
...С такъв мухльо съм ходила... :shock: Та мисълта ми е - може би, в началото харесваш човека по външност и ако ти се стори що-годе хубав, започваш да се интересуваш от него! Но после не го оценяваш по външността, а по характера и външната "красота" не ти прави впечатление! И все пак си е истински късмет, когато намериш чавек, който да ти допада, но и да го харесваш от всички гледни точки! :)
sabaton94
11-22-2010, 16:40
Съжалявам да го кажа,обаче ние момчетата сме си такива.Може едно хубаво момиче да тръгне със грозновато момче,но обратното е много малко вероятно(е,все пак има и изключения).Просто сме си такива...
Пич, хич няма кво да се извиняваш, щото момичетата са същите.
gabinceto19
11-22-2010, 16:45
Грешка !! Имах приятелка на което гаджето беше супер грозно, но тя го харесваше по някакъв странен нейн си начин!!!!! Такаче ние сме много по-различни от вас - момчетата :-P :-P :-P :-) :-) :-) :-)
bebchoOoOoOo
11-22-2010, 16:47
Аз пък съм виждала много повече хубави момчета с грозни момичета, ама наистина много, и съм се чудила, как по дяволите се получава така.. :lol: Вярно си е, че хубавите ябълки прасетата ги ядат 8-)
sabaton94
11-22-2010, 16:47
Грешка !! Имах приятелка на което гаджето беше супер грозно, но тя го харесваше по някакъв странен нейн си начин!!!!! Такаче ние сме много по-различни от вас - момчетата :-P :-P :-P :-) :-) :-) :-)
Хаха, както има изключения при вас, така и при нас. Но не можеш да отречеш, че в почти всички случаи нещата са си по категории, готините не се зарибяват с "неготините" (да не ги наричам грозни).
nepowtorima
11-22-2010, 19:12
А тези по-грозничките те не са ли хора, да си останат девствени ли :D:D :shock: ..? Се пак и те трябва да има кой да ги обича - грозотата им ще ги компенсира, че имат по хубав характер или ще ги обичат повече от коконите.. :D
DeVilTerroR
11-22-2010, 19:46
Еми не бих тръгнал с дебело момиче като се има на предвид, че аз съм висок и слаб. За по-грозновата също трудно може да се говори, но ако има други положителни черти има шанс.
А тези по-грозничките те не са ли хора, да си останат девствени ли :D:D :shock: ..? Се пак и те трябва да има кой да ги обича - грозотата им ще ги компенсира, че имат по хубав характер или ще ги обичат повече от коконите.. :D
За по-грознички момичета има по-грозни момчета - pure logic :D
xxcherry
11-23-2010, 10:31
По-полека с тези удивителни знаци на заглавието.
Разбира се, че е възможно да ги харесват. А и все пак трябва и по характер да допадаш на хората. Въпреки, че сега малко хора гледат това в един човек.
Magic_Girl
11-30-2010, 09:31
+1
mo0nlightt
11-30-2010, 15:40
мнооооого,много често наистина красиви момичета се забъркват с някакви пълни (съжалявам) изроди. :-o Честно казано не знам защо, невинаги връзката им продължава дълго та да си мислиш , че са заедно от огромна любов. Просто не знам защо става така. Докато едно що-годе прилично на вид и характер момче да тръгне с някоя по.. да :D е рядък случай, НО все пак се случва.
Един път във влака наблюдавах някакъв неземен красавец.. е, малко е преовиличено, но все пак....... Леле, та той сияеше.. и аз очаквах да го посре6тне някоя ,, яката раута.. разбрррш ли '' ,но за моя ,, погнуса '' чесно казано, някакво от всички страни разлято и прокиснало, с ужасно лице и ниско.. а той скача да я прегръща, едни целувки, едни млясканици... июуууууул!
.. И общо взето от тази извадка от моя живот.. можем да направим следният извод:
Жената трябва да е много умна и хитра, да знае да се мазни, да ,, прави мъжа цар ''.. разбираш за какво ти говоря, нали? иначе няма никакъв шанс.. Момчето може да се подиграва..
Авторе,за да питаш този въпрос,това означава че за теб се отнася..
Не се притеснявай за всичко си има всеки,както се вика "всеки си намира майстора"!
crazyfrog
11-30-2010, 19:32
Не е казано,че момичето като има пъпки е грозно.Ако някой си го представиш без пъпки,ще изглежда по-добре,но пъпките не го правят някакъв изрод и ве4е като има пъпки трябва да е аутсайдер.Точно това е проблема на всички тийнейджъри според мен-гледат само опаковката,което е много нечестно.Защото външнич вид лъже-може да срещтнем някой които е много красив и да искаме да го опознаем,но после след като го опознаем,съжаляваме,че сме го направили.не казвам 4е при вси4ки е така,но да кажем,пове4ето кифли са тези без пъпките и с впе4атляващата красота. и то4но тези в пове4ето слу4аи са надменни и гледат с пренебрежение на хората с пъпки!
kinggnik
12-01-2010, 04:20
аре бе се едно не съм виждал грозните и дебелите с кви ходат то момчето ако ще да мяза на брат пит ако е бавен ще си ходи с такива пък има грозници дето ходат с ебаси яките пички тей че в двата варианта е възможно :-D