View Full Version : Айде помогнете :)
alexandraa
11-22-2010, 21:58
Обичаме се, но не се разбираме. Той има едно разбиране за връзките, аз друго. Но се обичаме много. Разделихме се, но аз продължавам да го обичам и знам, че и той ме обича, но се страхувал да не се получи отново същата работа и за това се притеснявал да се съберем пак. Някакъв съвет "Как да възвърнем бившия без да предложим ние събирането" като за моя случай ? Благодарим предварително. 8-)
По-скоро сте вманиачени в идеята нещо да се получи, отколкото се обичате.
Любовта не те кара да страдаш, нито те кара да искаш да променяш другия,
любовта намира начини да се разбереш с човека отсреща.
Ако вие не се разбирате, явно е, че не опитвате истински от сърце да го сторите, което на мен ми показва, че вашето не е точно обич.
Може би не сте пораснали за връзка, а може и просто да не сте един за друг.
Любовта, за всеки случай, предполага да се разбирате!
Някакъв съвет "Как да възвърнем бившия без да предложим ние събирането" като за моя случай ?
А ако и двамата сте с тая нагласа, забрави за всякаква връзка...
В любовта поне за мен нещата са 50/50 и няма такива изцепки тип - Искам той да оправя нещата/да се извинява, а аз да намазвам..
Забрави го т'ва нещо и порасни.
Да не говорим, че като ти препрочитам темата, още повече ми се вижда малко нереална ситуацията при вас.
Той има едно разбиране за връзките, аз друго.
Считай, че основата ви куца.
Това е като да строиш къща върху пясък - ако основата е нестабилна, даже да използваш прекрасни материали, къщата се разрушава.
Искам да кажа, че в основата на всяка връзка - най-важното нещо - е това да съвпадат желанията и очакванията на двамата партньори.
Не става с различие в мирогледите.
Трябва да имате еднакви разбирания за връзките - сериозни, несериозни, "отворени" и т.н.
Ако ти искаш да получаваш едно от една връзка, а той друго - какво сте седнали да градите въобще?
Когато пътищата ви не съвпадат, не правете общи планове. - Конфуций
alexandraa
11-23-2010, 07:41
Благодаря. Не съм добра в тези неща и никога не бих се сетила, че е възможно да е така както ти каза. Наистина много ми помогна. :)
Ssummerjam
11-23-2010, 10:12
Зависи за какво не се разбирате. Ако е нещо не толкова важно, може да се направи компромис и да продължите. Ти обаче казваш, че всеки очаква различно от връзката ви. "В една връзка не е важно да се гледате един друг, важно е да гледате в една посока." - при вас това го няма, просто сте с различни нагласи. Освен това компромисите яко ви куцат - ти искаш да се съберете, но не и да направиш първата крачка. Това вашето си е чисто привличане, друго няма. Не мисля, че връзката ви има бъдеще.