View Full Version : Романтични приказки ;]
Здравейте !!!
Много сме се харесали с едно момиче и аз найстина искам да се получи нещо между нас ,всяка вечер си пишем доо незнам колко часа ;d ии всяка вечер преди да си легнем и пращам по еднна романтична приказка като за сега ше е така пък за по нататъка надява се да ги разказвам лично ;] ... искам да и покажа ,че найстина я харесвам ии бих направил много неща за да е щастлива и да виждам прекрасната и усмивка та да си дойдем на думата акоо има някой измежду вас който може да ми помогне с саит или някоя идея за приказка драснете по 1 ред. Успявам да намирам приказки но скоро може да се окаже по трудно затова ако някой има любима която да е подходяща да я сподели :) ааа между другото как ви се струва идеята , момичета би ли ви харесало нещо такова :)
Ssummerjam
11-23-2010, 14:11
Имало едно време... дявол да го вземе :lol:
а дали няма да й писне всяка вечер приказки ?!?
Хмм пиши в гугъл?! Знам ли сигурно ще излезнат някакви..
Иначе идеята е много яка. :grin: :grin:
Infection
11-23-2010, 17:58
Хмм пиши в гугъл?! Знам ли сигурно ще излезнат някакви..
Иначе идеята е много яка. :grin: :grin:
+1 8)
ам ти по тези приказки какво разбираш.. цели романи или просто няколко редчета за лека нощ ...
xxcherry
11-23-2010, 18:11
Наистина идеята е добра, ама знам ли... Всяка вечер... Има вероятност да й омръзне.
емии аз под приказки нямам предвид некфи романи мии нещо което се чете за 2 3 минути и да остави усмивка на лицето ... Колкото до тва да и омръзне в близките няколко дни мисля да я питам за нещо повече от приказки и чатене иначе с цялата работа искам да разбере че сам романтичен ии бих направил много за нея защото тя найстина си заслужава ;]
soul1199
11-23-2010, 20:50
май аз нещо не съм наред,приказки за лека нощ,баси маняците...
близките няколко дни мисля да я питам за нещо повече от приказки и чатене иначе с цялата работа искам да разбере че сам романтичен ии бих направил много за нея защото тя найстина си заслужава ;]
Еми защо тогава просто не я попиташ, да излезете и няколко пъти и да разбере сама, че си романтичен... :?: а не да стресираш момичето с любовни поеми всяка вечер :D ... едно е да ти дойде отвътре няколко пъти, друго всяка вечер да търсиш в интернет нещо, което се предполага че трябва да я впечатли. ;) Действията във всички случеи превъзхождат написаното. Опитай да и го кажеш на мъждукащата светлина на отдалечена лампа в парка или държейки я за ръка докато я изпращаш, гледайки я в очите през цялото време :wink: .... попринцип и аз съм заклет романтик и мога да открия красотата във почти всичко :oops: , но всяка вечер мисля че е прекалено.
Помисли преди всичко все пак :-P
Еми защо тогава просто не я попиташ, да излезете и няколко пъти и да разбере сама, че си романтичен... :?: а не да стресираш момичето с любовни поеми всяка вечер :D ... едно е да ти дойде отвътре няколко пъти, друго всяка вечер да търсиш в интернет нещо, което се предполага че трябва да я впечатли. ;) Действията във всички случеи превъзхождат написаното. Опитай да и го кажеш на мъждукащата светлина на отдалечена лампа в парка или държейки я за ръка докато я изпращаш, гледайки я в очите през цялото време :wink: .... попринцип и аз съм заклет романтик и мога да открия красотата във почти всичко :oops: , но всяка вечер мисля че е прекалено.
Помисли преди всичко все пак :-P
Просто исках идея за някоя приказка или линк за такъв вид сайт,а не съвети защото доста добре знам какво да правя ,а колкото до излизанията ако мислиш че не сме излизали ... просто искам с това момиче да бъде нещо специално и искам да я накарам да повярва че не съм поредният идиот и тъпанар който са на всеки ъгъл ... Сега е малко болна иначе да сме излезли и да съм и казал какво чуствам а за приказките то ако се очаква те да я впчечатлят и да ми свършат работата ще има да чакам... нищо не е толкова хубаво като един хубав разговор с любим човек ,но просто сега като не излиза и не можем да се видим,а немисля че най - подходящият начин е в чата :D затова реших да е нещо по различно от обикновенните глупави и изтъркани комплименти ,нещо което да и се хареса а колкото до омръзването емии се пак от 3 дни и пращам ии на нея и харесва,но това не означава че ще я засипвам месеци наред :D
Мерси се пак за мнението ;]
DeVilTerroR
11-24-2010, 13:54
Препоръчвам ти да и изпееш тази песничка, тя е точно за болни :D
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur
Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr
Сега сериозно според мен не ти трябват такива приказки, за да и покажеш, че не е поредната бройка а че е нещо по-специално за теб.Мисля че едно лека нощ с целувка е по-добро а и дори и да успееш да намериш такъв сайт и в него ще свършат приказките или ще са тъпи :D
Magic_Girl
11-30-2010, 09:33
Имало едно време... дявол да го вземе :lol:
:D :razz: :razz:
Аватарът ти е ужасен.
Смерт.
Чума.
Дифтерия.
Сара Джесика Паркър
w0sh попринцип гледам да не влизам в спорове с хората но ти си друго нещо, незнам изобщо за какво си изгубил от времето си да постнеш тоя безсмислен ,дърварски коментар по отгоре ... просто нямам думи явно вече сички са некви спецове по тва да са некфи готини ама ти маи се престараваш ;]