PDA

View Full Version : Шушукане зад гърба ми

suNnykaty96
11-23-2010, 16:59
Здравейте, моят проблем е следният. Вчера едно момиче от съседния клас ми каза, че други момичета от нейния клас са ме обсъждали и са казали доста неприятни неща за външния ми вид, които според мен и приятелите ми са неоснователни. Знам, че това не значи нищо и всеки трябва да се облича както му харесва, без да се влияе от чуждото мнение, знам че на съм 4 клас ( 8 съм ), но въпреки това се чувствам мн гадно и ми е някакво такова мн сдухано и немога да спра да мисля за това. Иска ми се да съм от тези, на които не им пука как изглеждат в очите на другите, но се изприщвам само при мисълта че някой ме обсъжда :oops: Та според вас какво трябва да направя, да се правя че незнам, или ..... и аз незнам какво, при положение, че дори не знам кои са въпросните момичета... Моля ви помогнете, ще съм ви мн благодарна :)

SmilezZz
11-23-2010, 17:04
Да не ти пука..
- Винаги ще има хора,които ще
говорят зад гърба ти..На всеки
му се случва - нали знаеш,че всеки
си има вкус и носи това,което му
харесва ((:

GossipGirl89
11-23-2010, 17:13
Да не ти пука..
харесва ((:

+1

Ssummerjam
11-23-2010, 17:17
Не можеш да запушиш устите на хората, така че свиквай с шушукането зад гърба ти. Ако щат и нова самоличност да ти измислят, да не ти пука.

Kattichka
11-23-2010, 17:42
"Ако спрат да ми завиждат и да ме коментират,значи от мен вече нищо не става".. Сама си прави изводите :)

Spikeey
11-23-2010, 18:03
Да не ти пука..
харесва ((:
+ изпревари ме 8-)

Infection
11-23-2010, 18:33
Да не ти пука..
харесва ((:
+1 8)

danibebi
11-23-2010, 19:38
Не е приятно, но няма какво да направиш по въпроса. Всекиго бива обсъждан и на никой не му е приятно да го обсъждат, но свиквай. Все пак не живееш за хорското мнение, а за себе си. Ако щеш и най- стилната бъди, винаги ще има злобари дет ще те нареждат зад гърба ти. Don`t worry. :) :-)

Spikeey
11-23-2010, 19:58
Еми, на хората като им писнат всички теми, почват да говорят зад нечий гръб, сад бът тру :(

Yunna
11-23-2010, 20:13
Авее ако аз бяхх на твое място напроа глави щяха да хвърчат .. да не ти пукаа .. щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво... :wink: .. 8)