PDA

View Full Version : Превръткамм .. !!

Pattett0
11-23-2010, 17:08
:smt003 Най - ужасната случка случвала ми се някогаа :-o .. Та така става въпрос за една мояя приятелка която наскоро си намери гадже .. От доста време не се бяхме виждали .. под доста време имам в предвид [ 1 седмица някаде ] .. И идва един ден :shock: ии я гледам с цигара в ръка :shock: .. [ а тяя мразешее цигарите ] .. питах я защо е започнала да пуши а тя ми се оправда , че родителите и много я дразнели .. създавали и пробелми с гаджето :shock: boJeee :x ... Така се получи , че се СКАРАХМЕ !! ... [ но не само заради това , че пуши а и , че коренно се беше променила ] .. След има няма 2 дни ми се извини но , аз и казах ,че няма смисъл да продължаваме приятелството си .. ии тя ми каза ми ОК !! .. :shock: .. ии след време пак започва да ми пише колко много ми Обичалаа :( ии , че наистина иска да се сдобрим .. но аз не и отговарям като ми пише .. Та кажете какво да правя ? - Да се сдобря ли с неяя ?? .. :neutral:

GossipGirl89
11-23-2010, 17:11
Че пушенето е вредно е така, но да си развалите приятелството за такова нещо ми се струва малко глупаво. Ако държиш на нея се сдобрете. Вече си я казала мнението си и си а дала съвет - тя яко прецени ще те послуша, в противен случай нищо не можеш да направиш. В крайна сметка живота си е неин и никой не може да я забранява каквото и да било :)

Ssummerjam
11-23-2010, 17:12
В кво се състои тази "коренна промяна", освен че е почнала да пуши?

Pattett0
11-23-2010, 17:27
В кво се състои тази "коренна промяна", освен че е почнала да пуши?

:? Ами започна изведнъж да коментира всички :( .. Дори за мен беше говорила някакви глупости и ме настроиваше срещу една нейна както и мояя фр.. Скара се с едно момиче защото плетеше интригите около неяя .. Също така се скара и с един нейн приятел :shock: .. Но по едно време доста ми стана жал за нея , защото много и се насъбра за един месец .. Разбра , че е осиновена :( .. Но думите , които беше казала за мен не ми излизаха от главата .. и не искахх да имам нищо общо с неяя .. :? .. А сега като се замисля , като си спомняя хубавите и забавни моменти заедно ми става много гадно :cry: :cry: ..

Pattett0
11-23-2010, 17:33
Че пушенето е вредно е така, но да си развалите приятелството за такова нещо ми се струва малко глупаво. Ако държиш на нея се сдобрете. Вече си я казала мнението си и си а дала съвет - тя яко прецени ще те послуша, в противен случай нищо не можеш да направиш. В крайна сметка живота си е неин и никой не може да я забранява каквото и да било :)

Ами аз на неяя държа но жестоко се съмнявам , че тя държи на мен .. :?

SladkaZagadka
11-23-2010, 17:51
.. След има няма 2 дни ми се извини но , аз и казах ,че няма смисъл да продължаваме приятелството си .. ии тя ми каза ми ОК !! .. :shock: ..

Защо си толкова шокирана? Щом смяташ, че няма смисъл да продължавате приятелството си и тя се е съгласила с теб, това трябва ли да е :shock: ? А кое има смисъл тогава? Да стоиш безучастно и да се правиш , че не те интересува докато вътрешно се питаш защо е станало така?

suNnykaty96
11-23-2010, 17:52
Щом се е стигнало до там че да говори зад гърба ти сериозно се замисли дали искаш да имаш нещо общо с такъв човек. Виж, едно е да е забавна, когато сте заедно и съвсем друдо - да те обсъжда зад гърба ти :)

TheNewReligion
11-23-2010, 20:34
Доста ме издразни т'ва твое писание, защото съм минавала през същия момент и си нямаш и на идея колко е тежко да разкараш приятел само защото се е променил в някакво отношение, което теб не те кефи.И аз не обичах цигари, докато не дойде един период, в който всеки ден треперех от нерви, и т'ва беше вариант. Тя го прави за/на себе си, теб т'ва не те интересува. Помни, че преди всичко вие сте отделни личности и имате право да си правите, каквото пожелаете. Да не говорим, че половината от момичетата не знаят истинското значение на думата "приятелство" и си позволяват да се гаврят с нея. Мисля, че ти си едно от тях. Не знам как не вдяваш, че т'ва е една възможност да се опознаете много по-добре, да се сближите още повече, да преживеете нови неща. Държала си се супер тъпо и си я унизила безкрайно много- да я караш да ти се моли? Ама честно казано ако ти беше била шута, щеше друго да пишеш. Дано ти дойде акъла и да не е прекалено късно.

xWandereRx
11-23-2010, 20:57
що сте толкова тъпи :(

minionka
11-23-2010, 21:00
Човек не се променя за седмица. Това е моментно..всички имаме някакви подобни периоди! Ся това, че те е коментирала го остави засега настрана и бъди до нея, защото явно и е много тежко, че чак почва да пуши и да се прай да важна. Недей я отсвирва предварително, защото ако вашето приятелство е толкова дълбоко и истинско не ми се вярва, че щяхте да сте в тази ситуация. Тя явно има нужда от някой, а родтелите и се карат, разбира че е осиновена тн. Ти бъди този някой, но ако вече пак ти говори зад гърба си помисли сериозно накъде ви отива приятелството. Успех!

iLovePussyJuice
11-23-2010, 22:17
ако сте на повече от 13...

http://www.bezplatno.net/pictures/2010/10/09/691365_large_1286607251.png

...молим ви да си отрежете по некой друг крайник...

а ако сте на повече от 16...направо главата :-)