PDA

View Full Version : Малко помощ!

mish0ka
11-23-2010, 19:37
Здравейте тийнове! Напоследък ме е обзело чуството за самота. Мисля, че това се поражда обкръжението в което съм - част от приятелите ми и съучениците ми си имат приятелки/приятели и като ги видя се появява едно самотно и депресиращо чувство. Така... може би има решение на проблема - харесвам едно момиче на моята възраст (16г.), с което редовно си пише по скайпове и къде ли не, но не сме излизали заедно. Само съм я засичал няколко пъти навън Не знам какъв е проблема - когато и предложа да излезем някъде, тя все има оправдателна причина. В мен ли е проблема се питам? Смятам, че не е - иначе би ми сложила блока на скайпа и готово! Редовно си пишем и стоим до никое време. Понякога се лигавим, обсъждаме това онова, наричаме се по различни начини - пиле, слънце, коте, писе и т.н. апък това според мен донякъде символизира, че не е безчуствена към мен. Та... предложете ми някакъв начин да я убедя да излезем, какъвто и да е! Благодаря предварително! :)

Stotii
11-23-2010, 19:52
Имах подобни проблеми с едно момиче, убеждавах я близо месец да излезем и повярвай ми, опитвах по всякакви начини- не и не. Предполагам, че в момента се прави на недостъпна, или просто наистина я хващаш в неподходящ момент всеки път (но пък ще си ебати и каръка :D :D :D )

Бъди оригинален, и не се предавай. Ако и писне накрая жесткоо ще те отреже и ще си наясно за какво става въпрос. Но в твоя случей, предполагам е просто въпрос на време да се съгласи ... ;)
Използвай някакви по интересни и оригинални начини да я поканиш, или я кани просто по различен начин от предния път. Примерно и кажи, че ИСКАШ да я заведеш на приказна разходка в парка или да и подариш една незабравима вечер под лунното небе .... дай воля на фантазията си и все някога ще стане...
Айде Успех с Мацето :-P 8)

PoRcHeTaTa1
11-23-2010, 20:01
Или не те харесва за това си търси оправдания или наистина има .... :)

mish0ka
11-24-2010, 17:26
други идеи и предложения?

jghgh
11-24-2010, 17:35
Предполагам, че в момента се прави на недостъпна, или просто наистина я хващаш в неподходящ момент всеки път (но пък ще си ебати и каръка :D :D :D )

Бъди оригинален, и не се предавай.
Бе може и да трябва да се предадеш, да ти кажа, защото...

Смятам, че не е - иначе би ми сложила блока на скайпа и готово!

...жените не сме толкова директни и доста често опитваме да разкараме досадниците по деликатен начин, а друг е въпросът, че
понякога момичето се сваля с момче колкото да си повдигне самочувствието, а не защото наистина има интерес.

Не казвам, че това е хубаво, ама се случва и т'ва е. Трябва да има и комплексирани пикли, които не носят отговорност за поведението си.

А със сигурност е лош знак ако някой си намира непрекъснато причини да ти отказва - това не е защото си карък, нито защото се мацката се прави на недостъпна. По-скоро не знае какво иска или няма интерес [; Sorry to tell you : D

Много е вероятно да не я интересуваш, обаче да иска да продължава да си се лигавите в скайп, колкото да й вдигаш самочувствието, а тя само да се лигави - момичетата го можем т'ва без да влагаме много-много чувства.* Затова и не те реже "брутално".

Ама като момиче ти казвам, че някоя шикалкави ли ти постоянно (ама сега не мога, ама тогава не мога..) - това е равно на НЕ.

*Друг е въпросът дали някое принципно момиче ще те остави да й казваш "пате" и "слънце" и дали ще ти отговаря със същото, след като знае, че няма намерение да бъде с теб.

nepowtorima
11-24-2010, 19:29
Ама като момиче ти казвам, че някоя шикалкави ли ти постоянно (ама сега не мога, ама тогава не мога..) - това е равно на НЕ.

ММ... не при всички... аз харесвам момче... и то ме покани на среща, но просто не можех... ако наистина е заета... от къде знаете... нейна си работа... :D

everythingisrelative
11-24-2010, 19:48
тя знае ли че си пише с теб ?

jghgh
11-24-2010, 19:55

ММ... не при всички... аз харесвам момче... и то ме покани на среща, но просто не можех... ако наистина е заета... от къде знаете... нейна си работа... :D

Сега разбираш ли?

Авторът казва, че тя винаги си намира някакви оправдания ;]

mish0ka
11-24-2010, 19:58
тя знае ли че си пише с теб ?
Естествено :D

ivan_realmadrid
11-24-2010, 20:16
И аз съм имал същия проблем. Едно да знаеш откаже ли ти 2,3 пъти не става. :) :-D

DarknessAngel
11-24-2010, 20:51
"тя все има оправдателна причина " Ти сам си го каза. 8-) Явно наистина не може.

DesireToFire
11-25-2010, 09:46
Ако ти откаже пак и кажи да ти пише когато е свободна или просто я питай дали има планове за следващата седмица. Няма как 24/7 да е заета 8-)