View Full Version : с един куршум четири заека...
SkyEatsAirplane
11-23-2010, 21:55
Не знам как да започна. До сега срещата ми с любовта ми е оставила дълбоки белези и се бях отказала от всичко, просто загубих вяра във всичко.
Мина година след 5 провалени връзки и срещнах ново розово начало, което все още уж върви гладко. Но аз съм изпълнена със съмнения, заради тези стари тревоги и причинени ми болки. Колебаех се постоянно, страх ме е да обичам. Защото знам, че това което показвам като любов е много повече, отколкото той някога ще разбере, а той ... е потаен. Страх ме е, че винаги когато си направя пясъчния замък някой олигофрен идва и ми го разваля. Не можех да бъда щастлива. И когато се убедих в обратното, погледнах на нещата по друг начин и теглих една майна на миналото, видях толкова красив свят, подреден, прекрасен, спокоен, сигурен... Дойде бившият ми да сере на пейзажа. Постоянно се меси във всяка моя връзка. Тика гадни мисли на хората, поражда съмнения. Не на мен, аз му знам мръсните игрички, а на приятеля ми и най-добрата ми приятелка. С нея успя да ме скара, но не успя да ме раздели с приятеля ми. Не мога да разбера какво цели с това. Може би си мисли че когато човек е сам е по-уязвим и какво после? Спа с най-добрата ми приятелка - изтърпях. Нарани я... и не издържах... Реших да си го върна, за това че ми направи живота черен и, че нарани човек на когото силно държа, дори да сме скарани. И му показах как мога да използвам неговите завъртяни истории срещу самият него... и показах лошата си страна и всички я видяха както и приятеля ми.
Хората са такива същества.... Когато се държиш с някого много добре и направиш грешка веднъж, той те намразва. И обратното, когато си отвратителен с другите и направиш веднъж добро, те си казват "Ей виж той се е променил, може да бъде добър човек"
Ами бях добра с всички, направих веднъж лошо, за добро и накрая получавам един прекрасен &*&^&$ от страна на всички.
Мисля че се държа на ниво, че постъпвам нормално, даже търпеливо и достойно... или аз съм повредена. Намирам се в пълна каша, ако тръгна с подробности да обяснявам...
Как бихте постъпили на мое място, сгреших ли, лош човек ли съм??какво стана сега стоя и си бия главата в стената :?
Еми бившия ти заслужава един здрав пердах като за начало .... иначе си постъпила прекрасно, в смисъл такъв че си защитила приятелката си... показваш обич и преданост към нея. Не се коси за нещо което си направила от обич... следвайки законът на Нютон - "На всяко действие си има равно по сила и обратно по посока противодействие" .... Евала от мен, че си постъпила така =D> =D> =D> и все пак не му е достатъчно... Българинът разбирасамо от лошо.... ако тази ти лоша страна не му е била достатъчна, бъди и по лоша за каузата на приятелството... но внимавай все пак защото войната ти с него може да ти изиграе лоша шега, а съвсем не целим това ;)
SkyEatsAirplane
11-24-2010, 03:57
В момента всички ме мразят. Чакам да мине време и приятелката ми да се усети.. а приятеля ми не знам как да му обясня ....Твърди ми, че съм отвратителен човек... не е запознат със ситуацията и не ме слуша, за да му обясня :(
ВСИЧКИ !??? Че ти колко отвратително нещо си направила :shock: , щом най-добрата ти приятелка (заради която си го направила) , че и гаджето дори те мразят :shock: плюс това мразя е доста силна дума ...
SkyEatsAirplane
11-24-2010, 11:53
Приятелят ми казва, че съм имала остатъчни чувства към него и съм правела така, че да привличам вниманието на бившият ми. А най-добрата ми приятелка страни и от мен и от бившия ми, и не осъзнава, че това което направих е заради нея. Останалите ми приятели са застанали зад бившия ми и го подкрепят, без да знаят какво е правил... Сега върти и тях и не ми вярват... Остава ми само да чакам да ги прецака и тогава да ми повярват, а не мога да се намеся повторно.
Каквото съм направила е свършен факт. Не е толкова ужасно, просто го разкрих един вид пред всички. Това което направих не може да се сравни с това което той е причинил на мен и на близки мои хора. Но той сега се прави на жертва, смее да манипулира приятеля ми. Просто ще чакам.. това е, това остана
Трябва да си намери майстора. Аз нямам нерви и време за да му тровя и черня живота. Не съм и такъв човек. Не искам да се превърна във врага си. За това се и чувствам гадно, защото паднах на неговото ниво и играх по неговите правила и спечелих.... Тъпачка съм
Ами аз на твое място не бих съжалява за станалото. Направила си това, което си сметнала за добре... :)
Ухх наистина е много гадно да си между чука и наковалнята и всички да са срещу теб, макар че наистина не го заслужаваш. :?
Нямаш голям избор какво да направиш. Можеш или да почнеш навсякъде да се извиняваш за постъпката си ( което според мен не е правилно, защото ти дефакто не си виновна) или просто да оставиш на течението и след време могат да усетят, че и те не са постъпили добре или най-удачното да започнеш да излизаш с други хора. :)
fenofhouse
11-24-2010, 13:09
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
shanell1
11-24-2010, 13:21
Най-добрата ти приятелка е спала с бившия ти и след като е наранил НЕЯ си решила да му го върнеш ?! :shock: :shock: :shock:
Не мисля, че си сгрешила :) Остави този човек от миналото да си се развива и въобще не се занимавай с него.. нещата скоро ще се оправят, а той щом е такъв кретен - Ще си намери майстора ! :)
Приятелят ми казва, че съм имала остатъчни чувства към него и съм правела така, че да привличам вниманието на бившият ми. А най-добрата ми приятелка страни и от мен и от бившия ми, и не осъзнава, че това което направих е заради нея. Останалите ми приятели са застанали зад бившия ми и го подкрепят, без да знаят какво е правил... Сега върти и тях и не ми вярват... Остава ми само да чакам да ги прецака и тогава да ми повярват, а не мога да се намеся повторно.
Каквото съм направила е свършен факт. Не е толкова ужасно, просто го разкрих един вид пред всички. Това което направих не може да се сравни с това което той е причинил на мен и на близки мои хора. Но той сега се прави на жертва, смее да манипулира приятеля ми. Просто ще чакам.. това е, това остана
Трябва да си намери майстора. Аз нямам нерви и време за да му тровя и черня живота. Не съм и такъв човек. Не искам да се превърна във врага си. За това се и чувствам гадно, защото паднах на неговото ниво и играх по неговите правила и спечелих.... Тъпачка съм
Приятеля ти е женчо, неможе да не подкрепиш момичето с което си заради бившия.... Или имаш доверие в нея, или връзката пропада бавно, но сигурно.
От друга страна приятелката ти или все още харесва бившия ти.... или е прекалено слабоумна да осъзнае какъв човек има до себе си - подкрепил я в труден момент ....
А относно останалите приятели, ако не са ти наистина близки да не ти дреме... познати много, приятели няколко...
... Можеш или да почнеш навсякъде да се извиняваш за постъпката си ...
Пълни Глупости.... Те трябва да и се извинят...
DarknessAngel
11-24-2010, 20:18
Няма смисъл да се занимаваш с тях. Като ще си държат на тяхната - прав им път.
SkyEatsAirplane
11-25-2010, 14:36
Не съм се извинявала на никого :) Ще чакам явно. Просто им се чудя, толкова ли са глупави и наивни, при такива ли хора съм попаднала. Една такава ситуация показва кои са ти истинските приятели. Поне не съм сама
НЕ си тъпачка-той е тъпак. НЕ ПРАВИ ЧЕРНАТА РАБОТА НА ГОСПОД!!!!
НЕ отмъщавай защото става т. нар верига. ВЕРИГАТА представлява възел лоши събития. това което правиш ти се връща Х пъти(добро или зло се връща няма значение от това добро или зло си направила-ВРЪЩАТ СЕ МНОГОКРАТНО). повярвай ми знам всичко това от личен опит!!!!успехи в оправянето на бъркотията