View Full Version : тя мисли, че са ми платили!
nevermind1313
11-24-2010, 07:02
Здравейте, имам огромна нужда от помощ!!! В моя клас има едно момиче. Тя не е като другите. Другите си слагат грим, изправят си косата, пият, пушат, задникът им обширен като санстефанска България... и игнорират моето момиче. Тя е обикновена, истинска и някак си готина по един странен начин, тайнствена, но напрактика е без приятелки. Пропуснах ли да кажа, че е хубава и умна? Значи аз много харесвам Т (момичето). Един ден я причаках на спирката, дръпнах я настрани и я поканих да излезем. Тя ме изгледа продължително и ми каза- "ок, кой те накара? платиха ти, нали? върни се обратно при твоите дружки и им кажи, че номера няма да се получи. няма да ме правиш на глупачка, аз съм човек с достойнство..." и така и не повярва, че аз наистина искам да сме заедно. Знам, че никога не е имала бфф, ня влиза в стереотипа, няма приятели в клас и т.н... и не може да повярва, че някой иска да я опознае, хеле пък момче. Как да я накарам да разбере, че страшно много я харесвам? Дали ако говоря с другите момичета ще ги накарам да се държаъ по- добре с нея? Т напрактика е пред емоционален срив, вчера я видях да говори една съученичка (най- разбраната от всички) и да плаче неудържимо... ПОМОЩ
DeVilTerroR
11-24-2010, 07:28
Излез пред цялото училище и обяви, че я харесваш (имаше подобен клип :D) !
Сега сериозно това е доста гадна ситуация. Трябва по някакъв начин да и покажеш, че наистина я харесваш.Говори си по-често с нея, но гледай твоите "дружки" да не са наоколо. Дори и да реагира по същия начин не си тръгвай остоявай позицията си, но ако е прекалено груба и по никакъв начин не може да я убедиш, просто я остави да си бъде сама явно така и е по-добре !
Момичето просто не е свикнало, и е твърде възможно да си има лични проблеми, за които си нямате и на идея и затова да е така затворена. Като за начало, ако държиш на нея говори с класа ти да не я игнорира по този начин... Момичето за да се държи по този начин, явно доста си е патила от кретеноидни същества... Покажи и че ти не си такъв. Дръж се учтиво и културно, и не гледай мнението на другите за "странното" момиче. Жените с характер като нея не са лесни за "превземане". Трябват ти доста повече от усилията, които мислиш че ще ти трябват.
Айде Успех ;)
Ssummerjam
11-24-2010, 11:04
Може наистина да е срамежлива и това да й пречи да се сближи с класа, но според мен има и друго. Просто е много различна, вижда нещата в друга светлина, възгледите на съучениците й са й чужди... Не говорят на един език, образно казано. Те забелязват, че тя не е като тях и затова я държат настрани. Хората за съжаление са такива, не харесват и не приемат различните. Имала е недотам приятни изживявания пък и вижда, че не се вписва в картинката, което е причина да се затвори в себе си и да й е трудно да повярва, че може да бъде обект на внимание. Да й покажеш, че те привлича няма да е лесно и ще трябва време, но съм убедена, че усилията ще си заслужават. Успех. :-)
ScarletBite
11-24-2010, 11:58
Просто говори с нея отново. Обясни й, че наистина се интересуваш от нея.
Infection
11-24-2010, 13:26
Момичето просто не е свикнало, и е твърде възможно да си има лични проблеми, за които си нямате и на идея и затова да е така затворена. Като за начало, ако държиш на нея говори с класа ти да не я игнорира по този начин... Момичето за да се държи по този начин, явно доста си е патила от кретеноидни същества... Покажи и че ти не си такъв. Дръж се учтиво и културно, и не гледай мнението на другите за "странното" момиче. Жените с характер като нея не са лесни за "превземане". Трябват ти доста повече от усилията, които мислиш че ще ти трябват.
Айде Успех ;)
+1 8)
valdesbg
11-24-2010, 14:22
Ахахахаха :)
Колко глупави може да са хората..... Съвсем простичко казано - наистина, ама съвсем наистина НЕ ИСКАШ да си имаш нищо общо с таз фльорца :) Девойката явно е смачкана отвсякъде за да смята че за да се интересуват от нея... трябва да се плати на някого.
Разбираш ли... можеш да я спечелиш.. но няма да си заслужава. Защото тя определено е празна отвътре. Няма какво да ти предложи. А ако ти обичаш една празна черупка... не говори много хубаво за теб.
И не знам защо решите че таз мома е "с характер".
Иначе ако искаш чак толкова много да я спечелиш - започни с купуването на цвете.
П.П. А сигурен ли си че ти не си го играл wanna-be-playboy пред нея, и ни го спестяваш, ясно защо? Щото ако е така - всичко което написах горе, е валидно за теб. И девойката просто е била саркастична.
ScarletBite
11-24-2010, 15:18
Ахахахаха :)
Колко глупави може да са хората..... Съвсем простичко казано - наистина, ама съвсем наистина НЕ ИСКАШ да си имаш нищо общо с таз фльорца :) Девойката явно е смачкана отвсякъде за да смята че за да се интересуват от нея... трябва да се плати на някого.
Разбираш ли... можеш да я спечелиш.. но няма да си заслужава. Защото тя определено е празна отвътре. Няма какво да ти предложи. А ако ти обичаш една празна черупка... не говори много хубаво за теб.
И не знам защо решите че таз мома е "с характер".
Иначе ако искаш чак толкова много да я спечелиш - започни с купуването на цвете.
П.П. А сигурен ли си че ти не си го играл wanna-be-playboy пред нея, и ни го спестяваш, ясно защо? Щото ако е така - всичко което написах горе, е валидно за теб. И девойката просто е била саркастична.
Влади, гадни нещица написа. Това, че едно момиче се чувства зле и потисната в компания на типични съвременни изродчета, не значи, че е "празна", "смачкана" или "фльорца".
Съвсем нормално е да реагира така, ако останалите я подиграват. Тя вероятно ги презира всичките като едно цяло, вижда ги в колективен образ на враждебно настроена група, глутница.
И кви цветя, кви 5 лева... Така само би затвърдила мнението си, че момчето се подиграва с нея.
Авторе, пак ти казвам - обясни й как се чувстваш, обясни й като каква я виждаш ти и т.н. Прекарайте известно време заедно. Ако е meant to be, нещата просто ще се случат. :)
kalpazanka
11-24-2010, 16:59
valdesbg, да не би да ти заздравяват черупката в McDonalds и сега да си го изкарваш тук?
Авторе, ако имаш нерви,желание и сериозни намерения, пробвай да се сближиш с нея на принципа "на час по лъжичка". Не избързвай с цветя и романтика. Бъди внимателен, но не натраплив.
valdesbg
11-24-2010, 17:02
Диди, аз доколкото виждам тя сама страни от всички. Пък автора не е споменал някой да я закача или да я подиграва или каквото и да е. И би било неуместно да предположим че е така.
Другото което е, а ти ще ме разбереш обърни внимание на това, което му е казала. От километри си личи че това си е тежка защита на едно.. съвсем невинно и на практика не заслужаващо защита по никакъв начин поведение. А това говори много за вътрешния свят на девойката...
Пак казвам - ако автора не е бил с поведение на wanna-be-playboy пред нея... тая девойка не си заслужава вниманието.
едит:
Калпазанке, общувал съм с подобни индивиди. И вярвай ми... не си струва усилията. Да, целта наистона е да се защитиш от всички. И израждаш 10000 стени около себе си. В резултат обаче... Аз-ът такъв какъвто е бил изчезва, и остават само стените. Ако решиш да разбиеш всички стени с идеята да достигнеш до същината на индивида, защото смяташ че си струва.... накрая те очаква едно малко злобно тролче, защо то това е единственото същество което ще живее затворено сред толкова много стени и липса на светлина и досег с външни хора. Хубавите и стойностни неща.. не се налага да се пазят и бранят. Ако не искаш хората да имат достъп до тях ги скриваш. По ред причини.
Против никой нямам. Ти ако имаш против начина ми на изказване... можеш да ми го кажеш. Ако имаш против идеите които изказвам - също.
Момата не се знае с характер ли е, обаче да е празна?! Това със сигурност не е.. рядко хората са празни, независимо как изглеждат или как се държат - просто не сме ги опознали.
Както ми я описваш е много вероятно да е наистина смачкана и с ужасно ниско самочувствие, което пак не е добре, защото, повярвай ми, ниското самочувствие коства повече беди от високото.
Най-малко я прави мнителна, постоянно съмняваща се, а сигурно дори и малко озлобена.
Дали ниското й самочувствие е следствие от отношението към нея (което не знам да си описал, но все пак), или е имала причини, поради които да е мнителна, то си е един и същи резултатът - че ще е с по-труден характер.
Опитай се все пак да я опознаеш, за да прецениш.
Въпреки че ако тя е свита, не общува с никого и мисли,че са ти платили, за да я сваляш (сиреч - мнителна е, и се "отбранява" с/у света) БЕЗ никаква причина (т.е. не я тормозят в у-ще), тогава може и да е просто повярвала си хейтърка, което отново я прави наранен човек, защото наранените хора хейтят, и те се държат отбранително, все едно целят свят за нещо им е виновен/някой им е изял закуската.
А както казах, с един наранен човек е по-трудно да се общува или гради връзка, защото е изградил доста стени м/у себе си и най-вече заради отбранителната си вражеска позиция.
Надявам се все пак да ви потръгне и момичето да си е пич.
Не мога да съдя дали е фльорца, но просто мисля, че когато един човек е прекалено странен, то той има някакви лични проблеми, които му пречат да поддържа нормални отношения, а не обидчиви и мнителни.
deadshadow13
11-24-2010, 17:23
момче ние не сме виновни че ти не си си изиграл картите както трябва аз се чуда как не си е помислила че искаш да я насилиш ебати.Земи отиди спокойно при нея кажи и че е много готино и специално момиче и че ти също си специален и не подкрепяш мнението на останалите и готово
DeVilTerroR
11-24-2010, 18:46
Защо му казвате да се откаже от момичето ? Ясно е че я харесва, нищо няма да изгуби ако опита. Струва си усилието щом изпитва нещо към момичето. Пич не слушай коментарите в който едва ли не я изкараха психично болна или тем подобни :?. Дори и да останеш разочарован по-добре от колкото да не си опитал !!! Мога единствено да ти пожелая успех.В предишния коментар съм ти написал някой неща които могат да ти помогнат да се сближиш с нея. :)
Диди, аз доколкото виждам тя сама страни от всички. Пък автора не е споменал някой да я закача или да я подиграва или каквото и да е. И би било неуместно да предположим че е така.
Другото което е, а ти ще ме разбереш обърни внимание на това, което му е казала. От километри си личи че това си е тежка защита на едно.. съвсем невинно и на практика не заслужаващо защита по никакъв начин поведение. А това говори много за вътрешния свят на девойката...
Пак казвам - ако автора не е бил с поведение на wanna-be-playboy пред нея... тая девойка не си заслужава вниманието.
едит:
Калпазанке, общувал съм с подобни индивиди. И вярвай ми... не си струва усилията. Да, целта наистона е да се защитиш от всички. И израждаш 10000 стени около себе си. В резултат обаче... Аз-ът такъв какъвто е бил изчезва, и остават само стените. Ако решиш да разбиеш всички стени с идеята да достигнеш до същината на индивида, защото смяташ че си струва.... накрая те очаква едно малко злобно тролче, защо то това е единственото същество което ще живее затворено сред толкова много стени и липса на светлина и досег с външни хора. Хубавите и стойностни неща.. не се налага да се пазят и бранят. Ако не искаш хората да имат достъп до тях ги скриваш. По ред причини.
Против никой нямам. Ти ако имаш против начина ми на изказване... можеш да ми го кажеш. Ако имаш против идеите които изказвам - също.
++++++++++++++
Nadislawaa
11-24-2010, 19:13
Защо му казвате да се откаже от момичето ? Ясно е че я харесва, нищо няма да изгуби ако опита. Струва си усилието щом изпитва нещо към момичето. Пич не слушай коментарите в който едва ли не я изкараха психично болна или тем подобни :?. Дори и да останеш разочарован по-добре от колкото да не си опитал !!!
Щом виждаш че е различна по свой си, за теб красив начин (не пуши, не се гримирва и етц.) пробвай.. нищо не губиш :) (( :
everythingisrelative
11-24-2010, 19:50
бъди настойчив
sweet_sorcerer
11-24-2010, 21:06
Мислех да подмина, но такива мнения видях, че направо.... :shock: "Празна" била, "фльорца", WTF???? Ако едно момиче е затворено и не се вписва в даден социум, това не значи непременно, че се прави на недостъпна или нещо такова. Както някой каза, може да има лични проблеми. А може просто класа ти да е от идиоти и тя да не може да намери своето място там. Моят съвет - говори с нея. Ама не така на спирката за 2 минути, а сериозно и обясни какво чувстваш. И го докажи - да говориш с другите от класа ти е добро начало. Успех!
PoRcHeTaTa1
11-24-2010, 21:29
Айде Успех ;)
everythingisrelative
11-24-2010, 21:38
Айде Успех ;)
Luscious_Heart
11-24-2010, 22:16
Аз подкрепям VALDESBG. Всичко казано дотук от него, е самата истина според мен.
Ти, авторе, си й обърнал внимание. Ако положиш усилия както те съветват тук, тя вероятно ще стане твоя. Но какво ще последва после? Ще имаш един емоционално зависим човек до себе си, който ще разчита на теб за собственото си самочувствие! Мисля, че в това се коренят проблемите в не една и две връзки. Сама стигнах до извода, че преди да се обвърже с някого другиго, човек трябва да бъде пълноценен САМ.
DeVilTerroR
11-25-2010, 04:13
Ама не вземате под внимание факта, че преди да се обвържат, те ще излязат няколко пъти да се опознаят по-добре и тогава, ще реши дали си заслужава момичето.
nevermind1313
11-25-2010, 05:46
Така... искахте да опиша положението на момичето. Както казах, не влиза в стереотип, т.е.: не се гримира, не е дебела, не си изправя косата всяка сутрин, обича спорта, през живота си не е яла дюнер, желирани неща, а чипс никога не съм я виждал да яде. Любима та й група е Nirvana, обича комедии и екшъни (ама не от най- тъпите). Има добър успех, пише и рисува супер. Природозащитник е някакъв. сигурен съм, че половина кифли в класа й завиждат. Използват я, мразят я, не й говорят, въобще не й е ок да е сама. Вчера си говорих с нея. Момичето се усмихваше, пускаше майтапи, говорихме са много неща. След това другите нещо започнаха да й се подиграват, аз я питах дали има нужда от помощ, тя ми я отказа. Беше саркастична и май се оправяше. щом започнаха да прекаляват, тя им каза едно голям и усмихнато ЧАО :) и си тръгна... вървяха малко след нея, тя се правеше, че ги няма... Питах я защо се дели от другите, тя ми каза, че няма идея за какво я игнорират, говорила е с баща си и той я е посъветвал, ако не й дадат основателна причина за държанието си, да им тегли една майна на всички. сега Т се събира с едни момчета от другия клас и май и е добре там. Страх ме е да не се премести там. общо взето всички я мразят без никой да знае защо... странно
diditu97
11-25-2010, 06:32
Според мен момичето е чудесно по описанието на автора .. влизам и в положението аз съм почти същата само че имам няколко приятели на който разчитам та и има една дума по-добре 2-3 приятели на който имаш голямо доверие и винаги ще са до теб от колкото да се правиш на надут и да имаш хиляда приятели който по всяко време могат да ти теглят една голяма майна и да се чудиш как да се оправиш..
Та по темата : не се предавай показвай и че я харесваш много, защитавай я , дори ако можеш седни с нея на един чин и говори с нея зближете се и като разбере , че я харесваш мисля , че ще стане нещо много сериозно. УСПЕХ
Така... искахте да опиша положението на момичето. Както казах, не влиза в стереотип, т.е.: не се гримира, не е дебела, не си изправя косата всяка сутрин, обича спорта, през живота си не е яла дюнер, желирани неща, а чипс никога не съм я виждал да яде. Любима та й група е Nirvana, обича комедии и екшъни (ама не от най- тъпите). Има добър успех, пише и рисува супер. Природозащитник е някакъв. сигурен съм, че половина кифли в класа й завиждат. Използват я, мразят я, не й говорят, въобще не й е ок да е сама. Вчера си говорих с нея. Момичето се усмихваше, пускаше майтапи, говорихме са много неща. След това другите нещо започнаха да й се подиграват, аз я питах дали има нужда от помощ, тя ми я отказа. Беше саркастична и май се оправяше. щом започнаха да прекаляват, тя им каза едно голям и усмихнато ЧАО :) и си тръгна... вървяха малко след нея, тя се правеше, че ги няма... Питах я защо се дели от другите, тя ми каза, че няма идея за какво я игнорират, говорила е с баща си и той я е посъветвал, ако не й дадат основателна причина за държанието си, да им тегли една майна на всички. сега Т се събира с едни момчета от другия клас и май и е добре там. Страх ме е да не се премести там. общо взето всички я мразят без никой да знае защо... странно
След второто описание е грехота ако валдесчо пак каже, че момичето е "убито от живота" едва ли не... Ако нещата стоят така момичето съвсем не е за психоаналитик, ами е момиче на което другите завиждат и затова я игнорират.... но бъркат ! Пич харесал си страшно момиче и както се е сприятелила с няколко момчета от другия клас, вероятноста да си хване някой от тях(ако има свестен) хич не е малка. Ако скоро не предприемеш нещо и ТИ не се отделиш от стереотипа на "кифлите" и "плейбойте" в класа ти няма и да я имаш. Действай вместо да пишеш във форумите !!!
Само не ми се изясни защо според някои хора щом не контактуваш с класа си, нямаш "общи езици" с тях, трябва да си някакъв хейтър, депресар и т.н.?!
Никой ли не си помисли преди да прочете 2-рото описание, че извън училище момичето си има своя социален живот?!
Плюс това в клас пълен с кифли, човек не споделящ техните разбирания, интереси, etc., бива изолиран. Бива третиран едва ли не като някакъв изрод. Подиграван, усмиван...
Защо?!
Защото групичката "умници" не могат да преглътнат това явно различие и неприемане на изградените от тях "правила".
По темата:
Говори с нея. Бъди с нея. Преди всичко й бъди приятел. Показвай й, че не се интересуваш от чуждото мнение. Подкрепяй я.
Това е бавен процес. Няма как да стане от днес за утре.
Имай предвид, че доверието се гради с времето и се разрошва само за един миг.
Успех. ;]
ScarletBite
11-25-2010, 12:38
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
DeVilTerroR
11-25-2010, 12:58
Действай без да му мислиш и дано ти провърви. Такива момичета трудно се намират :)
Destroyer89
11-25-2010, 13:39
Дам, такива момичета в днешно време са по-ценни от платина .
Дам, такива момичета в днешно време са по-ценни от платина . АБСОЛЮТНО съм съгласен! Това момиче е МНОГО ама МНОГОО повече от всичките ви кифли + тези от другия клас взети заедно.
А това,че се дели от тях е твой плюс,защото така ти можеш да станеш един от малкото и приятели,а по късно и нещо повече. Това момиче е уникално,човече,не я изпускай!