View Full Version : Тема за ученическите протести.
Greennight
11-24-2010, 07:07
След като видях поредната тема просто не издържах.Драги (протестиращи) съфорумници не разбрахте ли,че като всеки град прави протест на различна дата,и че като правите незаконни деорганизирани протести няма да постигнете нищо ? 1.За да стане нещо протеста трябва да е законен....2.Трябва всичко да се организира,а не Пловдив,Русе и Бургас да протестират в 3 различни дни.... и 3.Най-важното е,че трябва всички да сме задружни,всеки очаква някой друг да свърши неговата работа,да отиде да протестира вместо него,а той само да спечели по-дългата Коледна Ваканция...Не членувам в групата във Фейсбук,но съм почти сигурен,че и там цари Анархия...помислете над въпроса...
radeberger
11-24-2010, 07:11
Няма да стане това с удължаването на ваканцията. Аз поне не си давам напразни надежди. Министъра на образованието си го каза, че за тази година това е невъзможно.
SmilezZz
11-24-2010, 07:13
1. Протеста в Русе си беше законен..
Имахме разрешение от кмета на Русе,
полицията беше уведомена..
2. Русе,София и Шумен протестирахме
на една и съща дата..Няма как цялата
страна да протестират в една и съща
дата,в един и същ час..
Greennight
11-24-2010, 07:43
1. Протеста в Русе си беше законен..
Имахме разрешение от кмета на Русе,
полицията беше уведомена..
2. Русе,София и Шумен протестирахме
на една и съща дата..Няма как цялата
страна да протестират в една и съща
дата,в един и същ час..
Е ок,в Русе,ако е бил законен в Бургас не е....и е напълно възможно да се протестира в 1 и съща дата :-x
И защо изобщо си мислите,че ще стане нещо след тези протести ? :D
Разбрах,че в Шумен са протестирали пред Инспектората,който не работи в Събота. :D :D
Greennight
11-24-2010, 08:03
Просто цялата система е адски смотана,просто думи нямам.Ебаси не може до края на януари да има 10 дни Коледна и 1 ден на будителите,а 2рия срок да има междусрочна,3ти март,12 дни пролетна! ПРОЛЕТНА 12 ДНИ :?! Великденска,почивки покрай матурите и 24 май....Просто всичко е адски смотано...Аз лично предпочитам по-най големия студ да си почина,отколкото да имам 2 дни повече пролетна например....
Оф много сте се вживяли всички ебаси.. за 5 дни проявявате ебати капризите.. а и сте смешни.. по тв-то чух там за протестите че в еди кой си град отишли стотина ученици, а във фейсбук са били потвърдили около 1000. Като малки деца сте. Зима е и хич не ми пука дали ще е няколко дни по-кратка ваканцията. Вярно, не е мн приятно направо от масата на нова година на училище, но така се е паднала годината. И вие сте едни, значииииииии...
SmilezZz
11-24-2010, 08:21
^ Знам,че на протеста в София щяха да присъстват около 1000 души,но са се събрали само около 20.. (Ако не съм объркала града де) :lol:
Според мен протеста за ваканцията не е само за ваканцията това е нещо мн по-голямо...показваме каква сила имаме ние учениците...ако се организира всичко (говорим за групи във фб..във всички форуми се пише за това...ако по новините се говори за това ако виждаме навсякъде плакати и стикери и други такива повече ученици ще се присъединят и ще разберат че е нещо стойностно) ама да имаме поне по-вжни цели от това да си удължиме ваканцията с 2-3-5 дни
Дайте да се замислим за други много по важни неща...като това че след 40 години българите ще изчезнат ????!!!!
Ние можем много неща просто трябва да се организираме! :)
Кво ме интересува протест :?
Аз на 3ти Няма да ида. ! и с протест и без протест :D
BlackEyedPeas
11-24-2010, 12:21
Не разбрахте ли, че от тези протести няма смисъл? По новините дори го казаха. Колкото и да ги правите, няма никакъв смисъл от тях! Нищо няма да се промени.
Не разбрахте ли, че от тези протести няма смисъл? По новините дори го казаха. Колкото и да ги правите, няма никакъв смисъл от тях! Нищо няма да се промени.
Мдаа ,, вече цялата програма е направена и е невъзможно да се промени с протести :? Но въпреки всичко аз пак участвах в стачката в Дупница която беше днес :D 8-)
iLovePussyJuice
11-24-2010, 14:06
Няма да стане това с удължаването на ваканцията. Аз поне не си давам напразни надежди. Министъра на образованието си го каза, че за тази година това е невъзможно.кой го боли кво е мнението на неколко разлигавени п'утчици? :lol:
я излезте от филма
и аз все още не схващам драмата с тея ваканции.нито съм знаела предишните години по колко са били, нито ся. и не ми и пука. филмите - другаде. Блгария не се е прославила с кино ;)
mlakniwe2
11-24-2010, 15:10
Миналата година беше до 4-ти Януари и на-ти бяхме на даскало-тоест един ден по-малко, а нямаше никви протести-а ся кви са тия глупости?
Greennight
11-24-2010, 15:45
Миналата година беше до 4-ти Януари и на-ти бяхме на даскало-тоест един ден по-малко, а нямаше никви протести-а ся кви са тия глупости? Оф,миналата година бяхме от 23 до 4ти,тоест имахме 2 дни повече ваканция,2007 ваканцията ни беше от 22 до 11...2008 беше от 21 до 7...е те след някоя друга година ще почнат да ни карат да ходим на 2ри на даскало....Да не говорим,че има хора дето са 1ва смяна на даскало и за 2 дни трябва да се настроят от лягане в 6 на ставане в 6....
Миналата година беше до 4-ти Януари и на-ти бяхме на даскало-тоест един ден по-малко, а нямаше никви протести-а ся кви са тия глупости? Оф,миналата година бяхме от 23 до 4ти,тоест имахме 2 дни повече ваканция,2007 ваканцията ни беше от 22 до 11...2008 беше от 21 до 7...е те след някоя друга година ще почнат да ни карат да ходим на 2ри на даскало....Да не говорим,че има хора дето са 1ва смяна на даскало и за 2 дни трябва да се настроят от лягане в 6 на ставане в 6....оф горкичкия, само ти ли остана недоразбрал, че ваканцията зависи от това кога се падат съботите и неделите не помня вече ама за такива претенции като тебе вече го обясниха по новините. Пусни си повторение.. и офф някой да те кара да си лягаш в 6? ако говориш за себе си ти не си всички хора.. ;д;д;д смяхх
mlakniwe2
11-24-2010, 16:47
Миналата година беше до 4-ти Януари и на-ти бяхме на даскало-тоест един ден по-малко, а нямаше никви протести-а ся кви са тия глупости? Оф,миналата година бяхме от 23 до 4ти,тоест имахме 2 дни повече ваканция,2007 ваканцията ни беше от 22 до 11...2008 беше от 21 до 7...е те след някоя друга година ще почнат да ни карат да ходим на 2ри на даскало....Да не говорим,че има хора дето са 1ва смяна на даскало и за 2 дни трябва да се настроят от лягане в 6 на ставане в 6....
Мноооогоооо сте се преуморили от учене-почти всички ходят на даскало да ядът и да спът и ако не бяха остъствията никой нямаше да ходи-и кво прайте толкова през тази ваканция много ми е чудно-учите, четете :-o или излизате наразходка при -20 градуса, седите пред компа или спите до късно -всичко това можете да го правите и след даскало,пък и в даскало нищо не прайте де ама айде-единствено съжелявам малките ученици, щото са много натоварени, а да кажем от 6-ти или 7-ми клас нагоре да не ми говорят, че са се скъсали от учене и са много уморени и затова искат по-дълга ваканция-и 12кл до някъде, но за тях е още много рано за матури и други изпити така, че за кво ви по-дълга ваканция? Имате си лятна и пролетна?+тва за мен 10 дена са напълно достатъчни за почивка+това е зима, и ако вали сняг или има бедствено полужение ще си седиту у вас и ще тъпеете или ще спите цял ден
manjukata
11-26-2010, 15:40
аре всички дигайте се! да се разгласи за тоя протест минимум 2 седмици по-рано да могат пове4е у4еници да отидат,и да видят София как протестира,кви са тея лигавщини по 50 човека на протест :x
iLovePussyJuice
11-26-2010, 22:42
аре всички дигайте се! да се разгласи за тоя протест минимум 2 седмици по-рано да могат пове4е у4еници да отидат,и да видят София как протестира,кви са тея лигавщини по 50 човека на протест :xсамоубий се :lol:
pecheniq1
11-27-2010, 18:16
manjukata за съжаление няма как да стане ,докато има млади хора с пенсионерски разбирания !
Добре се получи днес в Плевен, ама май по-голямата част си разгрявахме гърлата за мача вечерта :)
xWandereRx
11-27-2010, 20:10
нито през ваканцията ще се съдерете от учене, нито ако ходите на даскало ще се побъркате да зубрите, за няколко си кирливи дни направихте ебахти проблема
нали се сещате, че сега когато матурите са през учебно време и почивате трябва да си наваксате тия дни, по - добре така отколкото да се влачите няколко съботи подред на даскало ;)
стойте си мирно на дупетата, че направо ставате смешни, днес гледах някакво предаване и някакви от Шумен говореха, пълни смешки
DieselBlood
11-27-2010, 21:18
Хич не ме еня,аз на 3ти нали няма да ида цялата седмица и без това.
ImmortalSportFreak
11-27-2010, 22:37
Няма да стане това с удължаването на ваканцията. Аз поне не си давам напразни надежди. Министъра на образованието си го каза, че за тази година това е невъзможно.
++
И няма никакъв смисъл да отсъствате седмицата на 3 януари.Нищо няма да постигнете,освен проблеми от учителите и отсъствия.Аз нито на протести съм ходила,нито ще бягам на 3-ти.
^ Знам,че на протеста в София щяха да присъстват около 1000 души,но са се събрали само около 20.. (Ако не съм объркала града де) Laughing
10-тина са били :lol: